TRICKS


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Χο αυτη η εντολη ειναι λες και ειναι ενστικτωδης!! Εμεις παντως στο σπιτι οταν θελουμε να πουμε τη λεξη λουρι και βολτα στη φαση που δεν ειναι να βγουμε με τη δεσποινις κοντοσκυλακι εξω, χρησιμοποιουμε κωδικους!! Λουλι,ατα,εξω,ηξερειςεσυπιαλεξη κλπ.. αλλιως τον ηπιαμε!! Δεν ρεμει αν δε βγει οχτσω.. και εμεις χατιρι δε χαλαμε!!! 8) 8) 8) :lol:
 




vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Εμένα γιατί όταν βλέπει το λουρί κρύβεται κάτω από το τραπέζι?? :(
Το κακό άρχισε με ένα στηθόλουρο που της έβαζα πιο παλιά και προφανώς δεν το ήθελε.¨οταν το συνειδητοποίησα δεν της το ξαναέβαλα αλλά έχει κολλήσει από τότε..
Όταν της το βάλω το λουρί βέβαια η ουρά πηγαινοέρχεται σαν τρελή... :?
 


kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Noela said:
Αλλιώς περιμένεις πότε θα σου κάνει play-bow από μόνος του, για πρόκληση για παιχνίδι και τον επιβραβεύεις.
Αν δηλαδη το κανω την ωρα που τεντωνεται και περνει τη σταση της υποκλησης μετα απο υπνο,ειναι ΟΚ ή θα λαβει λαθος μυνημα;

Πως συνηθιζει ο σκυλος πανω στη μοτο χωρις να φοβαται και να εχει τασεις να πηδησει;Τις μοτο δεν τις φοβομαστε ,αντιθετως τη δικια μας τη θεωρουσε και μανουλα για καποιο διαστημα.Το επανω και βολτα δεν μου δουλευει.
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Μια χαρά είναι η ώρα που τεντώνεται! Εγώ και τώρα όταν τεντώνονται τους λέω την λέξη.

Όσο για τη μηχανή, κανένα σκυλί δε μπορείς να εμπιστευτείς ποτέ πλήρως. Για αρχή, τον βάζεις πάνω στη μηχανή χωρίς να βάλεις μπροστά. Μετά βάζεις μπροστά χωρίς να πας πουθενά. Μετά μέχρι τη γωνία, μια βόλτα το τετράγωνο. Η πρώτη του βόλτα πρέπει να είναι στο αγαπημένο του μέρος για να κάνει θετική σύνδεση. Ο κυριότερος λόγος που θα ανέβει είναι γιατί θέλει να έρθει μαζί σου. Δεν παύει όμως να είναι ένα ζώο που μπορεί να τρομάξει από μια εξάτμιση ή να προτιμήσει να κυνηγήσει μια γάτα.
 


kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Ευχαριστω Noela. Για αρχη ρεζερβουαρ να υποθεσω για καλυτερο ελεγχο, και μετα βλεπουμε για μπαγκαζιερα.Απο την εμπειρια σου, τι αποστασεις μπορει να αντεχει ο σκυλος επανω στη μοτο;Εχεις δοκιμασει μικρα ταξιδακια;Εχω δει χρονια πριν, σκυλο μελους του ΣΥΜΟΦΕ σε ταξιδι Αθηνα - Σπερχειαδα.Δεν ειναι ταλαιπωρια για το ζωο;
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Δε ξέρω αν στο ρεζερβουαρ θα έχεις καλύτερο έλεγχο ή θα καταλήξει επικίνδυνο και θα σε εμποδίσει στην οδήγηση. Δε γράφεις και πόσα κιλά είναι ο σκύλος σου. Μέχρι 10 κιλά πάντως υπάρχει ειδική τσάντα της bagster που προσαρμόζεται στο κάλλυμα του ντεπόζιτου. Θεωρώ τη μπαγκαζιέρα ασφαλέστερη, ειδικά αν ο σκύλος έχει έντονο prey drive και κινδυνεύεις να πηδήξει για να κυνηγήσει μια ρόδα, μια γάτα, οτιδήποτε. Για καλύτερη ισορροπία και για να μη χαλάς τη γεωμετρία, καλύτερα το βάρος να είναι στη θέση του συνεπιβάτη και όχι στη σχάρα. Άλλωστε πόσο μπορείς να εμπιστευτείς τις βίδες της σχάρας; Τα κιλά που δίνουν οι εταιρείες είναι αστεία.
Σίγουρα χρειάζονται στάσεις ανά 1-1μιση ώρα για νεράκι, πιπί και ξεμούδιασμα. Με μηχανή και σκυλί τα πιο μακρυνά που έχω πάει Αθήνα-Βόλο-Σκιάθο και Ζάκυνθο.
 


kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
τα πιο μακρυνά που έχω πάει Αθήνα-Βόλο-Σκιάθο και Ζάκυνθο.
ΖΗΛΕΥΩ:):)
Οσο για τα περι μοτο και σκυλου μαλλον επειδη θα βγουμε εκτος θεματος, ξερεις αν εχει ανοιχτει κατι σχετικο;Επειδη το forum ειναι μεγαλο και εγω ντεν ξερει ψαξει:confused::confused: αν δεν υπαρχει κατι να το ανοιξω.Θα ηθελα πολυ να συνδιασω τον παλιο μου ερωτα με τον καινουργιο.

Υ.Γ.Ασχετο αλλα αν δεν εχεις καταληξει σε αγορα με αυτο που ψαχνεις στειλε pm και ρωτα οτι θες .Θα χαρω πολυ να βοηθησω καθως ειμαι αρκετα σχετικος με το θεμα.

Και τωρα θα ακουστει απο το υπερπεραν η βαρια φωνη του admin : "ΡΕΜΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ"
 


Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
46
Αθηνα
Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα τη γλυτωσεις την καμπανα απο τον αγνωστο admin ??? :D:D:D
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Οσο για τα περι μοτο και σκυλου μαλλον επειδη θα βγουμε εκτος θεματος, ξερεις αν εχει ανοιχτει κατι σχετικο;Επειδη το forum ειναι μεγαλο και εγω ντεν ξερει ψαξει:confused::confused: αν δεν υπαρχει κατι να το ανοιξω.
Υπάρχει σχετικό θεμα εδώ: καθισμα μηχανής?

Ρίξε, εάν θέλεις, μια ματιά! ;-) :-D
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τώρα που ψιλοέμαθα το youtube ποιος με πιάνει! Να το κόλπο με το πιάνο (και μια ακόμα χαζομάρα). Το κακό είναι ότι δεν ξέρω πώς να το εξελίξω, δηλαδή να πατάει τα πλήκτρα 2-3-4 φορές συνεχόμενες!

http://www.youtube.com/watch?v=H6vxOlz4y3U

(Αυτό που βάζετε το βίντεο μέσα στο θέμα πώς το κάνετε?)
 




kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Φοβερος!!:-D:-D:-D εκει με το πιανο ολα τα λεφτα...!!!:-D
και απο τα πιο πρωτότυπα ονοματα!!παιδι..!!:)
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Κι αλλο κι αλλο!! μπραβο στο Παιδι!! ειναι προσφατο το βιντεο? γιατι το παιδι οντως ειναι σε τρελη φορμα!!
 






galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
χαχαχαχααχ , δεν ηξερα οτι δινουμε και μεζεδακια οταν πηδανε στους καναπεδες.. εγω σφαλιαρες μοιραζα τοσο καιρο:eek::rolleyes:
 






xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
ναι.. agility που εμαθε το παιδι στη λιζα!! να απλωνει χερι με φαι με το που ακουμπαει καθε καναπε χεχεχε... οχοχοχο μια χαρα σε εχει εκπαιδευσει ο δικος σου...:D:D:D