Από γάβγισμα πώς πάει το labrador σας;


andreaslabrador

Active Member
3 Μαϊου 2009
40
0
ΠΑΤΡΑ
Ο δικος μου ειναι 2 μηνων και που και που μου γαυγιζει μαλον για να του δοσω σημασια.αυτο ομως με αγχωνει για αργοτερα.απο τι ξερω δεν γαυγιζουν πολυ και χωρις λογο αλλα πειτε μου και εσεις.
 


antreas-lizaki=)

Active Member
24 Μαϊου 2009
40
0
Εμας η Λιζα δεν γαυγιζει και πολυ.Ειναι 2,5 μηνων και γαυγιζει μονο οταν την αφηνουμε μονη της.Αλλα για λιγο και μετα σταματαει και παιζει μονη της με τα παιχνιδακια της η κοιμαται!Κατα τα αλλα πολυ σπανια.
Μιας που σε βρηκα και ειναι κοντα ηλικιακα τα labrador μας,
ο δικος σου πως παει απο δαγκωμα???Γιατι εμας δεν εχει αφησει τιποτα ορθιο!!:D:D
Καρεκλες,τραπεζια,χερια,παπουτσια...Οτιδηποτε...
 




kerry

Member
23 Ιουνίου 2009
9
0
Γεια σου φίλε Ανδρέα.Το δικό μου golden labrador είναι ηλικίας 3 ετών και το όνομά του είναι Leo. Τα αρσενικά συνήθως σκυλιά αργούν λίγο περισσότερο από τα θυλικά σε θέματα εκπαιδευσης και συμπεριφοράς.Για να πάρω παράδειγμα τον Leo μου άρχισε να σταματάει να γαυγίζει πολύ από τους 5 μήνες περίπου και αυτό μετά που το έβαζα να κοιμάται μαζί μας στο δωμάτιο όσο ήταν μικρό.Όσο μεγαλώνουν δεν γαυγίζουν και πολύ εκτώς αν τα ενοχλήσουν.Εκπαιδεύονται πολύ εύκολα,και συνήθως ωριμάζουν στην ηλικία των 2 χρόνων.Όσο είναι μικρά τους αρέσει να μασουλάνε ότι βρούν μπροστά τους.Σκεύτου 'οτι μεγαλώνεις ένα μικρό παιδάκι και μην ανυσηχείς για το γαύγισμα.Να έχεις εις γνώση σου ότι αγαπούν και σέβονται πολύ τα άτομα που τα προσέχουν και τους δίνουν αγάπη.Είναι πολύ φιλικά γι αυτό καλύτερα να το εκπαιδεύσεις να μην τρώει οτιδήποτε εκτός από αυτό που του δίνεις (για αποφυγή δηλητηρίασης). Α!και το άλλο που ήθελα να σου πώ είναι ζηλιάρικα σκυλιά σε ότι καινούριο έρχεται στο σπίτι για να μείνει και εξαρτάται από εσένα πως θα δεχτεί κάτι καινούριο.
 


antreas-lizaki=)

Active Member
24 Μαϊου 2009
40
0
kerry, δεν ξερω για μετα αλλα εμας το κουταβι μας που ειναι στην ιδια ηλικια με του Ανδρεα,οταν ερχονται επισκεπτες κανει σαν τρελη να παιξει μαζι τους!!Μιλαμε τρεχει,ανεβαινει πανω τους,γλυφει,δαγκωνει,παιζει....Ειναι οτι καλυτερο για αυτην!
Δε ξερω οταν μεγαλωσει τι συμπεριφορα θα εχει ομως..
Εσενα το σκυλακι σου,απο τι ηλικια σταματησε να μασουλαει διαφορα πραγματα?
Γιατι η δικια μας δεν κανει τιποτα αλλο!:D
 


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.713
3.892
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ο δικός μου είναι ήδη τριών χρονών και δε γαυγίζει :confused:
Την τελευταία φορά που τον θυμάμαι να γαύγισε ήταν πριν 2 χρόνια, και γαύγισε ελέφαντα που είδε στην τηλεόραση :p

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ότι του έλεγα "σουτ!" κάθε φορά που γαύγιζε σαν κουτάβι.

Πάντως ποτέ δεν κατάφερα να τον μάθω να μη μου βγάζει το χέρι κάθε φορά που τον βγάζω βόλτα. :D
 


11 Σεπτεμβρίου 2009
5
0
ο δικος μου ειναι 5,5 μηνων ειναι καθαροαιμος και αν δει κατι γαβγιζει συνεχεια αλλα τωρα αρχισε εχει ενα μηνα. και γω ανυσηχουσα στην αρχη. αλλα εναξει το κανει αλλα ενοχλητικος δεν ειναι.:p
 


alxdamos

Well-Known Member
20 Αυγούστου 2009
66
0
Athens
η κοπελιά στη φωτό είναι 4,5 μηνών και γαβγίζει μια χαρά ..χιχιχι

αν σε δει να ξαπλώνεις έρχεται και σου γαβγίζει για να σηκωθείς. αν δεν τις δώσεις και σημασία σου γρυλίζει κι όλας (κουνώντας την ουρά, καθαρά παιχνίδι) και με το που κουνηθείς τρέχει σαν τρελή.... πολύ γέλιο

το θεϊκό που κάνει είναι ότι την τάιζα 7,30 το πρωί λόγω δουλειάς για ένα διάστημα ( μέχρι τότε μετά τις 8 ) και έκτοτε το τσογλάνι από τις 6.30 έρχεται και μας ξυπνάει για να την ταϊσουμε..χιχιχι μέχρι τις 7.30 δεν σε αφήνει σε ησυχία.. τι γάβγισμα, τι γρύλισμα, τι γλύψιμο.. αφήστε πάνε οι παλιές καλές εποχές του ύπνου :( (αλήθεια για αυτό το πράγμα μπορώ να κάνω κάτι?? τόσο καλά δουλεύει το βιολογικό τους ρολόι.... δεν χάνει ποτέ λεπτά??χαχαχα)
 


AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
τόσο καλά δουλεύει το βιολογικό τους ρολόι.... δεν χάνει ποτέ λεπτά??χαχαχα)
ρε c και εγω δεν το πιστευα στον δικο μου.

6.45 ακριβως ερχετε και μου γλυφει χερι προσωπο μεχρι και πανω στην πλατη μου ανεβαινει.

Ουτε λεπτο πανω κατω. Απο φοιτητης που ειχα μαθει να ξαπλαρω μεχρι....οσο παει..

τελος το offtopic:D
 


mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
εμενα η δικια μου ειναι 11 μηνων τωρα..γενικα δεν μπορω να πω οτι γαυγιζε ιδιαιτερα πολυ..γαυγιζε στις αρχες οταν την πηραμε οταν δεν την αφηνες να κανει κατι που θελει..και τις 2 πρωτες φορες που την αφησαμε μονη της..τωρα καμια φορα κανει κανα χαζο τσιριχτογρυλογαυγισμα οταν θελει να βγει να κατσει εξω στην αυλη στο καναπε να αγναντευει και να τρωει ξυλα και δεν την αφηνω..
το κανονικο της γαυγισμα το ακουσαμε περιπου πριν απο 3-4 μηνες..
πεφτω ενα βραδυ για υπνο..πεφτει κ αυτη..εκει που παει να με παρει ο υπνος παρκαρει ενα αυτοκινητο εξω απο το σπιτι και ακουω γαυγισματα..το ξερω οτι ειναι αδυνατον αλλα τα πρωτα δευτερολεπτα νομιζα οτι εχει μπει αλλο σκυλι μεσα στο σπιτι..επαθα πλακα..
τωρα κατα κανονα γαυγιζει οταν κοιμαμαι εγω η ο φιλος μου και ακουει απο εξω αυτοκινητο να παρκαρει η καποιον να μπαινει στην αυλη..
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Σκυλος ειναι και θα γαυγισει!!!Δεν υπαρχει κανονας σε αυτο!!!

Ειναι παααρα πολυ μικρος ακομα για να βγαζεις καποια συμπερασματα!!!

Προπαντως μην βιαζεσαι και μην αγχωνεσαι με αυτα...κοιταξε αλλα πραγματα!!!
 


Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
39
Πεντελη,Αθηνα
το γαυγισμα ποικιλει στις φυλες των σκυλων...

παραδειγμα το bullmastiff γαυγιζει σπανιοτατα,ο Γερμανικος Ποιμενικος ή οι περισσοτερες μικροσκοπικες φυλες ξεσηκωνουν τον κοσμο:)

ειναι και αυτος (οχι μονο αυτος,ουτε ο κυριος λογος προς Θεου) ενας λογος επιλογης σκυλου.
 


alxdamos

Well-Known Member
20 Αυγούστου 2009
66
0
Athens
πάντως εκεί που δεν παλεύεται με το γαύγισμα είναι στη συνάντηση με τον γάτο μου... αυτή πάει να παίξει αυτός δεν την γουστάρει και κάθεται και του γαυγίζει... λες και καταλαβαίνει το γατί...χαχαχαχα

πάντως η θηλυκιά η γάτα δεν είχε πρόβλημα με το θηλυκό.. το αρσενικό έχει ένα θέμα.. προφανώς θα είναι θέμα κυριαρχίας στην περιοχή ε? βέβαια όσο μεγαλώνει σε μέγεθος το σκυλί τόσο λιγοστεύει τις μαγκιές ο γάτος.. χαχαχαχαχα
 


lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Ο δικός μου ο ντίκος δε γαυγίζει σχεδόν ποτέ. Μόνο όταν βλέπει κάτι καινούργιο και φοβάται η όταν τον νευριάζω. Κατα τ άλλα δεν ακούγεται
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.661
19.891
Ο δικός μου ο ντίκος δε γαυγίζει σχεδόν ποτέ. Μόνο όταν βλέπει κάτι καινούργιο και φοβάται η όταν τον νευριάζω. Κατα τ άλλα δεν ακούγεται
Και σου εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Κράτα και μια πισινή πάντως καλού-κακού γιατί αν δεν ενηλικιωθεί πρώτα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει :p
 


souaxili

Well-Known Member
8 Απριλίου 2009
94
0
Ηρακλειο Κρητης
O Loco μας ειναι διασταυρωση golden με labrador,και οπως ειχα ξαναπει τον υιοθετησα απο μια κοπελα που ειχε ζευγαρωσει τα σκυλια της και τα χαριζε τα μικρα..δεν ξερω για ποιους λογους τα ζευγαρωσε,παντως δεν τα πουλουσε τα κουταβια..μαλλον δεν ηθελε να τα στειρωσει..λοιπον επειδη οδευω προς offtopic,να σας πω κι εγω οτι ο loco γαυγιζει οταν ανυπομονει να φαει,οταν κουραζεται με τις εντολες ''κατσε,κατω...κτλ..'',οταν παιζει με τα παιχνιδια του...χμμμ...α!τις προαλλες,3 το βραδυ,εκει που κοιμοταν,πεταγεται πανω και ριχνει ενα γαυγισμα ρε παιδια...ξερω κι εγω,παντως υποτιθεται δεν ειναι φυλακας,αλλα αυτος κοιτουσε προς τα εξω ,αφουγκραζοταν,και γαυγισε 2,3 φορες με τη βαρια τη φωνη,ξερετε,ειμαστε και αγορακια!!!παντως συγκρινω με ενα θηλυκο golden που εχει ενα φιλος μου,καθαροαιμο ειναι εκεινου,και βλεπω οτι εμεις εχουμε πολυυυυ ενεργεια...διαολακι πρωτο...ποτε θα ηρεμησει???
 




cave_c1

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2010
77
0
Corfu_Hellas
Η δικιά μου που είναι μόλις 2 μηνών γαυγίζει μόνο όταν με δει να τις βάζω φαγητό. Όταν την αφήνω μόνη στο μπαλκόνι λίγο μου κλαψουρίζει και αμέσως σταματάει. Αν όμως της αφήσω την μπαλκονόπορτα ανοιχτή δεν βγάζει αχνα.
 


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.713
3.892
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Η δικιά μου που είναι μόλις 2 μηνών γαυγίζει μόνο όταν με δει να τις βάζω φαγητό. Όταν την αφήνω μόνη στο μπαλκόνι λίγο μου κλαψουρίζει και αμέσως σταματάει. Αν όμως της αφήσω την μπαλκονόπορτα ανοιχτή δεν βγάζει αχνα.
Γιατί την αφήνεις μόνη στο μπαλκόνι;
 


labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
απ'οσο ξερω τα καθαρα lab γενικως δε γαυγιζουν-οπως και το δικο μου.και αν το κανουν θα εχουν σοβαρο λογο,οπως οταν κατι τους τρομαξει η' οταν θελουν κατι επιμονα(αν και συμβηβαζονται πολυ ευκολα) η'..... αν τα αφησεις μονα στο μπαλκονι!!!


--πολυ λαμπραντοροκουβεντα τελευταια ρε παιδια,well done!