Πρόγραμμα διατροφής για το σκύλο μου?


Jon&Ivan

Active Member
30 Απριλίου 2011
36
0
Thessaloniki
www.facebook.com
Εχω ενα προβλημα το τελευταιο διαστημα κυριος ο σκυλος μου δεν δεχεται να φαει ξηρα τροφη :( Μεσα σε 8 μηνες του εχω αλλαξει 4 μαρκες τροφων (pro plan,roayal,acana και τωρα 1st choice) καμια τροφη δεν τρωει πλεον με ορεξη ενω πειναει...τρωει πλεον μονο 1 φορα την μερα και αυτο απο αναγκη με αποτελεσμα να μην εχει παρει βαρος τους τελευταιους 2 μηνες και ειναι αδυνατος (μονο την acana ετρωγε με ορεξη αλλα λογο πολλων πρωτεινων του εφερε διαροιες) ...ο κτηνιατρος μου προτεινε να βαζω γιαουρτι ή ελαιολαδο για να την τρωει αλλα δεν ειχε αποτελεσμα γιατι σε 2 μερες το βαρεθηκε και δεν ετρωγε παλι!!! προτεινετε μου μια διατροφη με μαγειρευτο φαγητο αλλα να παιρνει ολες τις βιταμινες που χρειαζεται!!!
 


BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αν με ρώταγες να σου προτείνω μια διατροφή για σένα ούτε έκθεση ολόκληρη δεν αρκεί. Το ίδιο ισχύει και με τον σκύλο, είναι πολύ δύσκολο σε μια-δύο παραγράφους να σου απαντήσει κάποιος.
 


Jon&Ivan

Active Member
30 Απριλίου 2011
36
0
Thessaloniki
www.facebook.com
απλα ζηταω καποιο ενδεικτικο εβδομαδιαιο προγραμμα διατροφης και απο εκει και περα θα υπαρχουν και αλλαγες!!! για παραδειγμα μαζι με το κοτοπουλο ή το κρεας τι λαχανικα να βαζω? αυγα,ελαιολαδο,γιαουρτι κλπ...