βοηθεια


lia

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2009
40
0
Βρήκα ένα εκτροφείο μαλτεζ στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι υπάρχει και άλλο
Μήπως γνωρίζει κάποιος τι παίζεται?
 






lia

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2009
40
0
Ειλικρινά έχω μπερδευτεί από πολλές συζητήσεις κατάλαβα ότι εκτροφείο μαλτεζ στην Ελλάδα αξιόπιστο δεν υπάρχει από κει και πέρα στο εξωτερικό δεν είναι και τόσο εύκολο για όλους να πάμε αλλά και πάλι ποιος εγγυάται ότι δεν είναι μια από τα ίδια . γιατί από ότι καταλαβαίνει το χαζό μου μυαλό και το puppymilεκτροφείο είναι στην Ουγγαρία η κάνω λάθος? Ανακάλυψα κάποιον εκπαιδευτή σκύλου που είπε ότι μπορεί να μου φέρει μαλτεζ από εξωτερικό όταν ρώτησα από πού για κακή μου τύχη είπε από Ουγγαρία αυτό τώρα τι σημαίνει
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Βεβαίως και είναι εκτροφείο... αλλά τι εκτροφείο! Διάβασες πιστεύω και κατάλαβες... Κι αν δε σου φτάνει ένα απλό search στο youtube θα σε πείσει.
Ο εκπαιδευτής απλώς θα κάνει τον μεσολαβητή, ό,τι ακριβώς θα έκανε και το pet shop. Μην ασχοληθεις.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τον ξέρεις καλά?
Τον εμπιστεύεσαι?
H Oυγγαρία έχει και καλά εκτροφεία δεν έχει μονο puppy mils..

Το θέμα είναι παίρνεις το ρίσκο να εμπιστευτείς έναν άλλον να σου το φέρει?
Εγώ όχι..
Σου ζητάει 1000-1500 ..

και σου δίνει puppy mils που θα του στοιχίσει 30eur.και σου φέρνει και πλαστά pedigree..

Oχι ότι αυτά δεν γίνονται παντού..
Δηλαδή αν θέλει κάποιος να σε πιάσει κότσο δεν σε πιάνει..,αλλα να σου το φέρει και πακεταρισμένο από εξω?
Δεν πρέπει να πας εσύ να δεις τις συνθήκες του εκτροφείου..?
Τους προγόνους..
Τον εκτροφέα..

και να αποφασίσεις?

Δεν ξέρω..εγώ δεν θα ρίσκαρα..
Αν μπορείς πήγαινε εσύ να το πάρεις..

Το να πάρεις από εξωτερικό είναι λεφτά..
δεν είπε ποτε κανεις το αντίθετο..

Αλλα αν δεν έχουμε εδώ εκτροφέα είναι η μονη λύση..
Και παντου και παντα..τα ματια μας 14...;)
 




lia

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2009
40
0
Δεν των γνωρίζω προσωπικά απλά σκέφτηκα ότι επειδή είναι γνώστης και δεν κάνει εμπόριο ότι θα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ πάνω από όλα .
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν των γνωρίζω προσωπικά απλά σκέφτηκα ότι επειδή είναι γνώστης και δεν κάνει εμπόριο ότι θα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ πάνω από όλα .
Γνώστης=ανθρώπος..:rolleyes:μπα..πως τα συνδίασες ετσί..:p:D
Δεν εξάρτατε ,ουτέ αποδεικνύεται κάτι ετσι..

Πως ξέρεις αν κάνει εμπόριο στο μιλητο..;)
 


lia

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2009
40
0
Γνώστης εννοώ ότι επειδή είναι εκπαιδευτής θα γνωρίζει κάποια πράγματα για τους σκύλους και ειδικά κατά πόσο είναι υγιή η όχι
 


lia

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2009
40
0
Πιστεύετε ότι θα ρίσκαρε να μου φέρει ένα σκυλί ταλαιπωρημένο και άρρωστο ?
 






Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Κι εγώ προτιμώ τις φυλές που δεν μαδούν, αλλά πρέπει να ξέρεις πως τίποτα στη ζωή δεν είναι τσάμπα.

Οι φυλές που δεν μαδάνε, κι είναι ΠΟΛΛΕΣ, όχι δύο, (Σνάουτσερ, Μπόμπτέηλ, Άφγκαν, τα περισσότερα Τερριέ, Μπισόν κλπ) έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για καλλωπισμό από τις υπόλοιπες. Ανάλογα με τη φυλή, αυτό μπορεί να σημαίνει από 30-200 ευρώ σε κέντρο καλλωπισμού (ΓΙΑ ΕΝΑ κούρεμα), και από 1 εώς 7 ώρες δουλειά.

Οι σκύλοι που μαδάνε με λίγη περιποίηση (ή και ΚΑΘΟΛΟΥ μερικές φορές:mad:) μοιάζουν ΙΔΙΟΙ με τις φωτογραφίες των βιβλίων. Τα λέω "αυτοκουρευόμενα"!:p Να μην πω κι αυτοκαθαριζόμενα (με τις τρίχες φεύγουν και σκόνες).

Αυτοί που ΔΕΝ μαδάνε (και καλλωπίζονται πολύ), αν δεν είναι περιποιημένα, δεν ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΙ. Το Μαλτέζ δηλαδή, θα μοιάζει ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ με ημίαιμο, παρά με μαλτέζ (για να μοιάζει με μαλτέζ, θέλει πολύ δουλειά).

Το Κανίς είναι πολύ πιο εύκολο στο καλλωπισμό και στην συντήρηση, συνολικά (μόνο όταν πηγαίνει στις εκθέσεις θέλει πολύ δουλειά). Και το κανίς όμως χρειάζεται συχνά μπάνιο και βούρτισμα (σωστό, όχι μισές δουλειές) και κούρεμα.

Αν δεν είσαι διαθετημένη να μάθεις να κάνεις ότι χρειάζεται μόνη σου (αγοράζοντας, τα απαραίτητα εργαλεία, καλλυντικά και κάνοντας μάθημα με κάποιον ειδικό) θα ΠΡΕΠΕΙ να είσαι έτοιμη για να διαθέσεις χρήματα κάθε μήνα σε κομμωτήριο σκύλων (ή και πιο συχνά, αν δεν κάνεις τίποτα στο σπίτι σου).

Τα Μαλτέζ είναι υπέροχα σκυλιά (και τα Κανίς επίσης!). Δεν σε ξέρω γι' αυτό ήθελα απλά να τονίσω πως αυτές οι φυλές, χωρίς πολύ δουλειά στο θέμα περιποίησης, μοιάζουν με δωρέα από τη φιλοζωική (ή και χειρότερα).

Οι περισσότεροι άνθρωποι ούτε θέλουν κι ούτε μπορούν να συντηρήσουν την τρίχα του Μαλτέζ μακριά. Τα κουρεύουν κοντό, με αποτέλεσμα να χάνει το 80% της γοητείας της φυλής (και το στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει).
 


lia

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2009
40
0
Καλημέρα στην παρέα
Βρήκα σήμερα ένα εκτροφείο τουλάχιστον έτσι παρουσιάζεται στα μέγαρα μου είπε ότι δεν έχει τώρα αλλά περιμένει γέννα σε 15 ημέρες όποτε θέλω μπορώ να περάσω και να δω και τους γονείς πως σας ακούγεται ? όσο για των εκπαιδευτή καλά έβαλα τον σύζυγο να πάρει τηλέφωνο από περιέργεια και του είπε ακριβώς ότι διάβασα στις συζητήσεις σας και φυσικά για την απίστευτη εγγύηση υγείας των 2 ημερών μιλάμε αμέσως μου ήρθε η εικόνα του κουταβιού στοιβαγμένο και παραπεταμένο σαν σκουπίδι. έλεος πια. δεν ξέρω αν γνωρίζει κάποιος κάτι για το εκτροφείο στα μέγαρα εμείς πάντως λέμε να κάνουμε μια βόλτα από κει να δούμε τι παίζει
 


marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Πως τον βρήκες μέσω ΚΟΕ; στη δική μου λίστα δεν υπήρχε. Ερώτηση, όλοι οι εκτροφείς μπαίνουν στον ΚΟΕ ή όχι; Να προσέχεις μη σε κλέψει στα λεφτά και σου πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, και εγώ είχα βρει ένα στο Μαραθώνα αλλά όταν τον άρχισα στις ερωτήσεις, άρχισε να μου λέει, οτι τα φέρνει από την Ουγγαρία, αλλά αν περιμένει γέννα, δεν ξέρω, δίνει πιστοποιητικά ή είναι byb. Τουλάχιστον να ξέρεις τι σου γίνεται. Σίγουρα να πας και να δεις, αλλά ας πουν και άλλοι τη γνώμη τους που είναι πιο έμπειροι γιατί με τέτοιες περιπτώσεις και εγώ μπερδεύομαι καθότι δεν ξέρω καλά τον ΚΟΕ και τον τρόπο λειτουργίας των εκτροφέων.
 




lia

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2009
40
0
Να σου πω την αλήθεια με κοε δεν ασχολήθηκα γιατί από ότι είδα και το εκτροφείο που συστήνει είναι μουφα . τελικά κατάφερα και επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν τιμές 1000 1300 1500 και όταν ρώτησα τη διαφορά μου είπε ότι είναι πολύ μικρά 40 ημ και δεν ξέρουν ακόμη τι μέγεθος θα γίνουν όσο πιο μικρόσωμα τόσο πιο ακριβά και ρωτώ εγώ η ηλίθια συγγνώμη από τη στιγμή που είναι εκτροφείο τους γονείς δεν τους ξέρει για να καταλάβει τι μέγεθος θα γίνουν ?στα μεγαρα απλά έκανα αναζήτηση σε εκτροφεία και βγήκε στη λίστα
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μια απ' τα ίδια Λία... Άστο...
Το μαλτέζ έχει ΕΝΑ μέγεθος. Αυτά τα "μικρά" είναι εκτός προτύπου και απλώς μοσχοπουλιούνται σε αδαείς.
Πάντως με τους γονείς δεν έχει να κάνει. Π.χ ένα κανίς δεν ξέρεις ποτέ αν θα είναι toy ή mini (μόνο στο standard ξέρεις σίγουρα).
 


lia

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2009
40
0
Μάλλον σε μπέρδεψα η συζήτηση αυτή έγινε με το εκτροφείο που συστήνει ο κοε με το εκτροφείο στα μέγαρα δεν είπαμε και πολλά γιατί προτιμώ να τα πούμε από κοντά
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.150
Μηνύματα
896.309
Μέλη
19.954
Νεότερο μέλος
ipsilotatos