Σπουδες μακρια απο τον μικρο!


v95

Member
9 Αυγούστου 2013
8
0
Γειααα σας!!!ειμαι και εγω νεο μελος και χαιρομαι παρα πολυ που υπαρχει τετοια σελιδα που σου δινει την ευκαιρια να μιλας για διαφορα προβληματα με ατομα που εχετε κοινα ενδιαφεροντα!!εχω ενα yorkshire το οποιο υιοθετησαμε πριν 5 χρονια και μπορω να πω πως εχει γινει αναποσπαστο μελος της οικογενειας!!:Dτον τελευταιο καιρο με πορβληματιζει ομως κατι το οποιο δεν ξερω πως μπορω να το χειριστω!τον σεπτεμβριο πρεπει να φυγω για σπουδες μακρια απο το σπιτι μου και αν και θα πηγαινοερχομαι περιπου καθε δυο μηνες φοβαμαι μηπως εχω προβληματα με το μικρουλι μου...θελω να επισημανω οτι ολη η οικογενεια εχει τελειες σχεσεις μαζι του αλλα με εμενα ειναι λιγο πιο δεμενος!χιλια συγγνωμη αν σας επριξα!θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι η γνωμη σας!!ευχαριστω!! :)
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν μας κανεις για αρχή μια σωστή παρουσιαση του? Ονομα, πώς τον υιοθετήσατε, πώς ειναι οι σχέσεις μαζι του και η καθημερινότητα σας.

Δεν υπάρχει καμια δυνατότητα να ερθει μαζί σου?
Καλώς ήρθες!
 


Geranistas

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
51
0
Λάρισα
Το καλύτερο θα ήταν να τον πάρεις μαζί σου. Τωρα αν δεν τον παρεις δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να σε αποδεχθεί ο μικρος. Έτσι και αλλιως 5 χρονια ησασταν μαζι και οπως είπες ησασταν και πολυ δεμενοι.
 






ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες.
Τα γιορκι ειναι πολυ μικροσωμα σκυλακια οποτε δεν αποτελουν προβλημα στην μεταφορα τους. Δεν νομιζω να μην μπορεις να το παρεις μαζι σου. Εκτος αν υπαρχει καποιος σοβαρος λογος.
 


v95

Member
9 Αυγούστου 2013
8
0
καλησπερα!!η αληθεια ειναι οτι η μεταφορα ενος τετοιου σκυλιου ειναι πανευκολη και ειδικα του Αρη ο οποιος ειναι πολυ ηρεμος και προσαρμοσιμος,απλα πιστευω οτι ειναι λιγο αδικο γιατι θα πρεπει να τον αφηνω αρκετες ωρες μονο του (κατι το οποιο δεν εχει συνηθισει) ενω τουλαχιστον εδω θα εχει τους δικους μου οι οποιοι τον λατρευουν οπως και εγω!απλα ακουσα κατι κουλα περι καταθλιψης και τετοια και οσο να'ναι εχω ψιλοτρομαξει...(παρεπιμπτοντως ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!!)
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.649
7.754
Να αφήσεις το ζώο με τους γονείς σου και δεν θα πάθει κατάθλιψη.
Λίγες ώρες θα είσαι σπίτι σου και είναι κρίμα να σκυλοβαριέται μόνος του ενώ έχει τους γονείς σου. Βεβαιώσου ότι θα τον βγάζουν βόλτες καθημερινά οι γονείς.
 
Last edited:


manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
Καλύτερα με τους γονείς σου αφού τον λατρεύουν και φαντάζομαι ικανοποιούν τις ανάγκες του (βόλτες κτλ). εσύ κοίτα να χαρείς την φοιτητική ζωή(συνήθως είναι άστατη και χωρίς πρόγραμμα).
Ο σκύλος μια χαρά θα είναι
Ο σκύλος με ποιον είναι περισσότερο δεμένος; με εσένα η με κάποιον άλλο από την οικογένεια σου;
 


v95

Member
9 Αυγούστου 2013
8
0
ευχαριστω πολυ ολους!! ευτυχως ολη η οικογενεια παιρνει μερος στις αναγκες του απλα οσο να'ναι ο Αρης ειναι λιγο πιο "αγαπησιαρης" με εμενα γιατι ασχοληθηκα πολυ απο την αρχη...(παιχνιδια,εκπαιδευση,λιχουδιες) εεε...καταλαβαινετε τωρα..τα αγαπημενα του σκυλου!!:D
 


manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
ο Αρης ειναι λιγο πιο "αγαπησιαρης" με εμενα γιατι ασχοληθηκα πολυ απο την αρχη...(παιχνιδια,εκπαιδευση,λιχουδιες)
Τότε είναι πιο δύσκολη η απόφαση. Καταλαβαίνω ότι αγαπάς πολύ τον σκυλάκο σου, άρα σκέψου τι είναι καλύτερο γ'αυτον και πραξε ανάλογα.
 


ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
η θα μεινει με τους γονεις σου η με τους τεσσερις τοιχους... δεν ειναι δυσκολο να αποφασισεις τι πρεπει να κανεις ==))
 


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.712
3.886
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ο σκύλος συνηθίζει, επίσης και ένας φοιτητής μπορεί να οργανώσει το χρόνο του ούτως ώστε ο σκύλος να μην είναι μόνος στο σπίτι όλη μέρα. Οταν ήμουν φοιτήτρια είχα περισσότερο χρόνο απ' ότι έχω τώρα που δουλεύω. Το θέμα είναι: το θες;

Οπου υπάρχει ένα θέλω, υπάρχει κι ένας δρόμος ;)
 


v95

Member
9 Αυγούστου 2013
8
0
φυσικα και το θελω...δεν το συζητω...απλα πιστευω οτι θελοντας ή μη τον πρωτο καιρο τουλαχιστον θα λειπω συνεχεια...και αν σε κανα δυο μηνες βρω καποια δουλεια(που με τετοια κριση μεσα στο προγραμμα ειναι...)?δεν νομιζω οτι ειναι σωστο...θα τον αφησω σε χερια που τον αγαπουν και τους ξερει κιολας και θα ερχομαι οσο πιο συχνα μπορω και ελπιζω να το συνηθισει γρηγορα...
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Δεν μου προέκυψε ποτέ το πρόβλημα που να αφήσω τον σκύλο!
Αν μπορώ να τον πάρω μαζί μου θα τον πάρω, αν δεν μπορώ θα τον αφήσω στο σπίτι με τους υπόλοιπους ή θα πάει στην pansion στον εκτροφέα μου!
Επειδή όμως θέλω να τον έχω πάντα μαζί μου και επειδή πάντα προσαρμόζω εκεί που θα πάω να μπορώ να πάω με τον σκύλο δεν μου έχει προκύψει αυτό το πρόβλημα!Βέβαια άμα ψείριζα τα πράγματα παραπάνω θα έβρισκα πάντα προβλήματα!
Το ωράριο του φοιτητή δεν είναι απαγορευτικό εφόσον αποφασίσεις ότι θα ζήσεις ως φοιτητής με τον σκύλο σου!
Έχω ζήσει σε πολύ μικρό διαμέρισμα με μεγαλόσωμο σκύλο ο οποίος έμενε κάποιες ώρες μόνος του αλλά δεν συγκρίνεται η ποιοτική εκτόνωση που έπερνε από μένα σε σχέση με το να τον άφηνα στο σπίτι με την υπόλοιπη οικογένεια!
Ποτέ δεν με ενδιέφερε το πόσες ώρες θα μείνει ο σκύλος σπίτι. Νομίζω δεν ενδιαφέρει καθόλου και τον σκύλο. Δεν με ενδιαφέρει και δεν τον ενδιαφέρει γιατί ξέρει ότι μετά θα ψοφήσει στην εκτόνωση!
Έχω αργήσει υπερβολικά πολλές φορές για να τον βγάλω βόλτα, αλλά μετά τον έβγαζα το λάδι!

Επομένως δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα όσον αφορά τις ώρες που θα μένει στο σπίτι μόνος του, ακόμα και αν είναι πολλές!Μπορεί με την οικογένεια σου να είναι οκ έχοντας πιο πολύ απασχόληση αλλά με σένα μπορεί να έχει πιστεύω ποικιλία καταστάσεων.

Αν είχα μικρόσωμο σκύλο θα τον έβαζα στην τσέπη μου και θα τον είχα πάντα μαζί μου...που λέει ο λόγος.
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Συμφωνω και εγώ με το Στελιο, και προσθέτω:

ως φοιτητρια ειχα πολύ περισσοτερο χρόνο από ό,τι εχω τώρα. Το 90% των ανθρωπων με σκύλο,εργάζονται, και το προγραμμα της δουλειάς σε συγκριση με το φοιτητικο δεν ειναι εύπλαστο. Αρα εχουμε δεμένα χερια στο πόσο περισσοτερο χρόνο ειμαστε με το σκύλο μας. Πολλοι ξυπνάμε πρωι και φεύγουμε και γυρνάμε σπιτι απογευμα. Αν κατσει δε και κατι εκτακτο... βάλε αλλο ενα διωρο εκτος σπιτιου και σκύλου. Ολη αυτή την ωρα ο σκυλος κοιμάται και αράζει, αλλά με υπευθυνότητα και δεσμευση απέναντι του, μόλις γυριζουμε σπιτι, γινεται το ελα να δεις, σε βολτες, παιχνιδια, τρικς κλπ οποτε εκτονώνεται. Δεν υπάρχει στην εξισωση το "ελα μωρε και να μη βγει μια μερα βολτα τι εγινε, ειμαι κουρασμένος/η"

Το να θες να ζησεις τη φοιτητικη σου ζωή ειναι απόλυτα θεμιτό και πρεπει. Αλλά μην νομιζεις οτι περα από τα ξενύχτια που δεν θα ειναι και καθε βράδυ, ολη τη μερα θα τρέχεις... Ειδικά αν μιλάμε για σχολη χωρις υποχρεωτικές παρουσιες, (σαν τη δικη μου), καλη εξεταστικη... τοτε με εβλεπε το αμφιθέατρο. Οποτε με λιγη προσπάθεια αλλά αρκετή θέληση, μπορεις ωραιοτατα να τον παρεις μαζι.
Η σχολη ειναι 4-5 χρόνια, με το να κατεβαινεις ανα διμηνο (πολλα τα εξοδα) δεν θα κερδισεις το χρόνο και θα χάσεις πολλα χρόνια από το φιλαράκι σου.


υγ: βεβαια εγώ εχω φτασει στο αλλο ακρο... εκλογες με διορισαν και εβαλα τη μανα μου να μου φέρει τη σελ να τη δω:rolleyes:
 




v95

Member
9 Αυγούστου 2013
8
0
Καλησπερα σε ολους και συγγνωμη που αργησα να ξαναμπω!η αληθεια ειναι οτι οσα εχω διαβασει με εχουν κανει να αναθεωρησω καποιες σκεψεις μου και να το σκεφτω λιγο πιο ηρεμα και αισιοδοξα το θεμα...παρολο που ειμαι αρκετα ανεξαρτητη δεν εχω καμια εμπειρια στο να ζω μονη μου και ολο αυτο με εχει κατατρομαξει τον τελευταιο καιρο...νομιζω οτι ολα θα ειναι πανδυσκολα και απιθανα...το καλο τουλαχιστον ειναι οτι το πρωτο ταξιδι θα γινει μαζι με την μητερα μου και θα παρουμε μαζι μας και τον Αρη και ετσι θα το δουμε και στην πραξη ποσο εφικτο ειναι...εγω δεν σκεφτομαι τον εαυτο μου ουτε φοβαμαι να αναλαβω τις ευθυνες ολομοναχη απλα επειδη σπανια μενει μονος του, τον λυπαμαι λιγακι...δεν ξερω...τι να σας πω...σας ευχαριστω και παλι ολους που μπαινετε στην διαδικασια να ασχοληθειτε!:)
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Να πω οτι δεν σε νιώθω? οταν περασα παν/μιο, δεν ειχα ξαναφύγει από το σπιτι και η ελλειψη 10 μοριων με εστειλε να φυλάω τα συνορα στην κομοτηνη. 13 ωρες ταξιδι με το κτελ. Βουνο μου φαινοταν ωσπου αμεσως βολευτηκα και γέμιζα με διαφορα το χρόνο μου. Μακάρι να ειχα ενα σκυλι μαζι μου τότε. Θα του ειχα μαθει γεωγραφια σε ολη την ελλάδα!
 


v95

Member
9 Αυγούστου 2013
8
0
νομιζω οτι το μακρος παιζει τεραστιο ρολο!αν εισαι πολυ μακρια ειναι αδυνατο να πηγαινοερχεσαι συνεχεια!θελω να ελπιζω πως θα προσαρμοστω και δεν θα εχουμε παρατραγουδα! για 10 μορια εε??αυτο παει να πει πονος...
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.931
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95