Μπόμπυ, ένας παρατημένος ροτβαιλέρος


StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
Καλησπέρα σας!
Εδω και 3 μήνες έχουμε υιοθετήσει με το φίλο μου ένα παρατημένο αρσενικό ροτβάιλερ που κυκλοφορούσε για καιρό στο χωριό, πολυ αδύνατο και φοβισμένο. Είχαμε ήδη ένα ημίαιμο, ας πούμε, λυκόσκυλο και αποφασίσαμε να σώσουμε και το ροτβάιλερ, τον Μπόμπυ. Ήταν αφυδατωμένος, πεινασμένος, φοβισμένος και ανεπιθύμητος από τους χωριανούς που τον έβλεπαν με μισό μάτι λόγω της ράτσας του. Ο Μπόμπυ πλέον είναι τσιπαρισμένος, εμβολιασμένος, έχει πάρει κιλά, έχει όρεξη για φαγητό, για παιχνίδι και λατρεύει να τον χαιδεύουμε. Δυστυχώς ροχαλίζει σαν τρένο και....αερίζεται :ROFLMAO:
αλλά τι να κάνουμε κανείς δεν είναι τέλειος!
Επειδή πολλές φορές συμπεριφέρεται εντελώς γελοία (κανει τουμπες και τριβεται στο χαλί ανάσκελα και χτυπιέται σαν χταπόδι περιμένοντας χάδια) τον φωνάζω και Μπούλη!
Φυσικά αφού τον βλέπουν τώρα καλοθρεμμένο και ορεξάτο αποφάσισαν όλοι ότι θέλουν κουτάβια ροτβάιλερ και μας κυνηγάνε να τον ζευγαρώσουμε. o_O:mad:
 

Attachments

  • 197,9 KB Προβολές: 140


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μπράβο για τον μικρο που τον μαζέψατε, όταν ολοι τον εδιωχναν και τον χτυπουσαν!
Μου αρεσουν τα σκυλια "κλοουν"
 




Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Πολλα μπραβο σας κ απο εμενα που σωσατε το Ροτακι,εν τω μεταξυ ειναι κουκλος..

Ροχαλισμα κανουν σχεδον ολα θα το συνηθησεις χα χα χα χα εμενα ροχαλιζουν ορισμενες φορες κ τα δυο εκει να ακουσεις..
Για τα αερια ισως φταιει η τροφη που τρωει..

Κ παλι μπραβο σας!!
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Μπράβο σας παιδιά να χαίρεστε και τα δυό σκυλιά σας.
Πανέμορφος ο κεφάλας σας!
 


Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Κουκλος!!!:love: Να τον χαιρεσαι και πολλα μπραβο για την υιοθεσια ;)
 






Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Μπραβο Στελλιτσα! ;) Υπεροχος ο σκυλακος! Βαλε και καμια φωτο με τα καραγκιοζιλικια του! :D
 


StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
Όποτε τον χαζεύω σε τέτοιες γελοίες στάσεις ύπνου αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν αυτοί που μας βλέπουν στο δρόμο και λένε "Παναγια μου ειναι επικινδυνο, είναι τεραστιο (ε??), είναι κακό"
 


Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Να τους λες είναι απίστευτος γιατί είναι!!! Τρελαίνομαι για τέτοια κόλπα!!!!! Και η δικιά μου τα κάνει κάτι τέτοια και λιώνω.... να σας ζήσει!
 




Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Καλως ηρθατε, και να σου ζησει ο μικρος μαυροπυρινος κουκλος. Συγχαρητηρια για την υιοθεσια καιπολλα μπραβο σας. Πες μας πως τα παει με την υπολοιπη αγελη του... το αλλο σκυλακι και εσας τους δυο δηλαδη. Ανεβασε και καμια φωτο να βλεππουμε την σταδιακη αλλαγη του, ειναι απιστευτο ποσο μεγαλη διαφορα εχει ενα σκυλι την μερα που πρωτοβρεθηκε και περιμαζευτηκε μεχρι την βαθια υπερηλικιωση του!
 




vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
από ότι καταλαβαίνω από συζήτηση με άλλους ροτάδες, η συγκεκριμένη στάση είναι στανταράκι :ROFLMAO:
ναι είναι κατι σαν pd όσο πιο γελοία είναι η σταση του υπνου τοσο πιο καθαρόαιμο είναι ;)
μόνο τα πιτ τα ξεπερνανε :D:D
 


Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια παιδιά, η υπόλοιπη αγέλη είμαστε εγώ, που με λένε Χρήστο, και ο Πίου.
Το μόνο πρόβλημα στο τσούρμο είναι οτι οι δυό λεβέντες μας αρπάζονται πού και πού αρκετά σοβαρά, έτσι δεν τους αφήνουμε τώρα καθόλου να παίξουν μαζί. Βγαίνουμε βόλτα και περπατάμε δίπλα-δίπλα, αλλά μέχρι εκεί.
Στο σπίτι μπορεί να είναι μια χαρά για ένα μήνα, τρώνε απο το ίδιο πιάτο, κοιμούνται αγκαλιά, μοιράζονται παιχνίδια και όλα μέλι-γάλα, και ξαφνικά χωρίς κανέναν λόγο, μια-δυό φορές τον μήνα ένας απο τους δύο στραβώνει και ξεκινάει καυγά. Ποτέ για φαγητό, κάποιο παιχνίδι ή κάτι τέτοιο. Έτσι στα καλά καθούμενα, συναντιούνται πχ στον διάδρομο, ανταλάσσουν μια ματιά και γίνονται μαλλιοκούβαρα.
Είναι και οι δύο δυνατά και κυριαρχικά σκυλιά και δεν κάνει κανένας τους πίσω, οπότε δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να το ξεκαθαρίσουν μόνοι τους.
Έτσι προς το παρόν ο ένας είναι μαζί μου κατα την διάρκεια της ημέρας και ο άλλος με την Στέλλα, και το βράδυ εναλλάξ ο ένας στο σπίτι και ο άλλος στον σταύλο να φυλάει κιόλας.
Οι καυγάδες ξεκινάνε γιατί ο Πίου απο την μια μεριά είναι λιγάκι τσάμπα μάγκας, πουλάει λίγο μούρη και παίζει κάπως αγενώς, και ο Μπόμπι μαζεύει μαζεύει μαζεύει και του την φυλάει στην γωνία, αλλα και ο Μπόμπι είναι λίγο φοβικός απο αυτά που είχε τραβήξει στον δρόμο και αν για παράδειγμα τον ξαφνιάσει ο Πίου χωρίς να κάνει τίποτα πραγματικά αγενές μπορεί να αντιδράσει υπερβολικά και να του επιτεθεί πρώτος.
Φαίνεται να το ξεπερνάμε σιγά σιγά όσο δουλεύουμε τον Πίου να μην είναι κόπανος με άλλα σκυλιά και τον Μπόμπι να μην δίνει τόση σημασία αν ο άλλος κάνει μια απότομη κίνηση ή τον κοιτάει στραβά, αλλα θα πάρει νομίζω κανα δίμηνο να τους ξαναδοκιμάσουμε ελεύθερους μαζι.
Εκτός απο το μεταξύ τους δεν έχουμε άλλο σοβαρό θέμα, και τα δυό σκυλιά είναι μια χαρά και στο σπίτι και στην βόλτα, με όλους και παντού. Ο Μπόμπι θέλει λίγο δουλειά ακόμα στην ΒΥ γιατί δεν ήξερε τίποτα ο κακομοίρης, αλλα είναι αγαθό και φιλότιμο σκυλί και προοδεύει σταθερά, σε λίγους μήνες θα έχει γίνει καταπληκτικός σκύλαρος.
 


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Πιου και Στελιτσα θα δειτε οτι μολις ο Μπομπι δεθει πληρως μαζι σας και δουλευτει στην ΒΥ, και μαθει την αγελη και τους κανονες θα σας χαρισει υπεροχες στιγμες και θα γινει και σουπερ συνεργασιμος.
 


Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Καλό θα του κάνει φυσικά να μάθει και 5 πράγματα και να καταλαβαίνει καλύτερα τί γίνεται γύρω του και θα τα μάθει και γρήγορα μάλιστα, αλλα και έτσι όπως είναι να έμενε ο κεφάλας, Γιάννη, εμάς μια χαρά μας αρέσει. Είναι καλό σκυλί και έχει απίστευτο γέλιο.
Εγώ γελάω πολύ όταν βρίσκει κάποια ενδιαφέρουσα μυρωδιά και την ακολουθεί, κάνει έναν ήχο σαν αγριογούρουνο. Το κάνουν και άλλα Ρότ αυτό ;
Ή όταν θέλει χάδια και δεν του δίνεις σημασία, μόλις του πείς έλα σε κουτουλάει και σπρώχνει με το κεφάλι σαν ταύρος. Μιλάμε με δύναμη, όχι αστεία.
 


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
χαχα, Χρηστο αυτο το σκηνικο με την μυρωδια...μου ακουγεται συνηθες...ενα γουρουνισμα το κανουν αν ειναι ενδιαφερουσα η μυρωδια. Οσο για το αλλο με τα χαδια...εμενα η δικια μου ερχεται και με την μουσουδα της ακουμπαει το ποδι μου, τυπου πως καθομαστε σε καποιο μπαλκονι και ακουμπαμε τους αγκωνες και στις παλαμε στηριζουμε το κεφαλι μας αναγναντευοντας το τοπιο,ετσι ερχεται και ακουμπα την μουσουδα πανω στο γονατο η μπουτι...ειναι το σημα κατατεθεν για χαδια. Τα αγορακια ειναι λογικο να ειναι πιο ατσουμπαλα.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.811
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf