Μεγάλο πρόβλημα με κουτάβι


Status
Κλειδωμένο θέμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.633
19.860
@d3ac0n ... άσε μας κουκλίτσε μου!!!!
Εσένα τον όσιο, περίμενε το έρμο το κουτάβι, 10 σελίδες τώρα, να γράψεις το μαγικό ποστ, για να γίνει το θαύμα στην ζωούλα του!!!!

@giotaki2003 [που σιγά μην είσαι 24] δώστο επιτέλους. Δεν θα σταματήσω να το λέω. Αστο αδέσποτο έξω στον δρόμο. Καλύτερα θα περνάει. Ε...και το πολύ στο 10λεπτο, κάποιος καλός χριστιανός, θα το μαζέψει και θα του σώσει την ζωή.
 


d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.286
Guadalajara, Jalisco
Ζητάς και ρωτάς συμβουλές για να σου πούμε τι; Πως να συνεχίζεται η κακοποίηση; Δηλαδή με ξεπερνά...
Πραγματικά τώρα είσαι 24; Αν είσαι μικρότερη και πας ακόμα σχολείο, καταλαβαίνω τη λαχτάρα σου αλλά το σκυλάκι δεν είναι παιχνίδι, αν είσαι μεγαλύτερη είναι απαράδεκτο.
@giotaki2003 [που σιγά μην είσαι 24] δώστο επιτέλους. Δεν θα σταματήσω να το λέω. Αστο αδέσποτο έξω στον δρόμο. Καλύτερα θα περνάει. Ε...και το πολύ στο 10λεπτο, κάποιος καλός χριστιανός, θα το μαζέψει και θα του σώσει την ζωή.
Ποια βοήθεια προσφέρουν αυτουνου είδους οι δημοσιεύσεις @betty coltrane ?

@mareco Μαράκι Μαριώ, εγώ κουκλιτσος εσύ vinegrette όπως πάντα. Μερικές φορές όταν το κρασί παλιωνει, γίνεται ξυδι.
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.633
19.860
Ποια βοήθεια προσφέρουν αυτουνου είδους οι δημοσιεύσεις @betty coltrane ?
@mareco Μαράκι Μαριώ, εγώ κουκλιτσος εσύ vinegrette όπως πάντα. Μερικές φορές όταν το κρασί παλιωνει, γίνεται ξυδι.
Ενώ αυτές οι δημοσιεύσεις:
Είχες και στο χωριό σου ρεταρντ ρε γιδοβοσκε που θες και γαλλικό γιατί το μπερδεψες με λούτρινο;
Ούρτ!
Ξεχειλίζουν βοήθειας και γλύκας :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Καθεσαι και κανεις υποδειξεις σε αλλλους ενω εσυ εισαι τοσο γλυκομιλητος, ετσι;;

Προσφερουν στο να δειξουν στην κοπελα οτι αυτα που λεει ειναι εξωφρενικα, και δεν μπορει αν ειναι αισιοδοξη οταν το κουταβι μενει κλεισμενο ολη την ωρα σε ενα σπιτι που τρεις στους τεσσερις δεν το θελουν!!
 


d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.286
Guadalajara, Jalisco
Κοίταξε εγώ είμαι γνωστός @@ρικος και σκατοπαιδο δεν το έκρυψα ποτέ, δεν το επαιξα υπεράνω, θεούσα και ηθικολάγνος της οκάς, ενώ στην πραγματικότητα θα ήμουν πορδιτσα από τις λίγες.

Αν έχουν κάποιο λάθος οι υποδειξεις μου, το συζητάμε.
 


vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
49
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
@d3ac0n θεωρεις πως ολοι ειναι καταλληλοι για ολα; ειναι ολοι καταλληλοι για γονεις ας πουμε; Καποια πραγματα ή τα εχεις ή δεν τα εχεις. Το ιδιο και με το σκυλι. Οσο καλη διαθεση και αν υπαρχει στα λογια καποιες φορες το πραγμα δεν τσουλαει οσο και να το ζορισεις.
Ο μονος που δε φταιει βεβαιως ειναι το φουκαριαρικο το σκυλι και ο βασικος υπαιτιος του κακου ο νονος που εκανε δωρο ζωντανο πλασμα σε ανθρωπο που δεν οριζει ο ιδιος τη ζωη του.....
Ακομα και τα αυτονοητα.... Ακου λεει, πρεπει να σηκωθω απο τις 6.00.....
Και απο τις 4.00 αν χρειαστει. Η αγαπη δεν ειναι λογια ειναι εργα και δεν χρειαζεται καποιος να εχει εμπειρια για να καταλαβει καποια πραγματα. Ο τροπος που λειτουργουμε μας χαρακτηριζει αγαπητε σε καθε εκφανση της ζωης.
Αν ολη αυτη η κατασταση δεν σε ενοχλει ειναι σαν να επικροτεις αυτο που συμβαινει, μια κατασταση που δεν αλλαζει γιατι η @giotaki2003 δεν μπορει να κανει τιποτα ουσιαστικο για να αλλαξει κατι.
Καταλαβαινεις οτι το κουταβι ειναι μονο σε ενα κλουβι στο χωλ στο σκοταδι για ωρες; Χεστα ολα τα αλλα, αυτη την απομονωση μπορεις να την καταλαβεις; Θα το εκανες στη δικια σου; Δε νομιζω....
Σαφως και χρειαζεται ο περιορισμος στα πλαισια μια υγιους εκπαιδευσης αλλα αυτο που χρειαζεται κυριως ειναι αγαπη, ανθρωπινη επαφη και πολυ παιχνιδι.
 


d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.286
Guadalajara, Jalisco
Πέρασαν 4 μέρες (ούτε) and OMG δεν έχουν γίνει όλα τέλεια!

Στην πυρά!

Η @giotaki2003 έκανε κάποια βήματα. Νομίζω (και μακάρι να βγω αληθινος) ότι θα κάνει και τα επόμενα. Τουλάχιστον αυτά δείχνουν τα γραφόμενα της.

Τώρα το αν δεν με ενοχλεί η κατάσταση και αν την επικροτω νομίζω ξέρεις την απάντηση. Είπαμε @@ριτσος μεν αλλά κυνοφιλος δε.
Το αν η κοπέλα μπορέσει να αλλάξει σε εύλογο χρονικό διάστημα τα κακώς κείμενα εσείς το γνωρίζετε ήδη; Μάλλον δεν σας εξέπληξε ευχάριστα κανένας με τέτοιο τρόπο στο παρελθόν και προδικαζετε τα πάντα πλέον. Κρίμα γιατί οι άνθρωποι έχουν την μοναδικη ικανότητα να αλλάζουν τις δυσμενείς καταστάσεις αν το θέλουν αρκετά. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.
 




noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
34
Νέο Ψυχικό
Η @giotaki2003 έχει όλη την καλή διάθεση να αλλάξει τα κακώς κείμενα, προσπαθεί να κάνει βήματα προς το καλύτερο, και δεν έχω λόγο αυτό να μην το πιστέψω. Και φυσικά μπράβο της που προσπαθεί. Και εγώ πιστεύω ότι αν έμενε μόνη της ή αν οι γονείς της ήταν πιο θετικοί, τότε ναι θα έδινα πολλές πιθανότητες να λύσει όλα τα θέματα. Το θέμα είναι ότι μένει στο σπίτι των γονιών της στο οποίο μπήκε ένας σκύλος χωρίς να προηγηθεί συζήτηση μαζί τους, χωρίς να δώσουν τη συγκατάθεσή τους, χωρίς να δουν τις επιλογές τους και τα θέλω τους, αν έχω καταλάβει καλά. Αυτό και μόνο είναι ικανό να φέρει τεράστια αντίδραση από την πλευρά των γονιών της χωρίς να τους κατηγορώ τους ανθρώπους και να κάνει τις παραχωρήσεις εκ μέρους τους πολύ δύσκολες. Προσωπικά, θα έπιανα ήρεμη συζήτηση μαζί τους, θα τους έλεγα ένα συγγνώμη και δικό μου και εκ μέρους του νονού που όλο αυτό έγινε χωρίς πρώτα να ρωτηθούν οι ίδιοι, θα τους ζητούσα να κάνουν υπομονή και να δείξουν κατανόηση και θα τους διαβεβαίωνα ότι αν γίνουν όλα όπως πρέπει θα δουν και εκείνοι ότι θα απολαμβάνουν τη ζωή με το σκύλο.
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.633
19.860
Μην κανεις stalking. Στην ηλικια σου δεν λεει...

Φιλάκια :LOL:
Για να το καλαμπουρίσουμε, θα αναρωτηθώ, πως ξέρεις την ηλικία μου!
Για να το σοβαρέψουμε, μπορώ να σου κάνω report για προσωπικά σχόλια, που είναι και η συνήθης τακτική, όσων δεν έχουν τι άλλο να πουν και νομίζουν...ότι κάτι λένε έτσι. Η...μπορώ να αρχίσω κι εγώ, τα προσωπικά σχόλια. Μόνο που εμένα, δεν μου αρέσει αυτή η τακτική εντός φόρουμ, γιατί δεν "μπορώ" να το τραβήξω, μέχρι εκεί, που θα ήθελα.
Διαλέγεις και παίρνεις, αν νομίζεις ότι το παρόν θέμα, αφορά εσένα κι εμένα, και το τι καπνό φουμάρουμε. Προσωπικά βαριέμαι πάρα πολύ, να ασχολούμαι με τον χαρακτήρα του καθενός μας. Δεν με ενδιαφέρει. Αλλο είναι το πρόβλημα, με το οποίο προσπαθούμε σελίδες τώρα, να ασχοληθούμε. Αν δεν το βλέπεις, είναι δικό σου θέμα. Κάνε τις εντός θέματος παρατηρήσεις σου, και άσε τα...βαθυστόχαστα off topic σχόλια, για το τι γουστάρει να γράφει ο καθένας.
 
  • Like
Reactions: betty coltrane






Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Δεν μπορω να καταλαβω πως μεσα αε ενα φορουμ σκυλων δεν ειναι εξοργιστικο για καποιους να κακοποιειται ενας σκυλος ....εαν θεωρειται ηθικολογος οποιος δεν δεχεται αυτο που συμβαινει,οκ... Εγω παλι θεωρω αναίσθητο οποιον δεν στρεφεται μονο προς αυτο που τραβαει το σκυλι....

Η κοπέλα που ειναι διατεθειμενη για αλλαγες δεν εχει τους πορους να ζησει το σκυλο.....δεν εχει βοηθεια...λειπει πολυ....κ εν γνωση της πια συμβάλει σε κακοποιηση γτ ειναι γλυκουλι μωρεεεε πως να το αφήσει.....

Κανε μας τη χάρη....σαβουαρ βιβρ σε αλλο φορουμ εδω ο σκυλος μας νοιαζει κ αυτος ο σκυλος ειναι θύμα παθητικης κακοποιησης....τα ειπαμε κ ωραια κ κοιταζει τον εαυτο της κ μονο....αυτο δεν ειναι αγαπη εγωισμος ειναι....

Εγω αν τους ηξερα θα ειχα κανει ηδη καταγγελία....
 


giotaki2003

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2017
118
29
31
Ρε παιδιά τι διαβάζω; Τι επίθεση ειναι αυτή πάλι; τι έκανα; Προσπαθώ να ακολουθήσω τα βήματα που μου λέτε και κυρίως αυτα που μου υπέδειξε ο κτηνίατρος.
Γιατί τέτοιο μίσος απέναντι μου; Ο μόνος λόγος που μπορώ να διακρίνω είναι οτι ψάχνεται κάποιον να εκτονωθείτε όπως κάνατε και στο παιδί παραπάνω που σας είπε τ αυτονόητα. Δε νομίζω οτι και αυτός (και όποιοι προσπάθησαν να με βοηθήσουν φυσικά) είναι "βασανιστές", "αναίσθητοι" ή μισουν τα ζώα. Ένας άλλος λόγος είναι οτι όντως ισχύει το ότι είστε μια χαρά στις ζωούλες σας όλοι επειδή τα βρήκατε πανεύκολα και κρίνετε εκ του ασφαλούς πάντα, δε μπορώ να διανοηθώ άνθρωπος να έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες και μόλις τις ξεπεράσει να γίνει τόσο σφοδρός κριτής με άσχημο τρόπο.
Μάρθα είπες για καταγγελία. Τι να καταγγείλεις δηλαδή; οτι δε παρέχω τις πολυτέλειες που μπορείς να παράσχεις εσύ; Τι καταγγελία ακριβώς; Οτι το σκυλάκι μου είναι υγιέστατό; οτι δε μπορώ να το έχω όλη μέρα ελεύθερο; οτι τί; Ειλικρινά έχω μείνει με αυτή την απέχθεια σας σε άνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια και προσπαθεί με όλες τους τις δυνάμεις. Θεωρείται οτι δίπλα σας(χμμ δε ξέρω πόσο δίπλα βέβαια αν μένετε σε πλούσια προάστια) δεν υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τρώνε κάθε μέρα ψάρια και φιλέτα αλλά όσπρια; οτι δε δουλεύουν άνθρωποι 10ωρα και 12ωρα για ν επιβιώσουν σε δυσκολες συνθήκες; παιδιά που ζουν σε μικρά σπίτια; θεωρείτε οτι όλοι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να ζουν έτσι; ή μηπως θεωρείται οτι δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι δε μπορούν να μεγαλώσουν σωστούς ανθρώπους για την κοινωνία. για σαας παρακαλώ λίγο γιατί ρέπετε προς τα μονοπάτια του ρατσισμού.
Εν πάση περιπτώσει τα λόγια τα οποία ακούω περισσότερο είναι του κτηνιάτρου που μου είπε οτι ναι μεν κάποια πράγματα χρήζουν βελτίωσης και μάλιστα όσο μπορώ γρηγορότερα αλλά λέξεις όπως "βασανιστής","ανίκανος","ανεύθυνος" όπως μου είπε είναι επιεικώς ΓΕΛΟΙΕΣ και δε πρέπει να με επηρεάζουν επειδή κάποιος τις είπε στο ίντερνετ. Μου είπε βέβαια και περιπτώσεις ορισμένων ιντερνετικών τις οποίες δε θελω καν να σκέφτομαι οτι μπορεί να ισχύουν εδω μέσα.
Ευτυχώς μου μίλησε κάποιος ειδικός και ανεχόταν τις δεκάδες ερωτήσεις μου για ώρα διότι αν άκουγα μόνο τι μου λέτε κάποιοι εδώ θ έπρεπε να πάω ν αυτοκτονήσω.
Λίγη ντροπή.
Και πάλι ευχαριστώ στους πραγματικά φιλόζωους που ενδιαφέρονται πως θα βοηθήσω τον κουταβάκο μου και όχι σε κάποιους που ΥΠΟΠΤΑ;) μου λένε συνεχώς ν τον δώσω.
 
Last edited:


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.221
7.753
Αυτο το ποιημα με τα πλουσια προάστεια κοψτο, εδω υπαρχουν και αλλοι που στερηθηκαν και τις βολτες και τους καφεδες και πολλα περισσοτερα για το σκυλο τους. Ουτε μενουν ολοι στα Β.Π.
Μη πετας το πρόβλημα αλλού και αποποιησε ευθυνων.
Οι συνθηκες που διαμένει το ζώο ειναι το θέμα οχι η οικονομική σου κατάσταση. Και ναι ψαξε το νομο ειναι κακοποιηση να μη μπορεις να παρεχεις τα απαραιτητα για την ευζωια του ζωου. Ευζωια ειναι και να μην ειναι φυλακισμένο ολη μερα και αν εχει μια αξιοπρεπη ζωη. Οποτε ασε τις βαρυγδουπες εκφρασεις και φροντισε να σταθεις στο υψος σου και να κανεις τα παν να τα παρεχεις. Καλη η αγαπη αλλα θέλει και θυσίες. Και να ξυπνησεις νωρίτερα και αλλα στο μέλλον Εκανες μια καλη αρχή αλλα είναι μόνο η αρχή , δε μπορεις να καθησυχαστεις με αυτο, σιγα σιγα πρεπει να κανεις και πραγματα παραπανω. Θα απαιτηθουν θυσίες για ολη τη ζωη του μικρού.
 


Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και κάποιοι θα αντιδράσουν πιο έντονα, δεν σημαίνει όμως ότι σε μισούν. Το βασικό είναι όλες αυτές οι συζητήσεις να σε βοηθήσουν να βγάλεις ένα συμπέρασμα και να βελτιώσεις τις συνθήκες υπό τις οποίες μεγαλώνεις το κουτάβι. Και αυτό που νομίζεις ότι είναι επιθέσεις είναι οι προσπάθειες των μελών να σου υποδείξουν τα λάθη σου.. Ναι σπάνια γίνεται αυτό χωρίς υπερβολές, αλλά

 
  • Like
Reactions: Hiraeth and d3ac0n


Kahlan

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
170
208
@giotaki2003 επειδή τα ίδια λέγαμε και χθες σε άλλο θέμα, τι σχέση έχει καλή μου η οικονομική κατάσταση των υπολοίπων με αυτά που σου λένε? Νομίζω αναγνωρίζεις και μόνη σου ότι οι συνθήκες που προς το παρόν προσφέρεις στο κουτάβι σου δεν είναι και οι καλύτερες, και για να σε προλάβω, δεν αναφέρομαι στο αν μπορείς να αγοράσεις ακριβή τροφή ή πολλά παιχνίδια. Δεν ξέρω αν στο μέλλον θα αλλάξει κάτι, το εύχομαι.
Ποιος κατέκρινε τους ανθρώπους που δουλεύουν για να επιβιώσουν?? Δεν νομίζω ότι κανένας εδώ ολημερίς είναι ξαπλωμένος σε ανάκλιντρα να τον ταίζουν σταφύλια.
Και στην τελική, εσύ μόνη σου ζήτησες να σου πάρει ο νονός σου σκυλάκι, γιατί τώρα διαμαρτύρεσαι γι αυτά που πρέπει να του παρέχεις?
Όσο για τις συμβουλές που σου έδωσε ο @d3ac0n (και όχι μόνο) μακάρι να μπορέσεις να τις ακολουθήσεις.
 


giotaki2003

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2017
118
29
31
Όταν βρε eroe ακούς χαρκτηρισμούς "θα σου κάνω καταγγελία" η μία, "ανεύθυνος" η άλλη, "μπηξε" η άλλη, "ασε μας κουκλίτσα μου" μια άλλη και ο κτηνίατρος σου δίνει συνταγή για το πώς θ βελτιώσεις πράγματα και παράλληλα σου λέει μπράβο που προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις, λες ένα αι στο καλό με τον κάθε τρελό.
Μου λένε να τον δώσω με όλο το σθένος κάποιοι χωρίς να διαβάζουν κάν τι λέω, μετά τσουπ μπαίνει ώς δια μαγείας ο άλλος που θέλει να πάρει δωρεάν ένα σκυλάκι. Συγγνώμη αλλά μετά απο συζήτηση με το γιατρό για το θέμα μου έβαλε πολλές πολλές ιδέες οτι οι συνεχείς προτάσεις(και όχι απλά μια πρόταση) στο ίντερνετ για να δοθεί δωρεάν είναι εκ του πονηρού και πιθανό κάποιοι να εποφελούνται ουτως ώστε να πάρουν δωρεάν ένα σκυλάκι απο κάποιον άπειρο και να μη χρειαστεί να δώσουν τα χρήματα που χρειάζεται για ν το πάρουν απο κάπου αλλου.
Σε αυτούς λοιπόν τους πιθανούς επιτήδειους να πω οτι ο Ρικι ΔΕ ΔΙΔΕΤΑΙ ούτε δωρεάν ούτε με πληρωμή.-

kahlan δε διαμαρτύρομαι, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό με τα μέσα που διαθέτω. Ευχαριστώ και τη μοίρα μου δλδ που δεν είμαι στη θέση αανθρώπων που ψάχνουν στα σκουπίδια για να ζήσουν, ωραία θα ήταν ν πηγαίνω και να τους λέω"Τι ειναι αυτα που τρως ΡΕΕΕΕ, δε ντρέπεσαι;;;" αλλά να μην κάνω κίνηση βοήθειας. Θα ήμουν πολύ καλός άνθρωπος τότε που σκέφτεται τον συνάνθρωπο του. Ναι θεωρώ οτι αν έχεις περάσει δυσκολίες δε κατακρίνεις κάποιον που τις περνάει. Δεν είναι οτι τις θέλει.
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.600
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3