Πάρκο σκύλων Πετρούπολης


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.221
7.753
Αχ, βρε μέδουσα έχει και στο φόρουμ θέμα "σκυλοπαρκο ηλιουπολης", εγώ το χω αναρτήσει και είχα βάλει και φώτο....Πάντως ο Υμηττός (βουνο) είναι πολύ ωραία βόλτα.
Τα είχα διαβάσει, απλα δεν εχω αμάξι και έτυχε να φέρει ένας φίλος το σκύλο του και περάσαμε έτσι να το δούμε και να παίξουν λίγο λυτά, εκμεταλλευτηκα δηλαδή την ευκαιρία που μου δώθηκε να παμε κάπου αλλου εστω και μεσημεριάτικα. :D
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.221
7.753
εκει κ αν γινεται χαμος...απο τους διποδους ομως οχι απο τους τετραποδους.
Εκει που παμε εμείς καλοκαίρι είναι χρυση άμμος , πράσινα νερά αντε και καμια caretta caretta. Απο δίποδους ελάχιστοι.
 
  • Like
Reactions: george_gs














medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.221
7.753
Ενταξει δε φταις αποκλειστικά εσύ για τις φωτογραφίες, το μοντέλο φαίνεται να είναι αεικινητο!
 


akis1323

Active Member
28 Απριλίου 2017
29
18
Θα ήθελα να πω ( χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν ) οτι στο πάρκο αυτό, είναι πολλοί που δεν γνωρίζουν βασικά πράγματα για την συμπεριφορά ενος σκύλου. Το πάρκο αυτο θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον και για τους ιδιοκτήτες αν ηταν παρόν ενας που να ξέρει, ωστε να μπορεί να συντονίζει λίγο τους ιδιοκτήτες. Κάποιος που εθελοντικά, οταν πήγαινε εκεί με τον σκύλο του, θα βοηθούσε και τους αλλους ιδιοκτήτες είτε με συμβουλές, είτε με διαφορες ομαδικες δραστηριότητες που θα μπορούσαν να γίνουν. Σαν χώρος έχει δυνατότητες, αλλα δεν έχει ανθρώπους.
Επίσης αυτο θα βοηθούσε πολύ τα σκυλιά με επιθετική συμπεριφορά. Αν ενα τέτοιο σκυλί δεν το πας βόλτα, ή το πας βόλτα στις 1:00 την νύχτα για να μην έχει κόσμο, το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις την συμπεριφορά πιο έντονη. Αν ενας τέτοιος σκύλος δεν βρεθεί σιγά σιγά με αλλόυς σκύλους θα έχει πρόβλημα. Ο σκύλος θέλει τον χρόνο του για να προσαρμοστεί σε καταστάσεις καινούργιες για εκείνον. Εμείς πρέπει να τον βοηθήσουμε σε αυτό και όχι να καθόμαστε και να κοιτάμε μονο.

Ελπίζω να συμφωνείτε με αυτά.
 


kok

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2013
210
120
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον σκύλο του,αν το αφεντικό δεν κάνει κάτι, ότι και να κάνει κάποιος άλλος δεν γίνεται τίποτα.
 


ZMR

Active Member
19 Δεκεμβρίου 2015
34
21
43
Σχετικα με σκυλοπαρκα και σκυλοσυναθροισεις θα ηθελα να προσθεσω απο την μερια μου οτι η ηλικια του ιδιοκτητη παιζει ρολο οπως κ το αν ειναι 1ος σκυλος,2ος ... μεχρι τα 25-26 και τα 2 πρωτα σκυλια επεδιωκα και εγω "σκυλομαζωξεις" .
Εμπειρικα και μονο η ηλικια παιζει ρολο..στα 37 μου δεν ψηνομαι να χωριζω σκυλια,να μανουριαζω με σταρχιδιστες ιδιοκτητες, να καταληγω σε επειγοντα, σε ΑΤ , να ψαχνω κτηνιατρο ακυρες ωρες .Μπορω να πω οτι ηξερα τι να περιμενω απο τα σκυλια μου, κ αυτο οχι απολυτα , μετα τα 3,5-4 χρονια τους.Και τελευταιο δυσκολα "φτιαχνεις" εναν σκυλο για να εχεις την ιδανικη συμβιωση , αντιθετα ομως ευκολα "χαλαει" .
 


Morgan-Fra

Active Member
17 Μαρτίου 2017
25
20
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Τι ωραίο πάρκο αυτό στην Πετρούπολη !!! Αλλά όχι για μας!:LOL:
Βασικά νομίζω ότι πρέπει να φοβήθηκα και εγώ όσο και η Μόργκαν :p Μικρή η δικιά μου, μεγαλούτσικα τα άλλα, πρώτη φορά την έβλεπαν ε και έτρεξαν κατα πάνω της... Δεν πειράζουν να λένε οι μαμάδες-μπαμπάδες, πρέπει να μάθει αλλά εγώ είχα άλλη γνώμη και φύγαμε με ελαφρά πηδηματάκια που λένε.. :D
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.095
Μηνύματα
895.465
Μέλη
19.910
Νεότερο μέλος
MochiandEmma