Τώρα στα γεράματα......


Status
Κλειδωμένο θέμα

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Α ρε Μάκη, (χωρίς το κύριε και με επιπλέον ένα ρε για επίφαση) κατάφερες το ακατόρθωτο
-> και να ξεγλιστράς και να ψιλοενοχλείς αλλά ταυτόχρονα να μην προκαλείς μεγάλη καυγαδοκατάσταση.
Με την έλευση δε και της παροιμιολογίας δόθηκε ένα καινούργιο χρώμα στη συζήτηση!

@canis

μην ξεχνάς - όλα έχουν να κάνουν με την προσλαμβάνουσα παράσταση, όπως έχω ήδη τονίσει - ξαναδιάβασέ το σε παρακαλώ!
 


Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.847
ΑΘΗΝΑ
να ψιλοενοχλείς αλλά ταυτόχρονα να μην προκαλείς μεγάλη καυγαδοκατάσταση.
οσο περισσοτερο ανοιγεται,διατυπωνει τις αποψεις του και μαθαινουμε λεπτομερειες για αυτη την "δωρεα" και το ολο σκηνικο, αυτο το "ψιλο-" γινεται "χοντρο-"...
μιλωντας προσωπικα, στην αρχη απλα παρακολουθουσα τα γουτσου-γουτσου μηνυματα σχετικα με το λουτρινο κουταβακι (που ειναι οντως κουκλι εμφανισιακα,φτου φτου σκορδα) για αυτο και δεν ειχα λαβει μερος στο νημα, αλλα οσο παει γινεται και χειροτερο...ο καθενας οπως το βλεπει φυσικα
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.749
κ Μάκη καλά να περνάτε αν δεν σας ξανακούσουμε.
Και μιας και πιάσαμε τις παροιμίες και τα γνωμικά
"Whatever you do in life, surround yourself with smart people who'll argue with you"
"Με ότι και να καταπιάνεσαι περιστοιχίσου από έξυπνους ανθρώπους που θα διαφωνούν μαζί σου"
 




Spyros-Akita

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2016
356
783
25
Μιας και η συζητηση απεκτησε ενα νεο χρωμα,το οποιο ειναι πολυ ενδιαφερον,θα ηθελα και εγω να βαλω το κερασακι στην τουρτα λεγοντας σε εσενα Μάκη πως,οπως ειπε και η George Eliot, ''ποτέ δεν ειναι αργά να γίνεις,αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει''.
Συνεπως,μην παρεξηγειστε απο τον τονο μας,απο την διαθεση μας και απο τις αποψεις μας. Ειμαι σιγουρος πως με την εξοδο σας απο το φορουμ,εσεις θα χασετε,οχι εμεις. Μπορειτε να αποκτησετε τις στοιχειωδη γνωσεις,να αντλησετε αποψεις περι κυνοφιλιας και φιλοζωιας,αλλα και σωστης ανατροφης για τον μικρο.
 
Last edited:


canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.410
6.538
@Scalpel

Η εντύπωση που παίρνεις διαβάζοντας όλο το θέμα και την πορεία του είναι πως δεν προκλήθηκε "μεγάλη καυγαδοκατάσταση" λόγω του Μάκη; Δε νομίζω... Μάκη. :)

Αν είχα μόνο διαδικτυακή υπόσταση μπορεί και να συμφωνούσα ή έστω να έτεινα προς αυτό που λες... Μα τυχαίνει να αντιμετωπίζω τέτοιες περιπτώσεις (παρόμοιες ή/και πανομοιότυπες) σχεδόν καθημερινά και όλα αυτά να διαδραματίζονται κατά πρόσωπο ή τηλεφωνικά.

Συναντήσεις που γίνονται mini σεμινάρια, τηλεφωνήματα που κρατούν ώρα+ και αναλύσεις επί αναλύσεων, μηνύματα σε mail, facebook, viber, sms, whatsup και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Φωτογραφίες, videos, κείμενα, πίνακες, διευθύνσεις και τηλέφωνα... Το αποτέλεσμα είναι να ακούω πολλά "Ευχαριστώ!" και "Συγχαρητήρια!" και "Μπράβο!" και μετά από 1-2 μέρες, 1-2 βδομάδες ή 1-2 μήνες να μαθαίνω (πολλές φορές από τους ίδιους) πως κατέληξαν να κάνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτά που λέγαμε.

Φυσικά πάντα συντρέχουν σημαντικοί, έκτακτοι, ιδιαίτεροι λόγοι και... τώρα έγινε, τι να κάνουμε;

Το ποσοστό επιτυχίας μου είναι μικρότερο και από το ποσοστό που είχε στις βολές ο Σακίλ... :)
 








HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Μάλιστα. Εγω δε μίλησα. Απλά παρακολουθούσα το νήμα. Και καταλήγω στο ότι τελικά δεν υπάρχει σωστός τρόπος. Θα συμφωνήσω κι εγω. Βλέπω πως το 99% απλά θέλει ν ακούσει αυτό που θέλει ν ακούσει. Ακόμα και μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι, που φαίνεται -από τα γραφόμενά τους- να είναι καλλιεργημένοι και συζητήσιμοι. Μεγάλη απογοήτευση :(
 




Status
Κλειδωμένο θέμα