Ξηρή τροφή για Αγγλικό Μπουλντόγκ κουτάβι


litsa antwniou91

New Member
14 Νοεμβρίου 2015
1
0
32
καλημέρα, είμαι καινούργια στην σελίδα σας,
χρειάζομαι την βοήθεια σας στο να διαλέξω μια Καλή ξηροί τροφή για το σκυλάκι m
τι τροφή συστήνεται για αγγλικό bulldog 1μιση με 2 μηνών κουτάβι??
με συμβούλεψαν να αγοράσω super premium τροφή αλλα όχι με τόσο ψιλή πρωτεΐνη, αν γνωρίζετε ποίες τροφές πληρούν αυτά τα κριτήρια και τις έχετε δοκιμάσει στα κουτάβια σας k είσαστε ευχαριστημένη pls ενημερώστε με

Δεν επιτρέπονται τα greeklish στο φόρουμ. Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες.

Ευχαριστούμε!

http://services.innoetics.com/greeklish/
 
Last edited by a moderator:


christos1908

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
46
17
42
Καλημέρα, εχεις πάρει μια καταπληκτική φυλή (προσωπικά ειναι η αδυναμία μου) αλλά με παρα πολλά θέματα υγείας. Εύχομαι να το εχεις πάρει απο κάποιον καλό εκτροφέα για να μειώσεις τις πιθανότητες προβλημάτων (αν και για να το εχεις 1,5 μηνών στα χέρια σου δεν ξεκινάμε καλά).

Τώρα για το τι θα ταΐζεις, οι super premium τροφές έχουν σαν κύριο συστατικό το κρεας άρα έχουν και υψηλή πρωτεΐνη αν και δε βλέπω προβλημα με την πρωτεΐνη. Μην πας σε καμία με 40%+. Θα πρέπει να βρεις μια puppy medium με 35% πρωτεΐνη πάνω κατω και νομίζω θα είσαι μια χαρά. Απο κει και περα ειναι και το οικονομικό καθως οι καλυτερες τροφές ειναι και οι ακριβότερες. Πρέπει να δεις ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ποια τροφη "κάθεται" καλυτερα στο δικό σου κουτάβι καθως κάθε σκυλί ειναι διαφορετικό ακομα κι αν μιλαμε για την ίδια φυλή. Ενδεικτικά ψάξε μια acana (σίγουρα κορυφαία επιλογη), μια Farmina N&D (πολυ καλή και value for money) και αρκετές άλλες, αλλά σου ξαναλέω, η καλύτερη ειναι αυτή που κάθεται καλυτερα στο δικό σου σκυλάκι.