κλαμα και ανησυχια




elen@ki

Member
30 Ιουλίου 2013
10
0
με τον μπαμπα μου θα μεινει το χειμωνα στο αγροκτημα.. γιατι εκει εχει χωρο πολυ περισσοτερο απ οτι σε ενα διαμερισμα στην αθηνα και γιατι τον θελει και εκεινος για παρεα,, ο κτηνιατρος μας ειπε οτι ειναι ημιαιμος και θα γινει νταρντανος! θα δοκιμασω να παρω απο πετ σοπ κανα κοκκαλακι παιχνιδακι και θα δουμε! πιο πολυ με ανησυχουσε να μην νοιωθει ανασφαλεια και φοβο το μωρο.. θα ον αφησω για νανι μεσα σημερα να δω πως θα ειναι το πρωι! σας ευχαριστω για τισ συμβουλες!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.624
19.844
Τα περισσότερα τετραγωνικά, δεν μας ενδιαφέρουν elen@ki. Ο πατέρας σου λοιπόν, θα είναι μόνιμα εκεί; Χειμώνα-καλοκαίρι, κάθε μέρα; O χώρος είναι πολύ καλά περιφραγμένος; Eίναι προσβάσιμος από άλλους;

Φυσικά και νοιώθει φόβο και ανασφάλεια. Μωρό είναι. Πως θέλεις να νοιώθει, μόνο του;
 


east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Φυσικά και νοιώθει φόβο και ανασφάλεια. Μωρό είναι. Πως θέλεις να νοιώθει, μόνο του;
Θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι ενα κουταβι που πεφτει κ κοιμαται εξω κ κοιμαται κ ολο το βραδυ οπως λεει η κοπελα παραπανω, μονο φοβο κ ανασφαλεια δεν νιωθει......
Απλα οταν ξυπναει κ το χτυπαει η ανια, οταν δεν εχει με τι αλλο να ασχοληθει κ αφου προφανως δεν υπαρχει αλλο 4ποδο να παιξει μαζι του, παει εκει που ξερει οτι τον παιζουνε, δλδ σπιτι να τους ξυπνησει!

Αν ενιωθε φοβο η ανασφαλεια θα πηγαινε να χτυπησε το τζαμι το βραδυ κ δεν θα κοιμοτανε αλλα θα εκλαιγε.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.624
19.844
Μόλις 6 μέρες το 'χουν. Δωστου χρόνο, να καταλάβει ότι προορίζεται για εξωτερική χρήση μόνο...
 


elen@ki

Member
30 Ιουλίου 2013
10
0
προφανως και θα μενει με τον μπαμπα χειμωνα καλοκαιρι και το μερος ειναι διαμορφωμενο προσεγμενα γιατι υπαρχουν και αλλα ζωα μεσα... παντως χτες τον αφησα να κοιμηθει μεσα και λιγο πριν την πεσω τον ακουσα να γρατσουναει την πορτα, του ανοιγω παει στο σπιτι του και αρχισε τα ροχαλιτα..:p το πρωι σηκωθηκε κανονικα αλλα δεν εκλαιγε.. τι να πω! μπορει να περνουσε περιοδο προσαρμογης το αρκουδι:)
 






Στατιστικά Forum

Θέματα
33.095
Μηνύματα
895.465
Μέλη
19.910
Νεότερο μέλος
MochiandEmma