ζητώ κλουβί μεταφοράς


haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Ψάχνω πλαστικό κλουβί μεταφοράς με διαστάσεις: μηκος εως 50 εκ. - υψος εως 40 εκ. και πλάτος εως 23 εκ.
μήπως κάποιος απο σας έχει τετοιο και μπορει να μου το δανείσει για μια φορα μόνο για μεταφορά κουταβιού με αεροπλάνο. Στα pet shop δυστυχώς δεν βρίσκω με τέτοιες διαστάσεις (δηλαδή στο πλάτος είναι μεγαλύτερα). Ή εστω και να το πληρωσω.
Σε αυτές τις διαστάσεις βρίσκω μόνο τσάντες από ύφασμα αλλά ρώτησα την αεροπορική εταιρεία και πρεπει να ειναι πλαστικό.
Μένω Βορεια Ελλαδα.
 




haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Alexia, μίλησα τηλεφωνικά με την εταιρεια, ρωτησα για την τσαντα και μου ειπαν ότι πρέπει να είναι πλαστικό κλουβί με αυτές τις διαστάσεις. και εγώ τσάντα θα προτιμούσα.
 


Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Πρώτη φορά το ακούω. Απ´ οτι ξερω, και ταξιδεύω συχνά και έχω δουλέψει σε αεροπορική εταιρεία, στη καμπίνα επιτρέπονται μονο τσάντες και στις αποσκευές τα πλαστικά που ειναι εγκεκριμένα απο την IATA.
Με ποια εταιρεία θα ταξιδέψεις;
 




haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
αυτό λέει στην ιστοσελίδα:
Για να ταξιδέψετε μαζί με το κατοικίδιό σας πρέπει να κάνετε αίτηση μεταφοράς του κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας. Αν η αγορά του εισιτηρίου γίνει από το site μας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κρατήσεων και να μας ενημερώσετε για τη μεταφορά του κατοικίδιου σας.*

Μεταφορά κατοικίδιου στην καμπίνα αεροσκάφους

Η μεταφορά του κατοικίδιου (Γάτες, σκύλους και κουναβιών) μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους επιτρέπεται μόνο μέσα σε ειδικό κουτί. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μεταφέρετε παραπάνω κατοικίδια, τότε βασική προϋπόθεση για τη μεταφορά τους είναι να βρίσκονται στο ίδιο κλουβί καθώς και να είναι εξοικειωμένα μεταξύ τους.

Οι διαστάσεις του κουτιού δεv πρέπει να ξεπερνούν τα 55εκ. μήκος x 40εκ. ύψος x 23εκ. πλάτος. Το ανώτερο επιτρεπόμενο βάρος του κατοικίδιου μαζί με το κλουβί του δεν πρέπει να ξεπερνά τα 8 κιλά, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για τη μεταφορά του αποτελεί η επίδειξη του βιβλιάριου υγείας του στο check-in καθώς και να έχει τοποθετηθεί το απαραίτητο ηλεκτρονικό μικροτσίπ-ταυτότητα. Για ταξίδια εξωτερικού απαιτείται διαβατήριο κατοικίδιων.

Το κατοικίδιο πρέπει να είναι εμβολιασμένο κατά της λύσσας με εμβόλιο εν ισχύι την ημέρα που ταξιδεύει. Ο εμβολιασμός κατά της λύσσας επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση. Εάν το κατοικίδιο εμβολιάστηκε για πρώτη φορά κατά της λύσσας, δεν επιτρέπεται να ταξιδέψει πριν από την παρέλευση 21 ημερών από την ημερομηνία του εμβολιασμού. Ο ίδιος περιορισμός των 21 ημερών εφαρμόζεται σε περίπτωση εμβολιασμού μετά τη λήξη του προηγούμενου εμβολίου.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. "

Όταν πήρα τηλέφωνο για διευκρινίσεις αν του "ειδικό κουτί" μπορεί να είναι τσάντα, μου είπε ότι πρέπει να είναι πλαστικό κλουβί. Τι κάνω τώρα?
 








haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Ναι, και εγώ έτσι νόμιζα, ήδη η εκτροφέας μου άρχισε να ψαχνει τσάντα. Και μου φάνηκε παραξενο αυτό που μου είπαν.
 


Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Επειδή δεν ξέρουν πάντα τι λένε στα τηλεφωνικά κέντρα, σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε καλύτερα να στείλεις ένα email στην εταιρία, να επισυνάψεις και το σημείο αυτό του κανονισμού που βρήκες, και τι σου είπαν στο τηλέφωνο, να εξηγήσεις λεπτομερώς την κατάσταση και να ζητήσεις εμπεριστατωμένη απάντηση.

Έτσι, λογικά δεν θα σου στείλουν ό,τι να'ναι και, επίσης, εφ'όσον σου πουν ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τσάντα δύσκολα θα σε διώξουν στο αεροδρόμιο αφού θα έχεις την απάντησή τους σε γραπτή μορφή.

Αυτό, δηλαδή, θα έκανα εγώ. :)
 






FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οταν ερχεται η αδελφη τον μικρων μου απο Βερολινο, παντα μεσα σε τσαντα ειναι! ( μια τελεια ροζ δερματινη τσαντουλα της Coco von Knebel με παραθυρακια σε σχημα καρδιας!!)
Ερχεται παντα με "Lufthansa" που ειναι και "Star Alliance" με την Aegean ( πετανε πολλες φορες και με Shared Codes).
Αρα δεν νομιζω να σου πουν τιποτα στην τελικη.
 


haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Ευχαριστώ FrenchieFan, ναι και η δική μου εκτροφέας όταν έστελνε κουτάβια, πάντα σε τσάντα τα είχαν.. Γι'αυτό και μας φάνηκε παραξενο. Ας περιμένω και τι θα απαντησουν στο e-mail.
 










Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Εγω παντως τον ιουνιο με πλαστικο κλουβι διαστασεων οπως ελεγε το σαητ , εφαγα ακυρο απο τις υπαλληλους στο ντε γκωλ Και ο μικρος πηγε καργκο ,
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.608
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3