Το στολίδι μου!!!


stolidi mou

Member
5 Ιανουαρίου 2013
19
0
Γειά σας και από μένα!!!!Εδώ και 2,5 μήνες έχω τον Εκτοράκο μου, το αγόρι μου, το στολίδι μου, το άστρο της ζωής μου (παρεπιπτόντως ακούει και στα τέσσερα ονόματα:))!!!!!!Είναι σχεδόν 6 μηνών τώρα και τον πήραμε με τον σύζυγό μου από κυνοκομείο....είναι ένας καταπληκτικός κοπριτάκος με καταπληκτική θετική ενέργεια και πανέξυπνος!!!!Επίσης είναι πανέμορφος, εκπληκτικός και μπλά μπλά μπλά ότι μπορείτε να φανταστείτε ότι μπορεί να πεί για το "παιδί" της η καρακάξα.....:D...ο κτηνίατρος μας είπε ότι είναι κυνηγόσκυλο και......μιλάμε έχει τρελή ενέργεια, συνέχεια όταν βγαίνουμε βόλτα περπατάει με το κεφάλι κάτω να "σκανάρει" το δρόμο, είναι επίμονος, πειναλέος ενίοτε και "παλιοχαρακτήρας"(κλέβει φαγητό από άλλα σκυλάκια ενίοτε και είμαστε στην προσπάθεια να του το κόψουμε....), και τον λατρεύω!!!Πάντα ήθελα ένα σκυλάκι, και εκ πεποιθήσεως ήθελα να υιοθετήσω ένα αδεσποτάκι!!!!Μετά από χρόνια λοιπόν ήρθε η ώρα και το έκανα και είμαι τρισευτυχισμένη!!Πολλοί θεωρούν ότι είναι άδικο για ένα κυνηγόσκυλο να είναι "περιορισμένο" σε σπίτι, αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι υπάρχει η διάθεση και η δέσμευση να του παρέχουμε την αγάπη, τις βόλτες (εξάλλου ως ζευγάρι τρελαινόμαστε για πεζοπορίες) και τα παιχνίδια που του αξίζουν.....δεν λέω δυσκολίες θα υπάρξουν ενδεχομένως, αλλά είμαστε άνθρωποι της δέσμευσης και θα προσπαθούμε για το καλύτερο!!!
Παραθέτω μία φωτό του μικρούλη πριν 1,5 μήνα:D
 

Attachments



Αιμιλία

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
65
1
Τρελη φατσα ο Εκτορακος-στολιδης! :D ευχομαι να ειναι παντα γερο!!! Και μπραβο σου για την αποφαση να υιοθετησεις!!
 


stolidi mou

Member
5 Ιανουαρίου 2013
19
0
Ευχαριστώ πολύ Αιμιλία μου, βλέπω όμως και ότι υπάρχουν και άλλες τρελές άσπρες φατσούλες!!!!!:D
 




Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.561
6.988
Μούρη μου όμορφη! Ε ναι, είναι στολίδι, αντικειμενικά! Μπράβο δε χρειάζεται καν να πω. Να τον χαίρεστε!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.656
19.890
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ :)

Να τον χαίρεστε τον μικρό σας και μπράβο σας για την υιοθεσία του.
 


Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Να τον χαιρεστε και καλως ηρθατε! :)

Βαλε και καμια φωτογραφια ακομη, λιγο καλυτερη, να τον δουμε καλα καλα! ;-)
 


νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Πω πω μια ερωτευμένη μαμα!!!! Μπράβο, έτσι πρέπει, του αξίζει. Να τον χαίρεστε τον κούκλο σας και να περνάτε πάντα υπέροχα. Είναι πολύ φατσουλας.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2
 


Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πολυ όμορφη φατσούλα,να τον χαιρεσαι και μπροβο που τον υιοθετήσατε!:)

Ευχομαι να περάσετε πολλές υπέροχες στιγμές!!
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.649
7.754
Να τον χαίρεστε τον φάτσα σας και μπράβο σας για την υιοθεσία!!!
Γέλασα πολύ με το καρακάξα, όχι καρακάξα καλέ , κουκουβάγια!!!! :p
 


fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Μπράβο σας! Να τον χαίρεστε! Απ' ότι φαίνεται σας έχει πάρει τα μυαλά :). Θέλουμε και άλλες φωτό...

A, και καλώς ήρθατε στο club των φίλων ημίαιμων κοπριτοκυνηγόσκυλων! Καλό κουράγιο :).
 






stolidi mou

Member
5 Ιανουαρίου 2013
19
0
Αχ παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!Όντως μας έχει πάρει τα μυαλά, είναι τόσο μα τόσο γλύκας!!!!!Φωτογραφίες καινούργιες θα ανεβάσω σύντομα όταν τραβήξω από τη φωτογραφική......είναι πολύ πιθανό να πάει βουνό για σκί σήμερα και αύριο το μανάρι μου και πεζοπορία σε δάσος και πώς χαίρεται με το χιόνι!!!!!
Επίσης αυτό που γελάμε τρελά με τον σύζυγό μου είναι η μανία που έχει όταν βρίσκει κλαδιά .....δεκαπλάσια του μεγέθους του να τα παίρνει στο στόμα και να περπατάει όλο καμάρι σαν να λέει "δείτε με............ χα το ξέρω.....είμαι φοβερός!!!!!!"Μπράβο λεβέντη μου του λέμε και μοιάζει να το καταλαβαίνει!!!:rolleyes:Οκ.....το ξέρω ....παραλογίζομαι!!!
Αχ για την καρακάξα δίκιο έχεις Κυβέλλη μου, το είχα ξεχάσει ότι ήταν για την κουκουβάγια!!!!:D...γλώσσα λανθάνουσα όμως......κάτι σημαίνει...και είναι γεγονός ότι μάλλον με θεωρούν καρακάξα όταν μιλάω για τον μικρούλη μου....θα φταίει η φωνή μου και το οτι μιλάω πολύ!!!:DΕπίσης να πώ χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος και στο club των ημίαιμων κοπριτοκυνηγόσκυλων.... θα τον εκπαιδεύσω να κυνηγάει τον άντρα μου όταν με νευριάζει:p!!!!!!
 


fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Για τον άντρα σου δε ξέρω αν θα του ρίχνει κυνήγι -μάλλον για αγκαλιές το κόβω πιο πιθανό-, αλλά αν πλησιάζει κανείς σε αυλή μπαλκόνι ένας χαμός θα γίνεται...

Πριν λίγο ήρθε παπάς για αγιασμό. Παρά λίγο να τον φάει :D... Μετά καμαρώνει ότι έκανε δουλειά, ακόμα και αν της λες ΟΧΙ... χαχαχα
 








stolidi mou

Member
5 Ιανουαρίου 2013
19
0
Φωτογραφίες Εκτοράκου στο βουνο!!

Παιδιά καλησπέρα, μερικές φωτογραφίες του Εκτοράκου μας στο βουνό!!!Αν και μία είναι στραβή απ'ότι βλέπω......χμ....από τεχνολογία καλά τα πάω...:confused:
 

Attachments





Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.926
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95