Ημίαιμο λαμπραντορ


Stellak100

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2017
56
4
26
Πριν 3 μέρες είδα στο δρόμο ένα ημίαιμο Labrador και αποφάσισα να το πάρω! Δεν είμαι σίγουρη αν θα το κρατήσω ή όχι γιατί έχω είδη τρία. Τέλος πάντων, θέλω κάποιες πληροφορίες σχετικά με την φυλή. Όσοι έχετε εμπειρίες με Labrador πείτε μου τα θετικά και τα αρνητικά της φυλής
 




sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Μη σνομπάρεις το κουμπάκι της αναζήτησης, περιέχει όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχεις θέσει μέχρι στιγμής από τα λαμπ μέχρι τη στείρωση

Ο σκυλάκος που βρήκες, δεν γνωρίζεις από που προέρχεται και πως προέκυψε. Συνεπώς η σύγκριση ως προς "τα θετικά και τα αρνητικά", το πρότυπο ενός τυπικού λαμπ, είναι εξαιρετικά άδικη για τον σκύλο. Δε θα σου δώσει ούτε σωστές πληροφορίες για να αποφασίσεις αν μπορείς/θέλεις να αναλάβεις το συγκεκριμένο ζώο, εφόσον δε μπορείς να ξέρεις ποια και πόσο από αυτά τα χαρακτηριστικά κουβαλάει.
Αν ο σκύλος είναι ενήλικος και τον ζήσεις για λίγο, αυτό που βλέπεις είναι σε γενικές γραμμές αυτό που παίρνεις. Αν είναι κουτάβι, το παίρνεις απόφαση ότι θα μάθεις τον χαρακτήρα του και τα χούγια του καθώς θα μεγαλώνει. Για θέματα υγείας, ο κτηνίατρος θα σε ενημερώσει για την παρούσα κατάστασή του.

Πάντως επειδή δείχνεις να έχεις κάποιες βασικές απορίες με έναν(; ) από τους υπάρχοντες σκύλους σου, ίσως καλύτερα να σκεφτείς μήπως τυχόν χρειάζεται να εμβαθύνεις πρώτα σε κάποια γενικότερα θέματα συμβίωσης/εκπαίδευσης, πριν προσθέσεις άλλο ένα μέλος στην ομάδα.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.609
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3