Φυλές και χούγια


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.123
10.078
Athens
Ξεκινάω το θέμα για να γελάσουμε - προειδοποιώ ότι έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα και οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα, τοπία και καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία. Κάτι σαν τα χαβαλεδοζώδια δηλαδή. Εδώ λοιπόν παρουσιάζουμε τα χαρακτηριστικά του κατόχου κάθε φυλής. Βγάλτε τα απωθημένα σας. :ROFLMAO:
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.123
10.078
Athens
Γερμανικός ποιμενικός

Τύπος σταθερών αξιών, τόσο σταθερών που πιο βαρετά πεθαίνεις, μονόχνωτος, αγοράζει πάντα την ίδια οδοντόκρεμα επειδή "αυτή είναι η καλή, χρόοοονια τώρα". Τις κυριακές φοράει παντελόνι παραλλαγή-τεστοστερόνη φουλ, για να πάει το λύκο στο βουνό και μετά πάνε για κοψίδια, αφού φούσκωσαν τα πνευμόνια φύση και κουράστηκαν. Γερμανική πειθαρχία, άμα θέλεις να το βουλώσεις σου λέει "Άους!". Κουβαλάει ελβετικό σουγιά γιατί το παίζει και σορβάιβορ φάση (κανονική, όχι σαν την μαλακία που παίζεται τώρα στην tv). Αυτοκίνητο: Τζπάτος φυσικά γιατί είναι πιο αντρουά φάση, άντε κανα στέισον βάγκον.

Ατάκα προς γυναίκες: Την Τετάρτη δεν μπορώ, έχω κλαμπ. (εργασίας εννοεί).

Σιχαίνεται κυρίως:
- Τα μαλακισμένα τα μαλινουά που είναι σαν χλεμπονιάρικα λυσσασμένα αδέσποτα και μας τα χουν πρήξει στο στίβο.
- Τους τύπους του αντίπαλου κλαμπ (παίζει και ξύλο άμα λάχει)
- Τους μακάκες με τα μικρόσωμα (που θέλουν να λένε ότι έχουν και σκύλο...)
- Τους τύπους με τα μπουλοειδή και τα μαστιφοειδή γενικότερα γιατί το αρχέτυπο του σκύλου είναι ο λύκος και αυτά που λένε με τους μολοσσούς στα παλιά τα χρόνια είναι μπουλσιτ, άμα θες σκύλο για δουλειά παίρνεις γουπού, τέλος.
 








vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.123
10.078
Athens
Γαλλικό μπουλντόγκ

Χαζοβιόληδες και ανίκανοι τύποι που δεν ξέρουν που παν' τα τέσσερα με το σκύλο και κανονικά δεν θα πρεπε να χουν ούτε χρυσόψαρο. Θέλουν σκύλο ντηζαινάτο και να μην θέλει και πολλά πολλά γιατί όοοοχι αγάπη μου δεν θα χάσω εγώ τις πιλάτες για να τρέχω με το σκυλί στα βουνά...

Urban τύποι, ψιλοχίπστερ. Κυκλοφοράνε με σμαρτάκια, αφού χωράει και το γαλλάκι μέσα. Το "ΒΥ" νομίζουν ότι είναι μάρκα αποσμητικού.

Σιχαίνονται:
- Tα μαλλιαρά σκυλιά
- Τα μεγάλα σκυλιά
- Τα εκπαιδευμένα σκυλιά που τα χουν οι ιδιοκτήτες τους καταπιεσμένα και σήκω πάνω - κάτσε κάτω. Τα καημένα.
 




Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Γερμανικός ποιμενικός

Τύπος σταθερών αξιών, τόσο σταθερών που πιο βαρετά πεθαίνεις, μονόχνωτος, αγοράζει πάντα την ίδια οδοντόκρεμα επειδή "αυτή είναι η καλή, χρόοοονια τώρα"..
Γαλλικό μπουλντόγκ

Χαζοβιόληδες και ανίκανοι τύποι που δεν ξέρουν που παν' τα τέσσερα με το σκύλο και κανονικά δεν θα πρεπε να χουν ούτε χρυσόψαρο..
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: μπας σε καλο σας σημερα!!!
 




vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.123
10.078
Athens
Ροτβάιλερ

I am the real bad ass και αυτά τα γατάκια με τους γουπού καλά θα κάνουν να κοιτάξουν στη γωνία να δουν αν έρχομαι. Ροτβάιλερ φίλε, άμα θες να έχεις σκύλαρο και να αδειάζουν τα πεζοδρόμια. Το πήρα και εκτροφικό για να 'ναι πιο μουράτο το όνομα "Χανς φον Xαφτενμπούργερχουφτεν" - το λες και γεμίζει το στόμα σου. Πέντε χρόνια το 'ψαχνα για να 'ναι τόσο μουράτο. (@zenio)

Καπνίζουν Marlboro κλασσικό κόκκινο σαν τον μοναχικό καουμπόη - έτσι κι αλλιώς μόνοι τους είναι στο δρόμο αφού όλοι μεριάζουν. Είναι οι μόνοι που πίνουν φραπέ εν έτει 2017, γιατί έχουν ξεχαστεί μερικές δεκαετίες πίσω, τότε που η φυλή ήταν trendy.

Κλασική φυλή σου λένε, διαχρονική, για αυτούς που ξέρουν. Κάτι σαν το κουστούμι Hugo Boss.

Σιχαίνονται:
- Αυτούς με τα γουπού
- Τα κλαμπ εργασίας με τους γουπού (που βλέπει ο γουπου αλεπού και σκιάζεται)
- Την ελληνική δημοσιογραφία ("ροτβάιλερ κατάπιε ολόκληρο παιδάκι")
- Τον φρέντο εσπρέσσο (είναι για τρεντουριάρηδες φλώρους)

Στο σπίτι τρώνε παντόφλα φουλ για να εξισορροπείται η κατάσταση κάπως - δεν γίνεται να είσαι παντού bad ass.
 






Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Κλαιωωωωωωωω....

Κανε κι αλλα!!!!!

Γραψε κ για κυνηγοσκυλα να νιωσω κ γω καπως μια ταύτιση στα πισω πισω....
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.235
7.776
Θα συμπληρώσω με το μόνο που έχω εμπειρία αρκετή.... Αν και δεν ειναι αστείο.

Ιδιοκτήτης Κουρτσχααρ/Pointer/Ελληνικού Ινχηλάτη, κάτοικος επαρχίας. Ειδικότερα Πελοποννήσου

Νομίζει οτι είναι γαμάτος κυνηγός και το σκυλί απαραίτητο εργαλείο. Στη πραγματικότητα εχει παει για κυνήγι 3 φορές στα νιάτα του, πριν παντρευτει . Σιγουρα πριν ανοίξει η σήραγγα της πελοποννήσου το 1992. Άλλωστε η τελευταια δασική έκταση σε απόσταση 2 ωρών κάηκε το 1995 , πλεον υπάρχουν μόνο πέτρες, πουρνάρια και αλεπούδες. Το σκυλί φυλάει το αυθαίρετο παράπηγμα στο χωράφι, κατοικεί σε σπίτι με τσιμεντόλιθους και λαμαρίνα στέγη, έχει απαραίτητα κομμένη ουρά και δε τρώει συχνά γιατι το καλό κυνηγόσκυλο πρέπει να πεινάει. Φυσικά το εκπαίδευσε μόνος του, δεν είναι λάτρης της θετικής εκπαίδευσης και κατα 30% του βγήκε σκάρτο γιατι είναι κροτοφοβικό. Αλλα τι σημασία έχει, κανείς δε το ξέρει.

Το πετ σοπ νομίζει οτι είναι μαγαζί με οικοδομικά εργαλεία,εκει έχει ολα τα απαραίτητα, αλυσίδα με το μέτρο, μεταλλικούς κουβάδες για μπολ, λαμαρίνα για σπίτι. Ο σκύλος δε χρειάζεται κλουβί, μεταφέρεται πάντα στη καρότσα του Toyota 4Χ4 με τα πόδια πάνω στο κάγκελο. Εμβόλια κάνει μόνος του γιατι αυτός ξέρει καλύτερα, τα αγοράζει απο το γεωπόνο. Το τσιπ ειναι του αντίχριστου, το είπε η γυναίκα του που το ακουσε στην εκκλησία τη κυριακή απο τη θεια Μαρούλι.

Απαραίτητα έχει ένα φίλο απο τη Βαρυπόμπη, απο γέννα του οποίου συνήθως απέκτησε το σκύλο, ο οποίος έρχεται μια φορά το χρόνο να κυνηγήσουν. Ο φίλος έχει κυνηγόσκυλο τούμπανο, εχει κρατησει το καλύτερο της γέννας για παρτη του. Τη πρωτη μέρα βγάζουν απο τη ναφθαλίνη τις στολές παραλλαγής, λαδωνουν και καθαρίζουν τα όπλα. Την επόμενη μέρα καταλήγουν να πίνουν τσίπουρα ή κρασιά στη χασαποταβέρνα της περιοχής, να αναπολούν επιτυχημένα κυνήγια οπου έπιασαν 25678 πέρδικες/τσίχλες/μπεκάτσες . Για την ανικανότητα τους στο κυνήγι φταίνε πάντα οι οικολόγοι που έριξαν λύκους/οχιές/δεινόσαυρους και χάθηκαν τα θηράματα. Απαραίτητα θα υπάρξει μια ιστορία που πάτησαν επίτηδες λαγό βράδυ αφου τον τύφλωσαν με τα φώτα και τον έβαλαν στο πορτπαγκαζ μη τους πιάσει ο θηροφύλακας.

Στο υποδεέστερο για αυτούς φύλο, γυναίκες της γειτονιάς/ταβέρνας ακόμα και τις δικές τους όταν είναι μαζί έξω ο κυνηγός και ο φίλος απευθύνονται με εκφράσεις όπως" πιασε ενα καφε μωρη, τι θα γίνει θα φάμε τίποτα" . Μολις χωρίζουν και πρίν καλα καλά μπουνσ το αυτοκίνητο αρχίζουν να τρώνε παντόφλα. Ευτυχώς κάθε παρασκευή στις 8 δικαιούνται να πάνε καφενείο να παίξουν αντρίκια πρέφα και να πουν και να πιουν τον καημό τους μέχρι τη λήξη της διορίας στις 11.
 
Last edited:


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.235
7.776
Κλαιωωωωωωωω....

Κανε κι αλλα!!!!!

Γραψε κ για κυνηγοσκυλα να νιωσω κ γω καπως μια ταύτιση στα πισω πισω....
Στο μυαλό σου ήμουν? βεβαια εγραψα για μια ειδική κατηγορία.
 


Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Στο μυαλό σου ήμουν? βεβαια εγραψα για μια ειδική κατηγορία.
Δεν με πέτυχες ομως ρε γαμωτο....εγω με τους κυνηγους δεν ειμαστε καν απο τον ιδιο πλανητη....κατι σε πιο (μικρο)αστικο δεν εχεις;;;
 


Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Ντόμπερμαν

Ή αλλιώς "ο σκύλος μου είναι πιο έξυπνος από μένα¨.
Τύπος κομπλεξικός που κατηγορεί την κοινωνία και το σύστημα ενώ το παίζει κουλτουριάρης & χαλαρουίτα για να καλύψει τη διαφορά στο IQ. Παριστάνει τον άνετο σε όλες τις καταστάσεις ενώ στην πραγματικότητα είναι η κλασσική περίπτωση συνδρόμου της Στοκχόλμης.
Έχει εμμονή με την εμφάνισή του, τον λες και υποχόνδριο, τις βροχερές μέρες βάζει σακούλες στα παπούτσια του και μπαίνει για μπάνιο γιατί του λερώθηκαν τα νύχια.
Σιχαίνεται τα ροτβάιλερ γιατί είναι χαζά και βρωμιάρικα, ενώ το "ντομπ" του δεν είναι φύλακας γιατί αυτός δεν το άφησε να γίνει. Θεωρεί τη Β.Υ. must αλλά εντάξει, είναι χαλαρός και δε θέλει και σκύλο στρατιωτάκι, σκύλος είναι στο κάτω κάτω και μια ζωή την έχουμε. Τα βράδια γκουγκλάρει τον καιρό της επομένης και ψάχνει συνταγές για ηρεμιστικά.
Ιδανικός σύντροφος, αν σου αρέσουν οι άντρες με κουλό το ένα χέρι (γιατί το ένα είναι του σκύλου του) και αν δεν έχεις πρόβλημα να σας παρακολουθούν όταν είστε στο κρεβάτι. Έχει εκπαιδευτεί στο μασάζ και στο να μην χαλάει χατήρια, ενώ δεν θα σου αφήσει ποτέ φαγητό στο τραπέζι και άπλυτα βρακιά στο πάτωμα. Αν σε πάρει ο ύπνος στο σαλόνι θα σε σκεπάσει τρυφερά, αλλά ετοιμάσου για καυγάδες αν ξεβολέψεις τον σκύλο του από τον καναπέ (και βασικά, τον σκύλο θα σκεπάσει, αλλά θα πιάσει κι εσένα η κουβερτούλα)

Αγαπημένη ατάκα:
Να παίξει θέλει

Σιχαίνεται:
Όσους τον ρωτάνε αν κυνηγάει ο γκέκας του
 

Attachments









Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.793
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf