Έρχεται το σαρ πέι μου


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
η χλωρίνη και το dettol καλή δουλειά κάνουν
απλά κάποια μικρόβια δεν αρκούνται στις επιφάνειες που "φτάνει" η σφουγγαρίστρα.....
 


skordeal

Active Member
14 Ιανουαρίου 2011
36
0
παντως σχετικα με την απολυμανση και υστερα απο μια κουβεντα που ειχα μετα απο ολα αυτα με τον εκτροφεα του κουταβιου ηταν καθισικαστικος με την εννοια πως το παν ειναι τα εβολια και απο εκει και περα σιγουρα μια απολυμανση πχ με χλωρινη και ντετολ και εννοειτε αντικατασταση σε παιχνιδια,μπολ φαγητου και κλουβακι και κρεβατι!!!!
 


sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Με το καλό να το δεχτείς το κουτάβι σου. Και μόνο που θα έχεις εκτροφέα να σε συμβουλεύει είναι μεγάλη υπόθεση.
 




tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
42
αλεξανδρουπολη, Εβρος
ετσι ειναι..αμα καεις με το χυλο...φυσας και το γιαουρτι! ακουγεται αστειο, αλλα μονο αστεια δεν ειναι η προθεση μου..τα παθα καιε γω οπως σου ειπα κ πριν! τωρα για το ντεττολ δε ξερω κατα ποσο ειναι καλο. λενε οτι ειναι καλο! επισης πολυ καλα ειναι τα νοσοκομειακα αντισηπτικα! ναι, αυτα που εχουν εξω απ τα δωματια για να πλενεις τα χερια σου! δε ξερω κατα ποσο ειναι καλα για τετοιες περιπτωσεις (σκυλων δλδ) αλλα για αντισηπτικα σε στυλ ντεττολ ειναι κορυφαια!
και επισης ενα που παιρνω απο τα τζαμπο σε μορφη σπρευ( οπως το αζαξ δλδ) ειναι πολυ καλη, απο πισω γραφει ενα σκασμο μικροβια απο τα οποια προστατευει (ecoli κλπ).
 


msantas

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
170
0
37
Π.Φάληρο
Βασικά κατά την γνώμη μου σαφώς παίζει
μεγάλο ρόλο να έχεις επαφή με τον εκτρο-
φέα αλλά σε αρχικό στάδιο πιστεύω πρέπει
να βρίσκουμε τους σωστούς ανθρώπους
ώστε να αποφεύγουμε όσο το δυνατόν λα-
θος βήματα στην απόκτηση ενός κουταβιού!
Όπως το forum αυτό πχ το οποίο πιστεύω ότι
κάνει καταπληκτική δουλειά!

Χαίρομαι που τελικά βρήκες το κουράγιο να
ξανασχοληθείς!!!!Με το καλό να σου έρθει το
κουκλί σου!!!!!
 


Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Προσωπικά θα περίμενα να ολοκληρώσει το κουτάβι τα εμβόλια, πριν το βάλω στο σπίτι.
Συμφωνώ απόλυτα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το πάρεις με όλα τα εμβόλια (εκτός λύσσας φυσικά) ώστε να μειώσεις το ρίσκο στο ελάχιστο.

Είμαι απολύτως σίγουρη πως ο εκτροφέας θα συμφωνίσει (αν είναι ηθικός εκτροφέας). Ας δώσεις και 100 ευρώ επιπλέον για τα "λοιπά έξοδα".

Από πιο εκτροφείο είναι το πιτσιφρίκι σου;
 


skordeal

Active Member
14 Ιανουαρίου 2011
36
0
ευχαριστω για τισ συμβουλες σας και συμφωνω απολυτα πως το φορουμ εδω κανει απιστευτη δουλεια!!!!!ο εκτροφεας που θα μου φερει το σαρπει μου εχει την PANOS FARMA και εξειδικευετε σε εκτροφει σαρπει με πολλες διακρισεις ο οποιος ειναι και προεδρος του ομιλου σαρπει στην ελλαδα!!!!
 


Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Πολυ σημαντικο ειναι να δεις και τους γονεις του κουταβιου σου, τις εγκαταστασεις του εκτροφειου, τον ιδιο τον εκτροφεα, να τον ρωτησεις αν εχει κανει τις απαραιτητες εξετασεις στα σκυλια του και να μαθεις πραγματα για την υγεια τους και ολα αυτα τελοσπαντων που πρεπει να γνωριζεις!
 






skordeal

Active Member
14 Ιανουαρίου 2011
36
0
ευχαριστωωωωωωωωωωωω!!!!!ημουν σιουρος πως εχεις βαλει φοτος στο προφιλ σου απο τα κουκλια σου και ειπα να ριξω μια ματια!!!!!ειναι τελεια.............και επι την ευκαιρια να σε ρωτισω αν και ειναι νωρις ακομα σκεφτομαι να παρω και ενα θηλυκο πιο μετα εσυ τι λες???και κατα ποσο παιζει ρολο η διαφορα ηλικιας(σορρυ αν ειναι χαζη ερωτηση..η αγνοια βλεπεις)
 


Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σ'ευχαριστω πολυ!
Εγω παλι λεω παρε πρωτα το κουταβι σου, να ενηλικιωθει, να δεις το χαρακτηρα του, να ζησετε μαζι και μετα σκεφτεσαι και για δευτερο.
Πιο μετα λοιπον αφου περασουν κανα δυο χρονακια και σε βγαζουν τα οικονομικα σου και αν διαθετεις ακομα το χρονο, την διαθεση, το
κεφι και τα κουραγια παιρνεις και ενα θυληκο!

Εγω την Σοκο την απεκτησα αφου ο Φωντας ηταν 5,5 χρονων. Δεν χρειαζεται να βιαζεσε ουτε και να αγχωνεσαι! Απολαυσε τωρα τον κουταβο σου και βλεπεις για μετα!
 




skordeal

Active Member
14 Ιανουαρίου 2011
36
0
ευχαριστω φανη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω μια φοτο απο το κουταβακι μου που μου εστιλε ο εκτροφεας και δεν χερω πως να την ανεβασω!!!!μπορει καποιος να μου πει????????????????
 


skordeal

Active Member
14 Ιανουαρίου 2011
36
0
αυτη ειναι η πρωτη φοτο που εβγαλε φιντελ απο τον εκτρωφεα του!!!συντομα και αλλες!!!!!!
 






vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
49
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Πριν αρκετά χρόνια είχα φιλοξενήσει στο σπίτι μου ένα κουταβάκι σαρ πέι μιας φίλης το οποίο είχε τύφο. Είχε λιώσει στους εμετούς και την δυάρια, αλλά ευτυχώς το πήγαμε πολύ γρήγορα στο γιατρό. Δεν μπορούσε να το κρατήσει γιατί δεν μπορούσε να του κάνει κάποιες ενέσεις που μας έδωσε ο κτηνίατρος για θεραπεία. Κάθε δεύτερη μέρα το πήγαινα και του έβαζε ορό υποδόρια στην κοιλίτσα του και καθημερινά του έκανα κάτι ενέσεις που μας είχε δώσει, υποδόρια και αυτές στο σβέρκο. Με πολύ φροντίδα, πολύ τύχη και συγκεκριμένη διατροφή (ρυζι βραστο γλασέ) το κουταβάκι έγινε περδίκι. Στο διάστημα αυτό τη δικά μου σκυλίτσα την φιλοξενούσε ένας φίλος. Πολύ μετά έμαθα ότι έπρεπε να είχα απολυμάνει το χώρο. Ευτυχώς στάθηκα πολύ τυχερός και δεν κολλήσαμε. Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες καλή απολύμανση και πέταμα των αντικειμένων που είχαν έρθει σε επαφή με το άρρωστο ζώο.
 


Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Για μενα αν του εχεις αναφερει του εκτροφεα οτι το προηγουμενο κουταβι σου πεθανε απο τυφο δεν θα πρεπει να στο δωσει αν δεν ολοκληρωσει ολα του τα εμβολια αν θελει να ειναι σωστος και συνειδητοποιημενος σε αυτο που κανει.