αιμα στα κοπρανα του σκυλου


emi^^

Active Member
25 Ιουλίου 2008
30
0
cyprus
χαιρετω όλη την καλη κοινωνια του dog forum :)ελπιζω ολοι να ειστε καλα και να εχετε επιστρεψει δυναμικα απο τις διακοπες σας.ας μπω στο θεμα που με ανησυχει.σημερα το πρωι μου φανηκα πως ειδα στα κοπρανα του σκυλου μου,της μικρης μου μπεμπας, κατι σαν αιμα.ηταν κοκκινωπο το χρωμα οχι ολων των κοπρανων, σε ενα μικρο τους μερος.τι σημαινει αυτο?ο γιατρος μου βρισκεται εκτος του νησιου για διακοπες. τι να κανω ρε παιδια?αν μπορειτε απαντηστε μου συντομα γιατι παω να σκασω:(σας ευχαριστω και απολογουμαι για τη σκατοκουβεντα που ανοιξα τετοια ωρα...ναστε ολοι καλα.
 
Last edited by a moderator:


GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
56
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
Το αίμα στα κόπρανα, όταν είναι κόκκινο, αντιπροσωπεύει τις περισσότερες φορές κάποια μορφή αντίδρασης του εντέρου (είτε δυσανεξία, είτε αλλεργική, είτε μηχανική - δηλ. έφαγε κάτι που της ερέθισε το έντερο, είτε λόγω μη συμβατότητας, είτε επειδή είναι αλλεργική σε αυτό, είτε επειδή ήταν κόκκαλο και μηχανικά τραυμάτισε κάποιο σημείο το εντέρου, καθώς αυτό περνούσε από μέσα). Είναι συνηθισμένο φαινόμενο, και συμβαίνει συχνά. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η επιμονή του συμπτώματος, αν δηλαδή αυτό συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες και η έντασή του, αν αυξηθεί ή όχι το ποσό του αίματος. Κανονικά, θα συνεχίσει για κανά δύο ακόμα μέρες στην ίδια ένταση και μετά θα υποχωρήσει.

Πέραν αυτού, η ποσότητα του αίματος είναι μηδαμινή, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς, απλά έχε το νού σου. Το σοβαρό πρόβλημα είναι όταν τα κόπρανα βγαίνουν σχεδόν μαύρα, που σημαίνει ότι υπάρχει σημαντική αιμορραγία στο στομάχι. Εσύ απέχεις πολύ από αυτό, οπότε μην ανησυχείς.

ΥΓ. Α... μη χρησιμοποιείς έντονα γράμματα, και κατέβασε το μέγεθος της γραμματοσειράς στο κανονικό (2).
 


emi^^

Active Member
25 Ιουλίου 2008
30
0
cyprus
σ ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!ειμαι περηφανη για ολους σας εδω μεσα παιδια γιατι αποτελειτε μια καταπληκτικη κοινωνια ανθρωπων που αγαπουν τα ζωα και συμπαραστεκονται στο συνανθρωπο τους στις δυσκολες στιγμες.χιλια ευχαριστω CAIA LYKAIA.Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με διαφωτισαν και με ανακουφισαν τα λογια σου....α! απολογουμαι για το μεγεθος και τη μορφη των γραμματων :) και σ ευχαριστω που μου το εχεις επισημανει:)νασαι καλα.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.793
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf