Να συστηθούμε κι εμείς...










mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.650
19.883
Βρήκα αυτό, σε ένα άρθρο:


Στην Μεσοχώρα Τρικάλων κινηματογραφικά γυρίσματα ταινίας

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης συζητήθηκε αίτηση παραγωγού ταινίας την για κάλυψη αναγκών κινηματογραφικού γυρίσματος της ταινίας «Φράγμα».

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr κινηματογραφικό συνεργείο αποτελούμενο από 18 άτομα (κινηματογραφικό συνεργείο – ηθοποιοί) , θα μεταβεί αρχές Σεπτεμβρίου στην Μεσοχώρα Τρικάλων για τις ανάγκες των κινηματογραφικών γυρισμάτων της ταινίας μικρού μήκους του σκηνοθέτη-σεναριογράφου Γιώργου Τελτζίδη με τίτλο « Φράγμα », που έχει ως θέμα την ενηλικίωση ενός κοριτσιού σε χωριό.

Η ταινία που έχει κοινωνικό χαρακτήρα, έχει ως στόχο σύμφωνα με τους συντελεστές της «να δημιουργήσουμε μια ενδιαφέρουσα ταινία, που να προσελκύσει τόσο Έλληνες όσο και ξένους θεατές», ενώ έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από την ΕΡΤ.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης αποφάσισε να παραχωρήσει μηχανήματα( 2 φορτηγά οχήματα και 2 φαγάνες) για μια μέρα γυρίσματος μιας σκηνής της ταινίας , στην περιοχή Γλίστρα κοντά στο σταθμό της ΔΕΗ.


ΠΗΓΗ: trikalanews.gr

ΣΧΟΛΙΟ: Επειδή έχω διαβάσει το σενάριο της ταινίας, εύχομαι να μην είναι προφητικό.
 






mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.650
19.883
Μου το 'πανε μια φορά και ακόμη γελάω...
Σε μια σκηνή, που είναι στην απέναντι όχθη του ποταμού και πρέπει να μείνει εκεί!
Οχι...κάντο εικόνα!!! :confused:

Η άλλη πλάκα, είναι που τους έβρισκαν ολόιδιους και...γιατί λέω όχι;;; :eek::eek::eek:

Γενικώς, με τον Μάρκο εκεί πάνω, στρεσαρίστηκα άσχημα. Δεν μπορούσα να τον αφήσω ελεύθερο σχεδόν πουθενά. Καλύτερα στην Ομόνοια δηλαδή, μη σου πω o_O
 




vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Αυτό είναι που λέμε παντού παίζει ο Σωτηράκης ;) πέρα από την πλάκα εδώ θα είμαστε και σε ένα χρόνο + και θα μας λες τι ωραία που κάθισε στην πρεμιέρα ο Σωτήρης και πόσα καθίσματα κατούρησε ο Θεούλης :D
 


kosmaki

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2015
367
793
37
@mareco πολλά συγχαρητήρια, για την συμμετοχή, την υπομονή, τη προσπάθεια!
Πάντως βλέπω εφημερίδες, ταινίες... Το χετε βάλει στόχο να γίνετε διάσημοι εκεί πέρα:p!
Σωτήρη, πρόσεχε καλά, η δόξα σου ανήκει, αν σου αρνηθούν ξανά χατήρι ή φαγητό, απείλησε πως θα προσλάβεις άλλο μάνατζερ:love:!
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.650
19.883
Συν που σε κάθε στροφή, είχε κι από ένα κοπάδι, που το φύλαγαν κάτι θεόρατα τσοπάνια. Τα οποία υπήρχαν και χύμα, ακόμη και εκεί που δεν τα περίμενες! Φόβος και τρόμος!
 












PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Εγώ πάντως θα επανέλθω στο θέμα του Μάρκου. Δεν τον γνωρίζω, ενώ τον Σωτηράκη τον έχω πάρει μια αγκαλιά.:love: Πιστεύω λοιπόν, και βλέποντας τα κατορθώματα του στο άθλημα, έστω και με πολύ κόπο, ότι είναι θύμα κακής δημοσιότητας και αθέμιτου ανταγωνισμού από τα άλλα δύο.:cool: Θα τον γνωρίσω κι από κοντά, αλλά μάλλον δεν τον αφήνουν να ανθίσει...:)
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.650
19.883
Δεν τον γνωρίζω, ενώ τον Σωτηράκη τον έχω πάρει μια αγκαλιά.:love:
Αν είχες πάρει τον Μαρκούλη αγκαλιά εκείνη την στιγμή, και με την ίδια αντίδραση από το πουτανάκι σου, θα τον είχες γνωρίσει για τα καλά :D
 
  • Like
Reactions: Amaliaz


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.813
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf