καυκασιος στην παρεα


tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
ε αφου το ειπες οποιος ειναι να πει θα πει ηδη.
τεσπα,δικο σου ειναι και οτι θες κανεις

παντως,φυλακας δεν ειναι αυτος που οοτι κινειτε πυροβολειτε.αλλο μπενω στον χωρο σου και αλλο σκυλιαζω στον καθε περαστικο........οτι φυλη και να ειναι.
 


Morian

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2012
110
103
Ιωαννινα
ε αφου το ειπες οποιος ειναι να πει θα πει ηδη.
τεσπα,δικο σου ειναι και οτι θες κανεις

παντως,φυλακας δεν ειναι αυτος που οοτι κινειτε πυροβολειτε.αλλο μπενω στον χωρο σου και αλλο σκυλιαζω στον καθε περαστικο........οτι φυλη και να ειναι.
Πόσο πολύ με καλύπτεις ρε Τάσο...
 










ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Φυσικά και δεν είναι κακό αλλά διαβάζοντας τα ποστ του συγκεκριμένου δεν είναι απλά οτι είναι το σκυλί "έτσι" το δημιούργησε κάτι πολύ χειρότερο από το έτσι...
Αν διαβάσεις τις περιγραφές μου για το νίντζα.... θα πεις "Ωχ αλλο ενα μικρόσωμο σπασ@ρχίδικο σαν τα κλασικά δαιμονισμένα/κακομαθημενα"....
Αν τη γνωρίσεις, ενδεχομένως να αλλάξεις γνώμη....
Ξέρεις πόσοι θεωρούν ότι εχουν τον απόλυτο φύλακα που ουτε μύγα δεν παραβιάζει τον εναέριο χώρο της αυλής και στο πρώτο ντου από εκπαιδευτή ψάχνουν ίχνη να δουν πού κρύφτηκε?
Και ναι, όταν σου γρυλλίσει ενας σκύλος που τσεκάρει τη δύναμη του και μπορεί να σε εκτοπίσει απλά και με το βάρος του, δεν θα πας με λιχουδιές και απομόνωση να το χειριστείς αλλά με φουλ διόρθωση....
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.529
6.957
Υ.Γ:Απλώς να προειδοποιήσω ότι μερικοί ξαφνικοί έρωτες το ιδιο ξαφνικά διαλύονται...
Τσκ τσκ τσκ γιατί είσαι τέτοιος; Γείωμα ολοσχερές!
 










Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
δηλαδη συμφωνεις με το οτι θελει ξυλο το καυκασου για να μαθει ποιος ειναι το αφεντικο;
Συμφωνω οτι υπαρχουν σκυλια/φυλες που δεν πας για γουτσου γουτσου κ αγκαλιτσες...
το φωναζω κ χτυπιεμαι ποσο καιρο γιαυτο το θεμα!
Κ αυτα τα σκυλια δεν ειναι για ολους...
Παιρνεις ενα Καυκασιο κ ΞΕΡΕΙΣ εκ των προτερων οτι ΜΠΟΡΕΙ να πας κ για μαχη μεχρι να σε αποδεχτει το σκυλι...μπορει κ οχι...
ΑΛΛΑ ανεξαιρετως ΟΦΕΙΛΕΙΣ να ξερεις που πας να μπλεξεις,εσυ η οικογενεια σου κ ολος σου ο περιγυρος!
Τι λεω λαθος?
 


canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.409
6.533
@Μαρια&Ηρα εγώ βρίσκω λάθος την έκφραση ή την ιδέα του "πας για μάχη". Μια αρμονική συμβίωση δεν σημαίνει ότι πρέπει να "καθυποτάξεις το κτήνος"!

Δεν υιοθετείς λιοντάρι (που και λιοντάρι να υιοθετήσεις δεν θες να μπεις σε μάχη) και για ποιους λόγους να θες λιοντάρι;

Άλλο η γνώση, ο σεβασμός και η σωστή διαχείριση των σκύλων και των χαρακτηριστικών τους και άλλο το "unleash the beast"... :D

Νομίζω πως έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση.
 




Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Εαν εβαζα την λεξη μαχη σε "" θα αισθανοσταταν καλυτερα?

Σε καμια περιπτωση δεν μιλαω για "σπασιμο" χαρακτηρα,ισα ισα,προσωπικα προσπαθω να σεβομαι την προσωπικοτητα τους κ τα ορια τους κ ως ενα σημειο τους επιτρεπω να ξεδιπλωσουν πληρως το "μεγαλειο της ψυχης" τους...αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα το αφησω κ "χυμα στο κυμα" να κανει οτι του καπνισει...οπως εχει αυτο ορια εχω κ εγω,κ οπως εγω το σεβομαι ετσι οφειλει κ αυτο...
Τον σεβασμο του ομως δεν θα στον χαρισει,πρεπει να τον κερδισεις...
κ το πως θα τον κερδισεις...απο σκυλι σε σκυλι διαφερει!

Λεω το εξης απλο (κατεμε)...
οτι οφειλεις να εισαι συνειδητοποιημενος κ ετοιμος να αναλαβεις τις οποιες σου ευθυνες
ειτε αυτο σημαινει να του σπασεις τον τσαμπουκα στην τρελα της νιοτης του που θα προσπαθησει να σε δοκιμασει (ποικιλοτροπως)
ειτε να του αλλαξεις τις πανες οταν γερασει κ να το ταιζεις με την συριγγα
απο αγαπη θα κανεις το ενα απο αγαπη κ το αλλο
 


canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.409
6.533
Βρε δεν ένιωσα άσχημα και δεν με ενοχλούν οι λέξεις. Δυστυχώς όμως, η ιστορία μου έχει δείξει πως οι λέξεις δεν έχουν για όλους την ίδια σημασία και έννοια και συνήθως παρεξηγούνται και παρερμηνεύονται.

Το σεβασμό κανενός (σκυλιού, παιδιού, φίλου, γείτονα, κλπ) δεν τον κερδίζεις με την επιβολή και την τιμωρία (δεν χρησιμοποιώ την λέξη βία συνειδητά).

Δεν μου αρέσει να παραλληλίζω σκυλιά με παιδιά και δεν το συνηθίζω. Υπάρχουν πολλές διαφορές και έτσι πρέπει, μα υπάρχουν και σημεία που είναι "universal", κοινά με οποιονδήποτε οργανισμό και αν προσπαθείς να επικοινωνήσεις και να "διαπαιδαγωγήσεις" ή "διαπραγματευτείς".

Δεν "σπας τον τσαμπουκά", λοιπόν, στο παιδί σου... ούτε προσπαθείς να του δείξεις "ποιος κάνει κουμάντο εδώ"... Προσπαθείς να δημιουργήσεις διαύλους επικοινωνίας και να εδραιώσεις μια σχέση, οπού εκεί πάνω θα "χτίσεις" ότι μπορεί να είναι αυτό που επιθυμείς (και που δεν είναι πάντα και αυτό που θα πάρεις ως τελικό αποτέλεσμα, αν αυτό που επιθυμείς είναι "παράλογο" ή "μακρυά από αυτό που μπορεί να σου δοθεί"... άλλη κουβέντα αυτή).

Για εμένα βασικά συστατικά είναι η δική σου αφοσίωση, ο σεβασμός, η γνώση, η δικαιοσύνη, η κοινή λογική, το μέτρο... και άλλα πολλά.

Τη "μάχη" την δέχομαι σαν την καθημερινή μάχη που δίνουμε για να επιβιώσουμε και για να μείνουμε υγιείς, λογικοί και ευτυχισμένοι... :)
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.601
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3