φαγωθηκες..εχεις ποσοστα;Σε ποια περιοχη μενεις για να σου πω μαγαζια με barf
φαγωθηκες..εχεις ποσοστα;Σε ποια περιοχη μενεις για να σου πω μαγαζια με barf
Να βοηθησω θελω. Με ρωτησε πιο πανω απο που να παρει barf. Και επειδη δεν πουλανε σε pet shop να πω μαγαζια αναλογα με την περιοχη που μενει. Τι ακριβως σε πειραζει???φαγωθηκες..εχεις ποσοστα;
1ον: Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν ο Κασάπης στην Μπαρφ που ετοιμάζει αυτός, βάζει κανονικά κρέατα και δεν το κανει για να πουλάει οτι είχε για πέταμα. (προβιές, κόκκαλα και χαλασμένα κρέατα.)
Τόσο μεγάλη εντύπωση που είμαι διατεθημένος να παίρνω μια φορά το μήνα το καράβι και να έρχομαι να αγοράζω κρέατα για μένα και τον σκύλο μου απο αυτον.
2ον: το εχω γραψει πολλες φορες σε παρομοια θεματα και δεν θα βαρεθω να το γραφω.
Αφού ταιζετε ωμά γιατι δεν δίνετε ολόκληρα κομάτια κρέας που είναι καλυτερο για τον σκύλο και το ευχαριστείται και παρα πολύ σε σχέση με την σιχαμαρα που τα ταιζετε (κιμας - χυλός) ;;;;;
η ποσοτητα ειναι 3%-4% του βαρους του σκυλου..απο εκει περνεις μια αρχη και καλυτερα για την συνεχεια θα σε παει το ματι σου,το πως βλεπεις τον σκυλο...αν περνει,χανει η ειναι οκ στο κορμι του..Παιδιά ο χασαπης είναι φίλος του πατέρα μου κυνηγοί και οι δύο και το κάνει μόνο για εμάς... αυτό που ρωτησα εξαρχής ήταν μηπως ηξερε καποιος να μου πει τις αναλογίες στην ποσότητα
Σύμφωνω σε αυτό που λες. Θέλω και γω να το κάνω αυτό αλλά πρέπει να βρω ειδικά ψυγεία που καψυχονται στους μειων πόσους δε ξέρω. Αρχικά έπαιρνα κρέας με το κόκκαλο πολύ μεγάλο το έβραζα λίγο και της το έδινα. Τρελαινοταν. Και με αυτό που είπες ίσως της το ξανά κάνω. Μου έβαλες ιδέα.@Tania3515 Συμφωνουμε οτι τα κρέατα πρεπει να μπαίνουν στην κατάψυξη αλλά και γερά κοματια μια χαρά καταψυχονται. Δεν είναι αναγκη να είναι πολτός.
@Mayra Αυτά έχουν γραφτεί σε παρα πολλά θέματα. Ψάξε στο φόρουμ και θα βρεις απαντησεις σε όλα.
Δεν ειναι αναγκη να τα καταψυξεις σε χαμηλες τιμες. Τα κρεατα που προοριζονται για ανθρωπινη καταναλωση ειναι απαλαγμενα απο το περισσοτερα. Προσωπικα, εγω τα εχω στην κανονικη μου καταψυξη αφου εχω χωρισει τα γευματα για τις Χ μερες την μερα της αγορας, και τα βγαζω καθε μερα το πρωι για να ειναι ετοιμα το βραδυ που τρωει. Δεν ειναι αναγκαιο να ειναι κιμας και δεν ειναι αναγκαιο να εχει καταψυχθει σε -1000 βαθμους. Το μονο που θα συμβουλευα οποιον ταιζει homemade BARF ή PMR να αποφυγει το χοιρινο κρεας. Οι νομοι περι τις trichiosis (ή οπως λεγεται τελος παντων) δεν ειναι αρκετα σαφης για τις χωρες της ΕΕ, τουλαχιστον απο αυτα που διαβασα πριν κανα μηνα.Θέλω και γω να το κάνω αυτό αλλά πρέπει να βρω ειδικά ψυγεία που καψυχονται στους μειων πόσους δε ξέρω.