Μπόμπυ, ένας παρατημένος ροτβαιλέρος


StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
Μαρια&Ηρα έχεις δίκιο, σε αυτή τη περίπτωση του επέτρεπα να ανέβει πάνω μου, όταν του λέω δυνατά "ΜΗ" ή "ΚΑΤΣΕ" μαζεύεται (σαν να παρεξηγείται, αλήθεια!) και κάθεται στο πάτωμα ήσυχος. Πέρα από το γλυκούλι και αστείο του θέματος, έχω την υποψία ότι μου έχει πάρει τον αέρα γιατί πριν λίγο που προσπάθησα να τον κάνω να αφήσει το παιχνίδι του το σκέπαζε με τις ποδάρες του και δεν άφηνε να του το πάρω.
nikos00 τώρα που είπες μπούτι, έχει φτιάξει κάτι μπουτάκια ο άτιμος, αρχίζει και γίνεται μποντιμπιλντεράς
 
  • Like
Reactions: nikos00


nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
αχχαχααχ

Το μονο αστειο ειναι να νομιζεις καποια στιγμη οτι του πηρες εσυ τον αερα ! Ασε το εχω παθει.... μετα με τουμπαρει !!!!
 
  • Like
Reactions: d-friend


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Τουλαχιστον ειναι που ναι ολιγολεπτα τα βιντεακια, κανενα ολιγολεπτο και με τους 2 μουργους μαζι θα βαλεις? Εχω την εντυπωση οτι 15δευτερολεπτα θα κατφερουν να συνηπαρξουν ωστε να τους βγαλετε βιντεο... (οχι τπτ αλλο θελω να δω γιατι τον ενα τον λετε Μπολεκ και τον αλλο Λολεκ - χονρος και λιγνος)!
 


Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Μπορεί να συνυπάρξουν και μέρες χωρίς να γίνει τίποτα απολύτως, Γιάννη, πριν τους χωρίσουμε ηταν συνήθως κολλητοί, τρώγανε μαζί, κοιμόντουσαν μαζί κλπ, ούτε μούτρα κάνανε ο ένας στον άλλον ούτε τσακωνόντουσαν ούτε καν διαφωνούσαν. Μια φορά τον μήνα αρπαζόντουσαν, αλλα αυτή η μια φορά ήταν αρκετά σοβαρή. Είναι και τα δύο δυνατά σκυλιά, στα ίδια κιλά και δεν κάνει κανείς απο τους δύο πίσω.
Την πρώτη φορά που αρπάχτηκαν σφουγγάριζα αίματα απο όλο το σπίτι, και μετά, απο μία φορά ο καθένας έχει αφήσει τον άλλον αναίσθητο.
Και απ όταν τους χωρίσαμε, δυο-τρείς φορές στην βόλτα στραβώσανε τόσο πολύ και οι δύο, απο 3-4 μέτρα απόσταση, που τρίζανε τα λουριά και οι πνίχτες για να τους κρατήσουμε.
Το εντυπωσιακό είναι οτι δεν το κάνουν με κανένα άλλο σκυλί, μόνο μεταξύ τους έχουν πρόβλημα.
Σκέψου οτι ακόμα και με τον Πίου που μπορώ να του πω να αφήσει οτιδήποτε, απο άλλα σκυλιά μέχρι γάτες, φαγητό, κότες, ότι και να τύχει, αν στραβώσει με τον Μπόμπι δεν ακουει πάντα, μερικές φορές τραβάει πολύ άσχημα.
Και ο Μπόμπι με άλλα σκυλιά δεν έχει πρόβλημα, δεν αρπάζεται, συνήθως ούτε σημασία δεν δίνει, αλλα αμα στραβώσει και κολλήσει με κάτι, και ειδικά με τον Πίου, δεν κάνει πίσω, του παίρνει μια ώρα να ηρεμήσει.
Ίσως με πολλή δουλειά ακόμη να μπορέσουμε να τους ξαναφήσουμε μαζί, τουλάχιστον για όταν είμαστε μπροστά, αλλα προς το παρόν δεν το ρισκάρουμε ούτε για λίγο, δεν είμαστε για κτηνίατρους και ράμματα και δεν θέλουμε άλλο ένα κακό προηγούμενο.
Ένα παλιό βιντεάκι απο όταν παίζανε μαζί είναι αυτό:
(Εεεεε...χμμμμ...είναι αυτό που θα βάλει η Στέλλα μόλις γυρίσει απο την δουλειά γιατί εγώ δεν τα καταφέρνω...)
 
Last edited:




Wolverine

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
81
5
32
Να σας ζησει ο σκυλαρος αδερφε! Ειναι τσιφτης!Σας περισευει κανα αμαζευτο να ερθει κατα δω? :)
 


Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Να σαι καλά, Wolverine, η ποικιλία αμάζευτων που έχουμε διαθέσιμα αυτή την στιγμή στο χωριό είναι κάπως περιορισμένη, 2-3 έχουν μεινει στην πλατεία αλλά είναι εγκλιματισμένα μια χαρά και δεν τα πειράζουμε. Περίμενε όμως να ξεκινήσει ο λαός τις διακοπές σε καμμιά δεκαριά μέρες και θα έχουμε μάλλον ότι θές....:(
 


Wolverine

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
81
5
32
I know... Τραγικό... Να προσέχεις τον φιλαράκο σου οπως σίγουρα θα σε προσέχει και αυτός!
 
  • Like
Reactions: Piou






vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
σαν τρελλοκουταβος είναι μες την καλη χαρα !!!
 




Moneypenny

Member
30 Μαϊου 2014
18
14
Θεσσαλονίκη
Ενδοοικογενειακές ζήλειες διακρίνω. Πλάκα κάνω. Ομορφούλης και υπάκουος. Εντύπωση μου έκαν που δε γάβγισε ούτε καν γύρισε αλλού το βλέμμα όταν ακούστηκε ο άλλος σκύλος. (y)
 
  • Like
Reactions: Piou




spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.557
5.969
Πειραιάς
Να και ο Πίου, ο άσπονδος φιλαράκος του. Δεν το χουμε ακόμα με τις φωτό και τα βίντεο, οπότε θα μας φιλοξενήσει ο χοντρός στο δικό του νήμα για λίγο...:p

πολυ ομορφα ματια εχει ο πιου.

να σου ζησει :).
 
  • Like
Reactions: Estranged and Piou






Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Απίστευτος ο μπουνταλακος! Αυτα τα βίντεο πρέπει να τα μοιράζεις σε cd σε όσους βλάκες πιστεύουν οτι τα ροττ τρώνε ακομα και τα αφεντικά τους.. :mad:

Just a question, παρατήρησα στο βίντεο οτι εχει μια ξηροδερμια (?) στον αγκώνα του. Στο εμφανίζει μόνο το καλοκαίρι; Ή γενικά το εχει;
 


StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
Εχει και στους δυο αγκωνες, μαλλον ειναι απο το τσιμεντενιο δαπεδο που ξαπλωνει στο σταυλο. Χθες γνωρισαμε ενα κυριο που ειχε αφησει λεει εξι μηνες το ροτ του στο χωρο της δουλειας για να λειψει εξωτερικο κι οταν γυρισει του ξεσκισε το μπρατσο(ειχε και σημαδι). Ναι ρε φιλε.αμα παρατησεις και μαλτεζακι εξι μηνες θα σε φαει οταν το ξαναδεις. Ελεος πια. Δε μπορω να διανοηθω οτι ο χοντρος θα μου επιτεθει
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.598
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3