πομερανιαν στην Ελλαδα Θελω για την μητερα μου ενα πομι.Ξερω υπηρχε ο Nicapo ομως τωρα δεν νομιζω να υπαρχει.Μιλησα με εξωτερικο αλλα τα χρηματα που ζητανε ειναι παρα πολλα Ξερει κανεις τιποτα
Eαν περιμενω να ανθιση η κυνοφιλια απο ατομα που δινουν απαντησεις σαν τις δικες σου σωθηκα.Αμφιβαλλω εαν ξερεις καν τι σημαινει εκτροφη .Απλα κατι ηθελες να πεις Και προσωπικα δεν σου ζητησα να κανεις τιποτα γιατι αμφιβαλλω εαν εχεις την πειρα να κανεις κατι.Και εκτος αυτου εισαι και αναγωγη για ενα φορουμΚαι τι να κάνουμε βρε Σταματίνα? Να αναγκάσουμε κάποιον να ασχοληθεί με την εκτροφή πομεράνιαν?
Δεν ανθίζουν τα πετ-σοπ και οι ΒΥΒ από την έλλειψη εκτροφέων, από την έλλειψη ενδιαφέροντος των υποψήφιων σκυλογονιών ανθίζουν.
Μέχρι πριν λίγο καιρό τα Aston martin έβγαιναν εκτός Ελλάδος για service επειδή δεν υπήρχε αντιπροσωπεία , αυτό όμως δεν έδινε ελαφρυντικά σε αυτούς που έπαιρναν τα κλεμμένα ανταλλακτικά των κλεμμένων αυτοκίνητων.Εννοειτε οτι μιλησα και βεβαια δεν υπαρχει Τωρα βεβαια εαν εγω ειμαι ασχετη το επομενο βημα ειναι να παω σε ενα
πετ σοπ για να βρω κουταβι πραγμα που εγω δεν θα κανω ομως καποιος αλλος τι θα κανει που θελει την οποιαδηποτε συγκεκριμενη
φυλη και δεν υπαρχει εκτροφεας ουτε για δειγμα?Και ναι ξερω τι θα μου πειτε αλλαξε φυλη η παρε κατι αλλο η πηγαινε
στο εξωτερικο και πληρωσε 3000 ευρω και αμα δεν εχεις μην το παρεις .Και βεβαια αυτη δεν ειναι λογικη να πως ανθηζου τα πετ και οι byb.Οταν εκτροφεια απο πολλες φυλες δεν υπαρχουν στην Ελλαδα σε ποιον εκτροφεα να παω να παρω κουταβι ?
Αλίμονο αν όλα όσα θέλαμε στη ζωή μας αρχίζαμε να τα αποκτούσαμε με ανορθόδοξους τρόπους επειδή δεν έχουμε τη δυνατότητα του σωστού δρόμου .
Ετσι απο περιεργεια..Συγγνώμη αλλά κάποια πράγματα αδυνατώ να τα καταλάβω ,
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος πρέπει να πάρει σκύλο από πετ σοπ .
Για να φτάσω στο σημείο να θέλω σκύλο ,σημαίνει ότι αγαπώ τον σκύλο .
Δε μπορώ λοιπόν να τον αγαπώ με προϋποθέσεις .
Απλά χρειάζεται λίγη περισσότερη παιδεία , λίγη περισσότερη ιδεολογία και λίγη ανιδιοτέλεια ρε αδελφέ.
Ετσι απο περιεργεια..
Γιατι πηρες τον συγκεκριμενο σκυλο?
Μπορεις λοιπον να καταλαβεις τον λογο που καποιος θελει εναν συγκεκριμενο σκυλο κ δεν εχει να κανει οτι αγαπαει τον σκυλο με προυποθεσεις κ ολα τα παρακατω..Σύμφωνα με την υπογραφή μου αλλά και τη φιλοσοφία μου περί ενημέρωσης απευθύνθηκα σε μια ράτσα που μετράει πάνω από έναν αιώνα έρευνας και εκτροφής .
Yπαρχουν φυλες στην Ελλαδα για τις οποιες υπαρχει διπλασιος αριθμος εκτροφειων... και παλι μερικοι πανε στο πετ σοπ.Βρε Βαγγέλη δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου. Αλλά επειδή δεν ζούμε σε κόσμο αγγελικά πλασμένο γεμάτο ανιδιοτελείς ανθρώπους αν υπήρχε και μεγαλύτερη προσφορά από εκτροφείς και οι επιλογές ήταν περισσότερες ο κόσμος θα προσανατολιζόταν ευκολότερα σε αυτούς.
Συμφωνώ αλλά πιστεύω ότι είναι ο ένας λόγος που ανθίζουν. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι λόγοι. Βρίσκω όμως και αυτόν σημαντικό.Σιγουρα η αυξηση της εκτροφης θα συνεβαλλε στην μειωση πωλησεων των πετ σοπ αλλα δεν ειναι ο λογος που ανθιζουν.
Οχι βρε Annouko δεν εχει πομερανιαν ? δεν παιρνεις σκυλο τα παντα στο απολυτοΜπορεις λοιπον να καταλαβεις τον λογο που καποιος θελει εναν συγκεκριμενο σκυλο κ δεν εχει να κανει οτι αγαπαει τον σκυλο με προυποθεσεις κ ολα τα παρακατω..
χαχαχααχαχαχαχΟχι βρε Annouko δεν εχει πομερανιαν ? δεν παιρνεις σκυλο τα παντα στο απολυτο
Βασικά ήθελα αυτόν τον συγκεκριμένο σκύλο , ήμουν τυχερός επειδή στην Ελλάδα έχει καλούς εκτροφείς , φυσικά αν είχα επιλέξει ένα σκύλο που δεν εκτρέφεται στην Ελλάδα θα φρόντιζα να τον αποκτήσω από εκτροφέα αν και εφόσον το επέτρεπαν τα οικονομικά μου .Μπορεις λοιπον να καταλαβεις τον λογο που καποιος θελει εναν συγκεκριμενο σκυλο κ δεν εχει να κανει οτι αγαπαει τον σκυλο με προυποθεσεις κ ολα τα παρακατω..