Φιλοξενία για κουτάβι 2 μηνών


Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Η Ηλιαχτίδα είναι ένα σκυλάκι περίπου 2 μηνών, το οποίο είδα από το Σάββατο έξω από την εταιρία μας. Το αγνόησα ΚΑΝΟΝΙΚΑ, παρόλες τις φωνούλες, καθώς φαινόταν και ακουγόταν ζωηρή και για να μην ... φορτωθώ κι άλλο ένα, εκτός των 7 που ήδη έχω.

Ομως, η μοίρα μου την είχε ... στήσει ήδη καλά!!!!
Σημερα το πρωί, Δευτέρα, η Ηλιαχτίδα ίσα που ακουγόταν. Ηταν κολλημένη στη μάντρα της εταιρίας και όταν βγήκα να πάω να δω γιατί ακούγεται ξεψυχισμένη, αντίκρυσα ένα λευκό σκυλάκι, ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟ και ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ. Και φυσικά, εκείνη τη στιγμή, δεν μπορούσα να την αγνοήσω στην κατάσταση που ήταν.
Την πήρα λοιπόν, της έδωσα νερό με δυναμωτικό ANIMA STRATH (αν την άφηνα, θα έπινε μέχρι και έναν κουβά!!!!) και έφαγε 2 κομμάτια κονσέρβα, και προς το παρόν, κοιμάται εξουθενωμένη.
Μόλις ήπιε νερό, ξάπλωσε, μου γύρισε την κοιλίτσα της για χάδια και κούναγε την ουρίτσα της που την είχε κάτω από τα πόδια της και μου έγλυφε το χέρι.
Θα πάει στην κτηνίατρο σήμερα, να την εξετάσει και να την βάλει σε ορρό, για να συνέλθει. Η γιατρός επιβεβαίωσε αυτό που πίστευα κι εγώ, ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ.

Θα ήθελα να ζητήσω από εσάς, να δείτε αν μπορεί κάποιος να φιλοξενήσει την Ηλιαχτίδα ή και να την υιοθετήσει. Για την φιλοξενία της, αναλαμβάνω εγώ τα έξοδά της όλα.

Επικοινωνία με [email protected]