Μοίρα!!! (Ημίαιμο Λαμπραντόρ)


fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Επιστρέψαμε ελπίζω σωστά αυτή την φορά :

ΟΝΟΜΑ: Μοίρα (Λαμπραντόρ κατά 90%)
ΒΑΡΟΣ: 25 κιλά
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Υπολογίζετε τον Φεβρουάριο 2010
ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ: Αγνώστων( βρέθηκε στο δρόμο)

Λοιπόν η Μοίρα είναι τώρα 10 μηνών σχεδόν και την έχουμε κοντά μας έχω και 2,5 μήνες περίπου. Είναι ένα πολύ καλό σκυλί και πολύ έξυπνη, όλα τα χαρακτηριστικά της είναι όπως φαίνετε Λαμπραντόρ!!! Τους μήνες που είναι μαζί μας έχουμε μάθει τα εξής: 1) όταν είναι για φαγητό το κάτσε και όταν πούμε πήγαινε να φας να πηγαίνει 2)στη βόλτα να περπατάει διπλά στο πόδι μας(όταν περπατάμε μόνο) 3) τις βασικές εντολές κάτσε, κάτω και μείνε(όχι στην τελική μορφή του) 3)όταν ανοίγουμε την πόρτα να περιμένει να βγούμε μαζί έξω και να μην τραβάει.
Είναι παρά πολύ κοινωνική και παιχνιδιάρα με τα αλλά σκυλιά είτε αδέσποτα είτε των φίλων μας! Είναι ζωηρή και παιχνιδιάρα της αρέσουν όλα τα παιχνίδια μα πιο πολύ η μπάλα της!
Βασική τροφή είναι η ξηρή που την τρώει με μεγάλη χαρά και είναι η Nutram Puppy Large, επίσης συχνά μέσα στη εβδομάδα γιαουρτάκι και κόκαλα μοσχαριού! Και για λιχουδιά κανένα μηλαρακάκι!( παλιά δίναμε που και που μακαρόνια αλλά τα κόψαμε)!!!!
Μέχρι τώρα δε έχουμε κανένα πρόβλημα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρό : όταν την βρήκαμε ήταν στα πρόθυρα ωτίτιδας όπου και την προλάβαμε και πλέον 1 φορά την εβδομάδα καθαρίζουμε τα αυτιά με Epiotic!!!Έχει κάνει τα τασάκια για καλααζάρ και κάτι άλλο που δε το θυμάμαι τώρα και βγήκε αρνητική …κάναμε και εμβόλια το 5απλο και για την λάσα!!!
Το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι οι διπλοί κυνόδοντες και τα δόντια μας γενικά ήταν πολύ χάλια σιγά βλέπουμε βελτίωση!!!!
Πιο μετά σκεφτόμαστε να πάμε και για στείρωση!!!!:rolleyes:
Την Μοίρα την έχουμε εγώ και το αγόρι μου και μένει μαζί μας!!!!Πάει τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα βόλτα και κάθε Κυριακή βόλτα για καφέ στην φίλη της (chow-chow) ή έξω βόλτα μαζί της!!!
Η ζωή μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο από τότε που ήρθε στη ζωή μας……και γενικά όλοι την λατρεύουμε!!!! Είναι και αγαπησιάρα η έτοιμη όμως!:p:p
Σας κούρασα, αν με αφήσετε θα μιλάω μία μέρα για εκείνην !!!!!:D:D
Και μερικές φωτογραφίες:


Μερικές μέρες αφού την βρήκαμε

IMG_1632..jpgIMG_2785..jpg


Και μερικές ακόμα:


IMG_1673..jpgIMG_1696..jpgIMG_1698..jpg
 
  • Like
Reactions: GRDANE and tsr250






aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Είναι πανεμορφη :)
Και τι καλα που κανατε και την κρατησατε!!

Πολύ καλη παρουσιαση, με την πρωτη ευκαιρια παρε και μια μεζουρα για να τη μετρησεις!
Που ξερεις, μπορει η μικρη να έχει τις τελειες αναλογιες :p
 


fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Ευχαριστούμε πολύ.....και εμείς χαιρόμαστε κάθε μέρα και πιο πολύ που είναι κοντά μας, ναι το ξέρω και εγώ θέλω να την μετρήσω αλλά όλο το αμελώ!!!!!!Και τώρα που το έγραφα κοιμόταν και λέω ας μην την ξυπνήσω:p!!!!:D
 






fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Επίσης ξέχασα να πω ένα ευχαριστώ στο φορυμ γιατί αν και δε φαίνεται κάθε μέρα είμαι μέσα και διαβάζω συνέχεια πολλά θέματα και μπορώ να πω ότι με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ!!!!Χαίρομαι πάρα πολύ που έγινα μέλλος....καλή συνέχεια στις συζητήσεις μας να έχουμε!!!!Και κάνω μεγάλη ενοιμέρωσει στους φίλους μου για τα πετ και όλα αυτά τα θέματα που πρέπει να γνωρίζομε....και δυστυχός δε ξέρουμε!!!!
 
  • Like
Reactions: GRDANE


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.123
10.078
Athens
Πολύ καλη παρουσιαση, με την πρωτη ευκαιρια παρε και μια μεζουρα για να τη μετρησεις!
Βρε μανία με το μέτρημα... βρε παιδιά, στο non-pedigree dog τι νόημα έχει να μετρήσει κανείς? Για να συγκρίνει τι?
Δε λέω... size does matter, αλλά ...με μέτρο! :D
 
  • Like
Reactions: GRDANE




















fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Σε ευχαριστούμε πολύ Ηλία(σωστα ε δε κανω λάθος)!!!!!Κοιτα μπορει να ειναι εμφανισιακα ιδια αλλα επειδη δε γνωριζουμε τιποτα αλλο(γονεις κτλ) γι αυτη, ειναι κατα 90% αρα = ημιαιμη!!!!!Αλλα γενικα ακομα και σε χαρακτηρα ειναι ιδια στα περισσοτερα που διαβαζω για τα λαμπραντορ...:D!Οπως και να εχει,ειναι σκετη γλυκα:p!
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.807
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf