θα μπορεσει το μαλαμουτ μου να συμβιωση ?


gkavala

Active Member
21 Φεβρουαρίου 2012
26
0
kavala
ερωτηση προσ ολουσ εχω ενα μαλαμουτ 2χρονων και θελω να παρω ενα σκυλακι μικροσομο και για να του κανει παρεα αλλα και γιτα θελω ενα σκυλο να γαβγιζει λιγο.γιατι ωσ γνοστον τα μαλαμουτ στομα εχουν και γαβγισμα δεν εχουν .θα μπορεσουν να συμβιοσουν αρμονικα η θα εχω καβγαδες ?μηπως ξερει καποιοσ να μου πει με ποιεσ ρατσεσ μικροσομων σκυλων θα συμβιονε καλυτερα το μαλαμουτ?:)
 


canecorsokiki

Banned
Banned
26 Απριλίου 2012
38
0
ΡΟΔΟΣ
Νομίζω πως αυτό εξαρτάτε και από τον χαραχτήρα του σκύλου σου .... πως τα πάει γενικά με τα άλλα σκυλιά?
 


gkavala

Active Member
21 Φεβρουαρίου 2012
26
0
kavala
τρελενετε να παει κοντα τους αλλα ωσ συνηθωσ ειναι ησυχωσ τον εχω 2 χρονια ακι τον ειδα να αγριευη 1 φορα με ενα τσομπανοσκυλο
 


Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Παράλληλα με το Μάλαμιουτ είχα Λάσα Άπσο και Σέλτι συν Χάσκι και Γκρένενταλ που δε σ' ενδιαφέρουν γιατί είναι μεγαλόσωμα. Χάσκι-Μάλαμιουτ είναι γενικά ευγενείς και αποστασιποιημένοι, αλλά απαιτούνται κάποιοι προσεχτικοί χειρισμοί την ώρα του φαγητού και την ώρα που χαιδεύεις το ένα ή το άλλο και να μην είσαι υπερβολικά επιδεικτικός στον τρόπο που το κάνεις.

Ένα Μάλαμιουτ ενδέχεται ν' αποφασίσει να διορθώσει με τον τρόπο του τόσο τον άλλο σκύλο όσο κι εσένα τον ίδιο και έχει τον όγκο να επιβληθεί και την κατάλληλη κινησιολογία να προκαλέσει χαμό. Δε θα το κάνει σε γενικές γραμμές αλλά αν δεν υπάρχει γενικότερα ισορροπία στις σχέσεις ενίοτε ακόμη κι ένα Μάλαμιουτ μπορεί να ζηλέψει.
 
  • Like
Reactions: CathyB