Κατάπιε κομμάτια ξύλου...


sugarqube

Member
14 Απριλίου 2011
5
0
Λοιπον γεια σας,

Χθες νωρις το απογευμα ο Εκτωρ(μποξερ,2μηνων) μετα απο 1-2 ωρες χωρις να κουνιεται κ γενικα να καθετε κουλουριασμενος στο κρεβατι του εκανε εμετο κ εβγαλε εκτος απο το φαγητο του 2 μεγαλουτσικα κομματια ξυλο.
Ο εμετος συνεχιστηκε για λιγο ακομα ομως μετα ειχε μονο σαλια. Απο τοτε δεν πινει νερο δεν τρωει για κανενα λογο κ γενικα ειναι στην ιδια κατασταση απλα κουλουριασμενος, κλαιει και τρεμει μερικες φορες. Μετα απο εξεταση του κτηνιατρου, του εκανε 2 εμβολια ενα αντιεμετικο κ ενα αντιβιωτικο κ του εδωσε ενα σιροπι για τυχων πληγες στο στομαχι λογω του ξυλου. Ο κτηνιατρος μου ειπε να μην τον πιεσω να φαει και αν συνεχισει να μην πινει νερο να του δωσω με μια συριγγα για να μην αφυδατωθει.
Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω για να αρχισει να τρωει λιγο ? Η κοιλια του εξαφανιστηκε κ δεν αντεχω να τον βλεπω να γυρναει το κεφαλι κ να κλαψουριζει καθε φορα που πλησιαζει το φαγητο του. Μου ειπαν να του δωσω κ almora για να μην παθει αφυδατωση ισχυει κατι τετοιο ?
 




sugarqube

Member
14 Απριλίου 2011
5
0
Δεν εκανε, Απλα τα εμβολια κ το σιροπι κ μου ειπε οτι θα ειναι καλα.
Οποτε να φανταστω αυριο πρωι να τι πρεπει να κανω.. Ηταν απαραιτητο να κανει ? να ξερω αν ειναι να αλλαξω κτηνιατρο να μην παιδευομαι !
 




Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλό είναι να σιγουρευτεις ότι δεν εχει μείνει κανενα κομματι ξυλου μέσα στο σκυλάκο σου!
Περαστικα του!
 


sugarqube

Member
14 Απριλίου 2011
5
0
Αδειασα μισο φακελακι σε ενα ποτηρι νερο κ με το ζορι κατεβασε 2 σταγονες.
Δεν τις γλυτωνουμε τις ακτινογραφιες λοιπον.
Ευχαριστω παιδια, αντε να γινει καλαα γιατι δεν τον αντεχω ησυχοοοοοο :(
 




lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Τα ιδια περασα πριν λιγους μηνες που ειχε καταπιει ενα μανταλακι αλλα ο δικος μου ηταν μια χαρα και ετρωγε και επινε και δεν αλλαξε η διαθεση του.Παρολα αυτα του εκανα και ακτινογραφια και υπερηχο. Σε συμβουλευω να το ψαξεις λιγο καλυτερα, ειναι κριμα να ποναει.. Ρωτα και κανεναν αλλο κτηνιατρο καλου κακου
 


sugarqube

Member
14 Απριλίου 2011
5
0
Τελικα τον πηγα σε αλλο κτηνιατρο, εκανε κ ακτινογραφια κ υπερηχο και βρηκε κομματια στο στομαχι κ λιγα στο εντερο και ο αλλος μου λεγε να του δωσω λιγο κοτοπουλο βραστο με το ζορι......
Μου το κρατησε με ορο μεχρι το βραδυ μακαρι να αντιδρασει σωστα ο οργανισμος του αλλιως δεν γλυτωνει την εγχειριση κ ειναι κριμα γιατι ειναι πολυ μικρουλης για να ταλαιπωριθει τοσο..
Πραγματικα θελω να τον χτυπησω τον αλλον τον κτηνιατρο. Χωρις υπερηχο κ ακτινες ελεγε οτι να ναι αν δεν ειχε κανει την αντιεμετικη ενεση μπορει να τα εβγαζε και να ησυχαζαμε.
 


lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ευχομαι περαστικα στο σκυλακι σου! Τι ξυλα έφαγε? Για το τζακι η απο καποιο επιπλο εκοψε κομματι?
 


zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
αν δεν ειχε κανει την αντιεμετικη ενεση ισως το σκυλακι να τραυματιζοτανε στην προσπαθεια του να βγαλει τα κομματακια ξυλου με τον εμετο
 


Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ευτυχως που πηγες σε αλλο γιατρο!
περαστικά του συντομα, ευχομαι ολα να πανε καλα!
 








sugarqube

Member
14 Απριλίου 2011
5
0
Τελικα ο μικρος μου δεν τα καταφερε.Μια βδομαδα πληρους ταλαιπωριας κυριως γι`αυτον γιατι αν μπορουσα να κανω κ αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ θα τα εκανα.Εφαγε τα ξυλακια χθες αρχισε να γυρναει το εντερο του και σημερα τρυπησε το στομαχι.Η μοναδικη φορα που σηκωθηκε το τελευταιο 2ημερο ηταν χθες οταν του πηγα το αγαπημενο του παιχνιδι στο κτηνιατρειο οπου τον ειχαμε εδω και 2 μερες με ορο κ ξαπλωσε πανω του. Σημερα το πρωι ειχαμε κανονισει το χειρουργιο αλλα απλα ανοιξε τα ματια και μετα τπτ.
Τελος παντων Ευχαριστω και Συγγνωμη που τα λεω ολα αυτα δεν μου φταιτε και εσεις, απλα ειναι το παραπονο 7 μηνες να ψαχνεις ενα σκυλο οπως ακριβως τον θες και στο τελος να γινεται αυτο.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Πολύ άσχημη περίπτωση, πολύ άτυχος ο μποξερίνος σου , φαντάζομαι την ψυχολογία σου μετά από ότι έγινε. Τι να πω λυπάμαι πολύ..