το κουταβι μου δεν τρωει


sofiats

New Member
8 Ιουλίου 2014
1
0
29
Καλησπερα! Εχω ενα κουταβακι γιορκσαιρ 3μιση μηνων και εχω προβλημα με τη διατροφη του,δεν τρωει παρα μονο ενα με δυο γευματα την ημερα αλλα και παλι με χιλια ζορια.. τις περισσοτερες φορες το ταιζω με το ζορι γιατι φοβαμαι μην παθει τιποτα..του δινω κροκετες royal canin αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν του αρεσουν.. επισης εχω δοκιμασει και τις Hill's small & miniature (τις οποιες μου προτεινε ο κτηνιατρος) αλλα δεν τις τρωει ουτε αυτες..μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλη μαρκα σε κροκετες???
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Προσεξε μην το κακομάθεις, γιατι θα δεινοπαθήσεις. Βρες μια καλυτερης ποιότητας τροφη από την rc και την hills και να εισαι τακτική στο πότε τρώει.... αφηνεις 15 λεπτά το μπωλ κατω και όσο φαει, το μαζευεις και το ξαναβγάζεις στο επόμενο γεύμα. Παντα με προγραμμα και καθορισμένες ώρες. Η ζέστη μειώνει την ορεξη, εχε το στο μυαλό σου και αυτό.
Επισης μπορείς να ρίξεις μισο κουταλάκι γιαουρτι να "δροσισεις" και να κάνεις πιο γευστικό το γεύμα ή λιγο τυράκι (στη δικια μου πχ αρεσει η φετα). Μην καθιερώσεις όμως τετοιους εμπλουτισμους στην ξηρά, γιατι μετά δεν θα τρώει σκετη ξηρα!
 
  • Like
Reactions: sofiats


D

Deleted member 14614

Guest
Και προσοχή, μην αλλάξεις πολλές τροφές τώρα που είναι μικρή τουλάχιστον (βέβαια, γενικά δεν πρέπει), γιατί έχει πολύ ευαίσθητο γαστρεντερικό σύστημα!
 
  • Like
Reactions: ghelly


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.813
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf