Μπήκε στη Ζωή μου Βιαστικά !




Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Δεν ειχα σκοπο να σχολιάσω τιποτα οσο διάβαζα το θεμα γιατι και εγω πιστευα οτι με την καλη σου διαθεση μπορεις να αντιστρέψεις καταστάσεις... Αυτο το τελευταιο με το πεταγμα στα σκουπίδια (που φαντάζομαι και ελπίζω είναι τροπος του λέγειν) με αναγκάζει να ταραχτώ!!!
 


kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
με αναγκάζει να ταραχτώ!!!
Εμένα να δεις γι αυτό τόνισα ότι έπρεπε να υπολογίσει τις γνώμες και των 2 γονιών...Γι'αυτό φοβάμαι για το σκυλάκι, το παραδέχομαι .

Το ότι είναι όμορφο και να το χαίρετε είναι αυτονόητο δεν χρειάζεται να το πούμε..

Τα άλλα, τα υποτιθέμενα σκληρά είναι που πρέπει να ειπώνονται για να καταλάβει ο φίλος μας ότι πρέπει να κινητοποιηθεί και να βρει άλλες λύσεις...Εύχομαι να βρει δουλειά σύντομα .
 


d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Αν ότι σου γράφω είναι αυτονόητο για σένα αγνόησε με δεν ξέρω πόσα γνωρίζεις.
Καλύτερα να ειπωθεί και κάτι παραπάνω που ίσως ο Γιάννης να γνωρίζει ήδη, παρά να στερηθεί πληροφορίες που θα θεωρούνταν δεδομένες.. Εξάλλου φάνηκε εξ' αρχής πολύ χαμηλών τόνων άτομο. Είμαι σίγουρος, ότι θα καλοδεχτεί κάθε καλοπροαίρετη προσφορά βοήθειας-γνώσης. Είναι ο πρώτος του σκύλος και ο ίδιος έσπευσε να δηλώσει ότι τον απέκτησε σχετικά βιαστικά. Ας μη θεωρούμε τίποτα αυτονόητο λοιπόν. Κάθε πληροφορία υποθέτω ότι είναι πολύτιμη για το Γιάννη αυτή τη στιγμή.
 


Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Εμένα να δεις γι αυτό τόνισα ότι έπρεπε να υπολογίσει τις γνώμες και των 2 γονιών...Γι'αυτό φοβάμαι για το σκυλάκι, το παραδέχομαι.
Τα άλλα, τα υποτιθέμενα σκληρά είναι που πρέπει να ειπώνονται για να καταλάβει ο φίλος μας ότι πρέπει να κινητοποιηθεί και να βρει άλλες λύσεις...Εύχομαι να βρει δουλειά σύντομα .
Με αυτά τα κομμάτια, συμφωνώ απόλυτα! Βεβαίως πρέπει να ειπωθούν και κάποια "ζόρικα", για να αντιληφθεί πλήρως, ότι από την είσοδο στο σπίτι αυτής της ζωής, τι τεράστιες ευθύνες έχει αναλάβει!
... Εξάλλου φάνηκε εξ' αρχής πολύ χαμηλών τόνων άτομο. Είμαι σίγουρος, ότι θα καλοδεχτεί κάθε καλοπροαίρετη προσφορά βοήθειας-γνώσης.
Το διαπίστωσα και εγώ. Πολύ καταδεκτικός σε συμβουλές και "ζόρια", γιά...νέος 20 χρονών!
Μακάρι να ευωδοθούν οι προσδοκίες σου.
 


συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
και αναρωτιέμαι..
το υφος των λόγων μας ή οι τσακωμοί απομακρυνουν κόσμο απο το να ξαναγραψει στο φορουμ?

Γιάννη αν προσπαθησεις σωστά θα καταφέρεις να κανεις τον πατερα σου να δει με αλλο ματι τον μικρό. Και στο λεω απο προσωπικη μου εμπειρία, που όταν μαζεωαμε το προηγουμενο σκυλάκι μας απο το δρομο, ο πατέρας μου ειπε :η αυτό ή εγώ στο σπίτι.
Και ηταν τοσο καθετος σε αυτο όσο δεν τον ειχαμε δει ποτέ. ετσι νομίζαμε όμως γιατι...
Μέσα σε μέρες το σκυλί είχε διαλέξει αυτον για αφεντικό του και ηταν συνεχεια απο πίσω του! Μιλάμε για λατρεία! το σκυλι δεν βγηκε ποτε ξανα στο μπαλκόνι και ήταν ο μόνος στην οικογενεια που του αφιερωνε ουσιαστικό χρόνο και το πηγαινε τα πρωινα στο βουνο για να τρέξει. Και ήταν βέβαια και αυτος που πόνεσε περισσότερο όταν το σκυλί αυτο χάθηκε...

Εφτασε όμως σε αυτο το σημείο γιατί όλοι οι υπόλοιποι στην οικογένεια το "δουλεψαμε" αυτο. Δεν μείναμε στα αρχικά του λόγια, επιμείναμε με σωστές κουβέντες και επίκληση στο συναίσθημα να το δεχτεί και να το δει με άλλο μάτι..Επιμονή θέλει και "σωστο χειρισμό" αν μου επιτρέπεις την έκφραση.
 


ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.434
Λαχανάκια Βρυξελλών
και αναρωτιέμαι..
το υφος των λόγων μας ή οι τσακωμοί απομακρυνουν κόσμο απο το να ξαναγραψει στο φορουμ?
δεν αντεξα στον Πειρασμο σαν τον Αδαμ και λεω ας γραψω..χωρις να φερω την καταστροφη απο ενα φιδι που μιλαει(τα αλλα ζωα μιλουσαν αραγε,γιατι δεν ειπαν τιποτα.. η δεν ειχε βγει ακομα ο συνδικαλισμος η τα φορα(@Scalpel απο εσενα δανειστηκα την ορολογια)

με την τρομερη συμπαθεια που εχω στο @συλβοσκυλο νομιζω οτι ο κοσμος <<φευγει>>
οχι επειδη φταιει το υφος καποιου (αλιμονο σε ποια κοινωνια ζει που απο τον καθε μη πλυμενο που ουρλαζει και γκαριζει σε αυτοκινητο,κορνες,γειτονια,ο μπιπ του μπιπ,αιντε ρε μπιπ..μπιπ σου και μπιπ σου) και φυσικα δεν ζει σε εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο (always με φτερα) που ολοι ειναι με το σεις και με το σας σαν την αριστοκρατια.. σερ και σερ και ντοκτορ και ντοκτορ,,μαι λειντι,και παρακαλω και παρακαλεις..

ειναι το γεγονος οτι δεν του αρεσει η ΑΛΗΘΕΙΑ... και δεν το λεω για υπερασπιστω ουτε την μια πλευρα ουτε την αλλη..
οπως δεν ειναι <<καλο>> το αχ τι ωραιο σκυλακι.. και δεν πειραζει βρε που το πηρες απο εκει..
ετσι δεν ειναι καλο και το <<αποτομο>> υφος σε εναν αγνωστο..

σε ενα ωραιο και ιδανικο κοσμο,οπως υπαρχει στο φορουμ μια γραμμη <<τροπος αποκτησης κουταβιου>> ετσι θα επρεπε να υπαρχει και αντιστοιχη γραμμη <<τροπος προσεγγισης νεου μελους με λαθος τροπο αποκτησης σκυλου>>
και οχι ο καθενας να κανει μια μικροψυχαναλυση του τι παιδι ειναι,αν ειναι λιγο χαζοβιολης ας πουμε πλακωνουμε το χιουμορ.. αν ειναι λιγο σκληρος.. ε μαλακωνουμε και εμεις λιγο,αν ειναι λιγο ετσι και αναλογα...

θα πρεπει να υπαρχει ΕΝΑΣ τροπος.. και αν αρχισει ΑΥΤΟΣ πρωτος τα μα-μου-σου.. τοτε του τα λεμε και λιγο <<αλλιως>>
επισης ενα αλλο θεμα..ξεχναμε οτι εδω θα μπει κοσμος για γκρουπ θεραπι.. θα μας δωσει μερικα στοιχεια..θα τα επεξεργαστουμε εμεις και μετα αρχιζουμε ! ( α ξεχασα να σας πω.. μας ειναι ΑΓΝΩΣΤΟΣ,και καλο θα ηταν να μπουμε και εμεις στη θεση του)

ο λαθος τροπος προσεγγισης του νεου μελους ειναι ενας ρατσισμος(ξερω το λεω εγω που ολη την ωρα τα εχω με τις θρησκειες, απλα, εδω πληρωνω χωρις να με εχουν ρωτησει για την θρησκεια,το νεο μελος δεν μου εχει κανει κατι για να τον αρχισω στα μα-μου-σου... και αφου στην τελικη ΟΛΟΙ θελουν το καλο του σκυλου..γιατι δεν τα λενε με τον καλυτερο τροπο στον ιδιοκτητη ? η θα παει ο σκυλος μονος του στον κτηνιατρο,η θα κανει την ταδε συμβουλη-τακτικη μονος του... οχι.. ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ...

εχω και αλλα πολλα αλλα ειναι μεγαλο το σεντονι..

α στον ρατσισμο(για να μην το αφησω μισο... ο ρατσισμος παντα προσφερει ενα ειδος σαρδονιου γελωτα εσωτερικου/ψυχικου στην αρχη.. του στυλ.. α ειδες ? ! του την ειπα πρωτος ! α ειδες σημερα ειναι η μερα μου 3 στα 3 νεα μελη.. α ειδες εκει <<εδειξα>> ετσι εκει <<αλλιως>> και συνεχεια ποτιζει καποιος την ψυχη του,σταλαζει οπως ελεγαν και οι στωικοι με αρνητισμο... και ολα αυτα σε εναν κοσμο ματαιο,που ελαχιστα πραγματα ειναι αληθινα η εχουν αξια/νοημα/ουσια...αλλα μετα και ενα αιαντειο γελιο που παραφρονησε ο καημενος ο Αιαντας και εσφαζε τα προβατα για στρατιωτες(την αδικια εδω θα την φερουμε οι ιδιοι στην ψυχη μας,απο την λαθος τροφη που θα τις δινουμε συνεχεια με τις πραξεις μας)

τελος τα σλαιτς :D
 


D

Deleted member 14614

Guest
κοίτα οτι μπορώ κάνω και πολες φορές τον έχω στο μπαλκόνι μου και έχω ανοιχτη τη πόρτα ν μου κάνει παρέα ... Δεν το αφήνω μόνο του παρα μόνο όταν λείπω που ούτος η άλλος και μεσα στο σπίτι μόνος θα ήταν .... Η μανα μου μπορεί να υποκύψειο πατέρα κάνει την ζημιάποθ ειναι ικανός να το πετάξει στα σκουπίδια .... Γιαυτο ψάχνω και για δουλειάνα μην έχω ανάγκητον πατέρα και την μανα μου να μπορώ να φτάσω στα άκρα !
Έχει διαφορά μόνος στο μπαλκόνι με μόνος στο σπίτι! Τα σκυλιά καταλαβαίνουν την απομόνωση πολύ καλύτερα από όσο νομίζουμε!
Οκ για τη μάνα λογικό, τις ρίχνουμε εύκολα σχετικά αυτές!:p
Ως προς τον πατέρα σου, σίγουρα θέλει κατάλληλο χειρισμό. Δεν είναι δυνατόν να περιμένεις να βρεις δουλειά,κλπ. Τώρα είναι οι κρίσιμοι μήνες της ψυχοσωματικής ανάπτυξης του σκυλιού. Καλό θα ήταν να το πάρεις "πιο ζεστά" το θέμα ως προς αυτό το σημείο. Τουλάχιστον, κάνε την προσπάθειά σου και αν δεν πιάσει, οκ, δεν έπιασε.
 
  • Like
Reactions: Scalpel


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.749
Υψος παίρνουν μέχρι 12-14 μήνες. Μυϊκή ανάπτυξη, μέχρι 18-24 μήνες. Ογκο Kyveli, εσαεί, όσο τον καλοταίζεις!! :p :p

Δεν είναι απόλυτα αυτά. Εξαρτάται από το μέγεθος του σκύλου πάντα.
Όσο για τον όγκο που έγραψα, μυική ανάπτυξη εννοούσα όχι πάχος...
 


tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Μην σε απασχολεί αυτό!! Οταν φτάσεις σε αυτήν την ηλικία, σε πάρα-πάρα πολλά χρόνια, γιατί ο χρόνος ειδικά για σένα θα κυλά αργά, πάρα-πάρα πολύ αργά, δεν θα έχεις κανένα περαιτέρω σύμπτωμα. Τα έχεις εξασφαλίσει ήδη από τώρα, όλα! :whistle: Ενας επίσης, με 50+ χρόνια στην πλάτη!
εισαι κακος,πολυ κακος.

και αναρωτιέμαι..
το υφος των λόγων μας ή οι τσακωμοί απομακρυνουν κόσμο απο το να ξαναγραψει στο φορουμ?
παρτο γενικα,δεν απανταω σε εσενα αλλα με αφορμη το ποστ σου.
ποιον εννοεις να ξαναγραψει;εχει μια διαφορα.
αν εννοεις τα νεα μελη που ερχοντε και φευγουν αν δουμε ολοι (οχι με επιλεκτικη αναγνωση)οτι το κουταβι θα αρρωστησει,οτι θα εχει θεματα κλπ τετοια ομορφα πραγματακια.
ειναι λες και περιμενουν το νεο μελλος να βγαλουν τα αποθημενα τους και την εξυπναδα τους,τον ξερολισμο τους και την εμπειρια τους και η ειρωνια ειναι οτι τα κανουν συνηθως οσοι εχουν αγορασει σκυλο απο ΒΥΒ.
δεν μας χ...ε ρε νταλαρες μπηκατε στο φορουμ και γινατε εξπερ σε 2 μηνες την ωρα που αλλοι τρωνε χρονια σε εκπαιδευτηρια και τριβη με σκυλους.
αλλα ναι εσεις εδω μπηκατε και μαθατε την αληθεια και το σωστο (αχ πουλακια μου και να σας πετυχει κανεις οταν θα εχετε αγορασει και τον δευτερο σκυλο απο ΒΥΒ)...μηπως να ειναι και λογος που δεν γραφουν και αλλοι συλβοσκυλο;;

δεν εχεις δει ασχημες λεξουλες η ειρωνια;
ευχες για αρρωστιες στο κουταβι;
διαγνωσεις προβληματων σαν μεγαλομεντιουμ που ειναι.

εχω δει παλιοτερα θεματα νεων στο φορουμ εμ το ιδιο λαθος,κανεις δεν ειχε τετοια αντιμετοπιση.τοτε γραφαν ομως ισως περισσοτεροι,χμμμ γιατι αραγε;;;για σκεψου.

να σου κανω και μια ερωτηση.
γιατι να γραψουν αλλα μελη που θα επρεπε να γραφουν οταν ειμαστε ολοι μας ειδικοι σε εκπαιδευσεις,μεγαλωμα,αγορα και ολα αυτα;;δες ημερομηνια εγγραφης και αυτος ξερει καλυτερα τι κ αν ο αλλος ειναι εκπαιδευτης,εκτροφεας κλπ..ο παλιος ειναι αλλιως ρεεεεεεε
 


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Σορρυ για το οφ-τοπικ (Γιαννη και Δια sorry) αλλα δεν εχω καταλαβει προς τι η ολη αντιλογια- αντιμαχια. Και δεν εχω καταλαβει γιατι ο παλιος ειναι αλλιως σε συγκριση με τον νεο. Ολοι μα ολοι ειμαστε εδω για να μοιραστουμε αποψεις,περιστατικα και αποριες περι των σκυλων και της ευζωιας αυτων. Σιγουρα θα υπαρχουν και διαφωνιες αλλα η εντονη σε σημειο επιθετικη κριτικη απεναντι σε μελη που ηρθαν εδω γεματα αποριες, μονο τον διαλογο δεν προαγει, και φυσικα την παραμονη του καθε νεου μελους εδω στο φορουμ!
[ολο το παραπανω ειναι καθαρα προσωπικη αποψη,δεν προσπαθω να κανω σε κανεναν υποδειξη για το τι θα πει η καλυτερα τι θα γραψει].
 


Γιάννης & Δίας

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2014
80
82
30
Πατρα
παιδιια και εγώ είμαι ένα νέο μέλος που μετά από αυτα που γράφτηκαν θα έφευγα διοτι μπήκα να μοιραστώ την ιστορία μου με σκοπό να λάβω συβουλες και κριτική
...... Ομως ο τρόπος μερικών ξεπερνά τα όρια με αποτέλεσμα να κομπλαρομαι να ρωτήσω για αλλα πράγματα που αφορούν το σκύλο μου σε σχέση π.χ με την συμπεριφορά του που μπορεί να ευθηνομαι εγώ αλλά δεν θα ήθελα να λογοκριθώ να ντροπιαστώ και στο τέλος να τρώγεστε οι παλιοί μεταξύ σας αλλα να με βοηθουσατε με συβουλες πως να διόρθωνω τα λάθη μου (ως νέος ιδιοκτήτης και με ωσα μπορεί να έχω διαβάσει θεωρητικά) και πως να τα καταφέρω με αυτά που μου συμβαίνουν .............
 
  • Like
Reactions: geozac


kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Γιάννη όπως είπε και ο Ντούλης(ήρθε και η ώρα @ntoulis που θα συμφωνήσουμε :D )
ότι δεν ζούμε σε αγγελικά πλασμένο κόσμο... Πίστεψε με μερικές φορές ο σκληρός τρόπος μας κάνει να προχωράμε όσο και αν δεν μας αρέσει και η ζωή το αποδεικνύει καθημερινά αυτό..
 








Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Ον-τοπικ τωρα, Γιαννη το φορουμ φιλοξενει εκατονταδες θεματα, σχεικα με εκπαιδευση,με υγεια, κτλπ. χρησιμοποιησε την μπαρα αναζητησης και ξεκινα διαβασμα, αν εξακολουθεις κι εχεις αποριες εδω ειμαστε, οσοι μπορουμε να σε βοηθησουμε αν ξερουμε. (πολλες φορες ερωτηματα μελων καταληγουν στην απαντηση, πρεπει να κανετε συνεδριες με εκπαιδευτη.) Επισεις να σου πω κι εγω κατι απο μεριας μου περι των εξοδων του κτηνιατρου.πριν 2 καλοκαιρια η σκυλιτσα μου επαθε ερλιχιωση,τσιμπημα απο τσιμπουρι, η θεραπεια ειχε 2 κατηγοριες χαπιων "τα βιμπραμυσιν και τα ροναξαν τα πρωτα κοστιζουν 3,8ευρω τα 8χαπια τα δευτερα 10,5 τα 8χαπια" η κτηνιατρος επεμεινε στην δευτερη θεραπεια, και δεδομενου οτι για 39κιλα θελαμε 10κουτια τα φαρμακα κοστισαν 105ευροπουλα. Εκεινη την ωρα λοιπον, αποχαιρετησα τις οικονομιες μου για καινουριο κινητο και τα λεφτα πηγανε στηνθεραπεια του σκυλου. Με ολο το παραπανω θελω να σου πω οτι πρεπει να ετοιμαστεις για στερησεις σε προσωπικο επιπεδο,προκειμενου ο τετραποδος φιλος σου να χαιρει ακρας υγειας! Στο λεω το παραπανω εντελως φιλικα, για να σε βαλω στο μουντ να αποταμιευεις κατιτις για τν σκυλο σε περιπτωση που μελλοντικα χρειαστει κατι και δεν εισαι σε θεση να το προσφερεις!
Καλη συμβιωση και παλι να εχετε.
 


kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Με ολο το παραπανω θελω να σου πω οτι πρεπει να ετοιμαστεις για στερησεις σε προσωπικο επιπεδο,προκειμενου ο τετραποδος φιλος σου να χαιρει ακρας υγειας!

Αχ πόσο συμφωνώ (ουφ χωρίς να το μετανιώνω)
 
  • Like
Reactions: Elli


ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.239
3.079
παιδιια και εγώ είμαι ένα νέο μέλος που μετά από αυτα που γράφτηκαν θα έφευγα διοτι μπήκα να μοιραστώ την ιστορία μου με σκοπό να λάβω συβουλες και κριτική
...... Ομως ο τρόπος μερικών ξεπερνά τα όρια με αποτέλεσμα να κομπλαρομαι να ρωτήσω για αλλα πράγματα που αφορούν το σκύλο μου σε σχέση π.χ με την συμπεριφορά του που μπορεί να ευθηνομαι εγώ αλλά δεν θα ήθελα να λογοκριθώ να ντροπιαστώ και στο τέλος να τρώγεστε οι παλιοί μεταξύ σας αλλα να με βοηθουσατε με συβουλες πως να διόρθωνω τα λάθη μου (ως νέος ιδιοκτήτης και με ωσα μπορεί να έχω διαβάσει θεωρητικά) και πως να τα καταφέρω με αυτά που μου συμβαίνουν .............
ρωτα ότι θες , και μην απολογείσαι για τίποτα. δεν σου υπόσχομαι φυσικά οτι οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι πάντα σωστες αλλα τουλάχιστον θα δίνουμε έναυσμα για σκέψη.
και τώρα αν αρχίσουμε εμεις να τσακωνόμαστε και να φτύνουμε τα ξίδια μας όπου βρούμε - πρόβλημά ΜΑΣ. χρησιμοποίησε όσες συμβουλές σου κάνουν για το καλό του σκύλου.
 


geozac

Well-Known Member
26 Μαϊου 2014
58
143
Γιάννη,μου αρέσει πολύ η μέχρι τώρα εικόνα σου στο φόρουμ.

Λάθοι έχουμε κάνει όλοι και θα συνεχίσουμε να κάνουμε,σημασία για εμένα έχει πόσο τα κατανοούμε και τι κάνουμε για να τα διορθώσουμε,προσωπικά προτιμώ να αποφύγω την κριτική προς τρίτους μιάς και θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο αυτοκριτικής που δεν έχω καλύψει ακόμα.
Ακόμα και αυτοι που ίσως έδειξαν υπερβάλοντα ζήλο έχουν καλή διάθεση απέναντι σου.

Θα σου ευχηθώ τα καλύτερα για εσένα και τον σκυλάκο σου και θέλω το ποστ μου να σου δώσει δύναμη.