ηρα το μικρο μ λυκακι


Hra_wolfy

New Member
23 Δεκεμβρίου 2013
4
0
θεσσαλονικη
καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στο forum και θα ηθελα να κανουμε καποια συζητηση σχετικα με τα λυκακια(husky)...εχει μια βδομαδα που αποκτησα την ηρα 53 ημερων σημερα και την εχω ερωτευθει ηδη...πρωτα απο ολα θα ηθελα να ρωτησω κατι επειδη την πηρα μικρουλα την εχω κατω στο υπογειο αλλα επειδη δν μ πηγαινε η καρδια να την εχω κατω την ανεβαζα και ανεβαζω στο σπιτι διπλα στην σομπα για να κανει τους υπνους της ζεστα...λετε να καλο η κακομαθει μεσα στο σπιτι επειδη την ανεβαζω συχνα???δευτερον συχνα πηγαινω κατω για να παιξουμε και οταν την βλεπω κουρασμενη την παιρνω αγκαλια την κοιμιζω και την βαζω στο σπιτακι της λετε να υπαρξει προβλημα στην συμπεριφορα του κουταβιου καθως μεγαλωνει(να μην μαθει ετσι και μετα δν κοιμαται αν δν ειμαι εγω)???βεβαια δν την κοιμιζω παντα εγω αλλα γινετε αρκετες φορες...τριτον θεωρειτε οτι ειναι μικρο ακομα(53 ημερων) να μαθει να κανει την αναγκη τ η σε πανα η εξω???της εχω παντα πανα και μεσα στο σπιτι και κατω στο υπογειο αλλα αυτη τον χαβα της και αν κανω κατι λαθος τι προτεινεται???ααα και κατι τελευταιο να την βαλω λουρακι απο αυτη την ηλικια η να περιμενω λιγο ακομα...ευζχαριστω εκ των προταιρων
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Καλώς Ήρθες!

Για αρχή ας ονομάσουμε την φυλή "Σιβηρικά Χάσκυ"!

Υποθέτω ότι την σκύλα την πήρες από γνωστό που είχε γέννα, άρα εν συνεχεία, η πηγή απόκτησης σκύλου όπως από ιδιώτες που έκαναν γέννα δεν είναι αποδεκτή γενικότερα και τους λόγους θα τους μάθεις αν σκαλίσεις λίγο ετούτο το forum!

Εκμάθηση τουαλέτας αλλά και γενικότερα εκπαίδευση γίνεται από την στιγμή που παίρνουμε το κουτάβι σπίτι!
Ομολογουμένως πήρες κουτάβι πολύ πριν την κατάλληλη ηλικία!Είναι και παράνομο και δεν θα κάνει καλό που αποχωρίστηκε από την μητέρα και την τοκετοομάδα τόσο νωρίς!

Το πόσο χρόνο θα σου πάρει να καταφέρεις να διδάξεις στο κουτάβι να φέρεται και να ζει έγκειται στις δικές σου γνώσεις!

Να το χαίρεσαι!
 


Hra_wolfy

New Member
23 Δεκεμβρίου 2013
4
0
θεσσαλονικη
ευχαριστω πολυ για την αμεση και ευστοχη απαντηση σ...οντως την πηρα λιγο μικρουλα μαλλον...για τ υπολοιπα θ δουμε στην πορια...ευχαριστω και παλι
 


ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλημερα και καλως ηρθες στο φορουμ.
Να χαιρεσαι το κουταβι σου και να μεινεις στο φορουμ για να ενημερωθεις για το πως θα μεγαλωσει σωστα.
Ενω φαινεται η τρελα και η αγαπη που εχεις για την Ηρα, μου κανει εντυπωση που δεν την εχεις μονιμα μεσα στο σπιτι, ειδικα ενα μωρο που χρειαζεται ζεστη, εκπαιδευση, αγαπη και κοινωνικοποιηση (ακομα και σε ηχους και καταστασεις μεσα στο σπιτι) .
Το υπογειο δεν ειναι μερος για να ζει ενα σκυλι.
Ενα σκυλι θελει να βρισκετε με την αγελη του, δηλαδη στην προκειμενη περιπτωση εσενα.
Γιατι το πηρες αυτο το σκυλι? Ηθελες να σου καλυψει καποια αναγκη? Γιατι για να το εχεις στο υπογειο βλεπω οτι δεν ησουνα ετοιμος για σκυλο.
 


Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Με πρόλαβες. Καλως όρισες φιλε. Το υπογειο ειναι καταλληλο για καβα, οχι για το σκυλο. Ειναι μεγαλο σφαλμα, ιδιως για ενα κουταβι να το αφησεις μονο του στους 4-και μαλιστα παγωμενους- τοιχους, ασχετως που ειναι χασκυ ή τυπου χάσκυ ή οτιδηποτε άλλο. Μην αμελησεις τα προβλεπομενα εμβολια.
 


Hra_wolfy

New Member
23 Δεκεμβρίου 2013
4
0
θεσσαλονικη
για να σας προλαβω...στο υπογειο εχει μονιμος 23+ βαθμους οποτε θεμα κρυου δεν υφιστατε...δευτερον το ανεβαζω συχνα πανω στο σπιτι αλλα λογο του οτι δν τα κανει πανω σε πανα παρολο π εχω βρεξει την πανα με το κατουρο της μικρη αυτη συνεχιζει να τα κανει οπου βρει και αν την αφησω θα τα κανει σε ολο το σπιτι...να την περιφραξω ενα μερος μεσα στο σπιτι το δοκιμασα και κλαιει ολη την ωρα..γι αυτο την αφησα και κατω να δω πως θα ειναι και μπορω να πω οτι δν εχει προβλημα η ετσι δειχνει τουλαχιστον..αυτος ειναι ο κυριος λογος αλλιως ολη μερα μεσα στο σπιτι θα την ειχα...δευτερον επειδη μενω σε χωριο δν θελω να μαθει μεσα στο σπιτι αν εμενα στην πολη σε πολυκατοικια φυσικα και θα το ειχα μεσα δεν τιθετε θεμα...και ενας τριτος λογος π το πηρα ειναι επειδη τ εχω καψουρα και επειδη εχω σακχαρωδη διαβητη εχω δει τεραστια βελτιωση στο ζαχαρο μ απο την μερα π πηρα το σκυλι(αλλα δν το πηρα για το ζαχαρο προσθεου ηταν απλα μια ακομα αφορμη)...φυσικα και θα μεινω στο forum ειναι τεραστια βοηθεια...ελπιζω να σας καλιψα στις παρατηρησεις π μ κανατε...αν μπορουσατε να μ δινατε περισσοτερες συμβουλες θα ηταν μεγηλη βοηθεια...και οσο για τα εμβολια φυσικα και θα τα κανω ολα δν ειχα ουτε εχω σκοπο να το παραμελισω σε οποιοδηποτε θεμα ειναι οικογενεια μ πλεον και αυτο δεν αλλαζει...εχω φτασει σε σημιο να κατεβαινω κατω να ξαπλωνω με την μικρη στην αγκαλια να περιμενω να την παρει ο υπνος και να με περνει και εμενα και να κοιμαται πανω μ(οχι για ολο το βραδυ βεβαια μετα αρχιζουν να με ψαχνουν οι δικοι μ)
 
Last edited:


Hra_wolfy

New Member
23 Δεκεμβρίου 2013
4
0
θεσσαλονικη
α και στο υπογειο το εχω ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ...σε λιγο καιρο θα το βαλω σε ενα δωματιο διπλα στο δικο μ απλα δν ειναι ετοιμο ακομα γι αυτο το εχω κατω π εχει ενα φυσιολογικο κλιμα απο θεμα θερμοκρασιας