Χαρίζεται labrador 5 χρονών


Status
Κλειδωμένο θέμα

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.703
3.861
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
@d3ac0n αν δεις το ποστ μου γράφω '' δεν είπε ότι είναι άρρωστη και το δίνει.'' . Εννοώντας ότι αν υπήρχε θέμα υγείας προφανώς και θα ήταν λογικό Να του βριε σπιτι
Το πέρασα κι αυτό και ο σκύλος έμεινε στο σπίτι του, γι' αυτό είμαι κάθετη.

Εδώ απλά βλέπω δύο άτομα που θέλουν να ξεφορτωθούν το σκύλο. Ολα τ' άλλα, είναι δικαιολογίες.
 




Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.709
2 αγγελίες για λαμπ αγγελούδια έχω δει από χθες στο φβ. Χώρια τα διάφορα λαμπ-οειδή κουτάβια που έχουν μεγαλύτερη απήχηση λόγω του ότι είναι κουτάβια.
Γιατί να πάρει ο άλλος το "προβληματικό"?
Ρεαλιστικά οι πιθανότητες είναι χαμηλές.
Οι πιθανοτητες ειναι αυτες που ειναι, αλλα η προσπαθεια πρεπει να γινει παρ ολα αυτα.
Εγω απ οτι καταλαβα ο σκυλακος δεν εχει καποιο σοβαρο προβλημα απλα ειναι αδουλευτος.
Αν καποιος ασχοληθει μονος του ή με εκπαιδευτη τον μαζευει πολυ ανετα.
Θα τον παρει καποιος που θελει ενα ζωηρο λαμπ αλλα δε θελει να "μπλεξει" με κουταβια.
 


Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.847
ΑΘΗΝΑ
Για να παμε και στην ουσια του θεματος, γιατι το πηγαμε παλι στην εσωτερικη διαμαχη.
Να υποθεσω οτι ολοι εσεις που θεωρειται δικαιολογημενο να ψαχνει να πασαρει τον σκυλο, εχετε στειλει pm στην ιδιοκτητρια; Εχετε κανει κατι να την β0ηθησετε; Εχει προσφερθει καποιος να παρει τον σκυλο στο σπιτι του, ή εχετε βρει οικογενεια με κηπο να παρει τον Ολιβερ με την δουλεια που θελει;
Δεχομαι και εγω την απαντηση σας σε pm, για να μην δωσετε πατημα στους επομενους που θα ψαξουν να βρουν λυση απο το φορουμ.
Αν οχι, αφηστε την κριτικη στην κριτικη (αυτη να την δεχτω μονο απο οσους εχουν προτεινει χειροπιαστη λυση για τον Ολιβερ) και μοιραστε απλοχερα πατ-πατ στην πλατουλα ολων οσων αντιμετωπιζουν τον σκυλο τους σαν αντικειμενο.
 


ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
"Την κυρά μάνα μας μη δίνετε βοήθεια
ούτε μαγκούρα στο προσκέφαλο σιμά
γιατί θα δέρνει κάθε μέρα τα παιδιά της
κι όταν μιλάω θα με λέει αληταρά"


Αυτη φταίει που πηρε σκυλο. Αυτη φταίει που εκανε οικογένεια.
Αυτη φταίει που δεν εχει δουλειά να δουλέψει. Αυτη φταίει που
ο άντρας της πέρνει 600€. Αυτη φταίει που δεν εχει παιδικό να
παει το παιδι της. Αυτη φταίει αν τολμήσει να κανει και δεύτερο.
Αυτη αυτη αυτη... και η λιστα μπορει να μην εχει τελειωμό.

Αλίμονο σε αυτους που δεν τόλμησαν.

Μας εχουν καταδικάσει σε χαμοζωή και η μόνη λυση ειναι να φαγοθούμε μεταξύ μας. Καταδικάστε αλλήλους.

Νυν υπέρ παντων ο σκυλος.

Είχα γράψει και παλιότερα:
Η άνθρωποποίηση του σκυλου και η σκυλοποιηση του ανθρώπου.


@sake απο οικογένεια πως πας; Γυναίκα; Παιδάκια; δυο τρία;
 




sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
ρε αφηστε με να αγιασω.... @ISKENDER δεν θα σχολιασω τα παραπανω που ειπες γιατι δεν μου αρεσουν τα ποιηματα.

οσο για το αν εχω παιδια επειδη ξερω καλα που το πας ...
θα σου πω μονο οτι οταν πηρα τον τυσον εμενα μονος μου, εγω και ο τυσον !! εγω δουλευα 9 ωρες τη μερα που σημαινει οτι ο τυσον εμενε αρκετες ωρες μονος του.. οσο περνουσε ο καιρος στεναχωριομουν που εμενε τοση ωρα μονος του(δεν ειχα σκεφτει καλα τα ωραρια και οσο περνουσε ο καιρος τοσο πιο πολυ δενομουν μαζι του)... ξερεις τι εκανα ?
γυρισα στο πατρικο μου, εχασα τη βολη μου, την ευχαριστη ηρεμια μου, την ανεξαρτησια μου μονο και μονο για να ειναι παντα μαζι με καποιον παρεα ! δεν τον παρατησα ....

αν εχεις θεληση ολα γινονται, η θεματοθετρια δεν εθεσε σοβαρο κανενα προβλημα ΓΙΑ ΜΕΝΑ ! απλα αποφασισε να τον ξεφορτωθει ! τοσο απλα και αυτη ειναι η αποψη μου, αν διαφωνεις καλα κανεις.
οσο για το ''Η άνθρωποποίηση του σκυλου και η σκυλοποιηση του ανθρώπου.'' που κολαει ? επειδη ειναι σκυλος δεν εχει αισθηματα η δεν νιωθει την εγκαταλειψη? ετσι νομιζεις? αν τον χτυπησεις δεν ποναει?αν τον χαιδειψεις δεν γουσταρει?
δεν μιλαμε για υπερβολες οπως μερικοι που εχουν το σκυλο πανω απο το παιδι, που το ντυνουν κουκλα και του βαφουν τα νυχια ! αλλα αλλο αυτο και αλλο η εγκταλειψη...
εμενα αν ο τυσον αν κανει να με δει 1 μερα κλαιει οταν επιστρεφω με λιγμους απο τη χαρα του ! θα σου βγαλω βιντεο μια μερα να δειτε ακριβως πως κανει :)

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΣΑΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ! και ειδικα για εναν τοσο γελοιο λογο οπως αναφερθηκε(για μενα γελοιος ετσι,για μερικους ειναι σημαντικος και ειχε δικιο ο @Yorkaddict που μου το επισημανε) .

τελεια και παυλα απο μενα για τοθεματο ! ειναι η αποψη μου, σκληρη και απολυτη το ξερω αλλα
αυτη ειναι !
 


sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
παρε εσυ το μαλινουα να παρω εγω το αμαξι και το μωρο
μαλινουα εχω,δεν πειραζει,στο δινω
τασο που μενεις αδερφε? θελω να δω ενα θηλυκό μαλινουα εν δραση :cool:
 


Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.709
παρε εσυ το μαλινουα να παρω εγω το αμαξι και το μωρο
μαλινουα εχω,δεν πειραζει,στο δινω
Ειναι κριμα να χωρισουμε την κοπελα απο το σκυλακι της υπαρχει αγαπη αναμεσα τους φαινεται.
Ενταξει παρε το αυτοκινητο:cool:
 


tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
τασο που μενεις αδερφε? θελω να δω ενα θηλυκό μαλινουα εν δραση :cool:
αμα δεν πας σε κανα μπιτσομπαρο θα σου δειξω την μεγαλη να γουσταρετε,,μεσα στην δραση θα εισαι.
μακρια απ ολους και ολα ειμαι,λες και δεν εχεις δει που ειμαι.
 






vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
@Oliver!!! Θέλω πραγματικά να σε υπερασπιστώ ως γονιός, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω ούτε μία δικαιλογία για να πατήσω!

Γιατί απλά είναι χιλιάδες οι "υποψήφιοι" γονείς, ελεύθεροι, δεσμευμένοι, παντρεμένοι, που κάποια στιγμή στην ζωή τους στο εγγύς μέλλον θα αντιμετωπίσουν τις δικές σου δυσκολίες και θα πρέπει να "χαρίσουν" το σκυλί τους, γιατί "δεν υπάρχει άλλη λύση".

Μπορώ να κατανοήσω το άγχος και το πόσο μπορεί να έχετε πελαγώσει με τον σύζυγό σου, με τον ερχομό του παιδιού, χωρίς βοήθεια. Θα μπορούσατε να είσαστε το ίδιο ή και περισσότερο πελαγομένοι και χωρίς το σκύλο. Ο σκύλος σας είναι μέρος του προβλήματος, αλλά ΟΧΙ το πρόβλημα. Και για να εξηγηθώ:

Μετακόμιση: Σε όλη την επικράτεια και σε όλες τις συνοικίες υπάρχουν σπίτια με κήπους για όλα τα βαλάντια... Δεν χρειάζεται να βρεις βίλα. Αλλά αν είναι απαραίτητο να βρεις σπίτι με έστω λίγο κήπο για τον σκύλο σου (γιατί έτσι έχει μάθει) βρίσκεις.

Παιδί: Το εκπαιδεύεις, όπως και τον σκύλο σου. Το να είναι πειθαρχημένο σπίτι -ΝΑΙ ΑΠΟ ΜΩΡΟ- και να μην κάνει ότι του κατέβει, να μην κάνει ζημιές κλπ το μαθαίνεις από την κούνια. (δεν σου κάνω κρίτική για το παιδί, αλλά δίνω συμβουλές ώς παλιός γονιός). ΑΝ δεν το κάνεις από αυτή την ηλικία, θα αντιμετωπίσεις περισσότερα προβλήματα στο μέλλον και χωρίς τον σκυλάκο σας.

Σκύλος: Όλα γίνονται. Και στρώσιμο παίρνει. Θέλει λίγη υπομονή και ελάχιστη πίεση χρόνου και από τους δύο σας. Πάρε σαν ενδεχόμενο ότι έπρεπε να δουλεύετε 2 δουλειές και οι 2 και να είχατε και το παιδί, τι θα κάνατε;;

Εσείς: Θεωρώ ότι είστε νέοι άνθρωποι, όχι άνω των 50 ώστε να έχετε αντοχές.
Ξέρω και καταλαβαίνω ότι έχετε κουραστεί. Πάνω στην κούραση όμως παίρνονται ΟΛΕΣ οι λάθος αποφάσεις. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε καθαρά. Θέλει απλά πρόγραμμα και πλάνο. Τα 2 πρώτα χρόνια για μια μητέρα είναι πολύ άγρια. Το καταλαβαίνω. Όμως το ότι δεν δουλεύεις είναι ένα θετικό. Θα μπορούσε να ήσουν εργαζόμενη, με όλα τα παραπάνω προβλήματα.

Συμπέρασμα: Υπομονή και όχι βιαστικές αποφάσεις. Νοιώθω τα νεύρα σας τεντωμένα. Ίσως να έχετε φτάσει κα ισε φάση καυγάδων μεταξύ σας για το συγκεκριμένο θέμα, μα είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο και το έχουμε περάσει ΟΛΟΙ, όσοι έχουμε περάσει από την δική σας φάση.
Καθίστε συζητήστε το, βάλτε πρόγραμμα, οργανώστε την ζωή σας, ως 4 μέλη της οικογένειας και όχι ως 2 ή 3 και θα δείς φως στο τούνελ.
Γιατί στην ουσία και το παιδί έχει την ανάγκη σας αλλά και στην ηλικία που είναι, μόνο θετικά μπορεί να πάρει, αν μάθει να συμβιώνει με το σκυλάκο σας κάτω από την ίδια στέγη.

Προς τα αγαπητά μέλη του φόρουμ:
Όταν σε κάθε νέο, έρχομαι αντίθετος στην επιλογή του παίρνω σκύλο, χωρίς να κοιτάξω μπροστά μου μία 10ετία, βρίσκετε την απάντηση :" 'Ολα γίνονται".
Έλα όμως που η εμπειρία ζωής μου έχει δείξει ότι δεν γίνονται όλα στις 99% των περιπτώσεων! Και αυτό το 1% είναι για μένα δεν είναι αρκετό, για τους νέους να Σκεφτούν 10φορές περισσότερο, το πόσο έτοιμοι είναι. (Για όσους είαν διαβάσει θυμάστε την εισαγωγή μου στο φόρουμ).
 
Last edited:


joks

Well-Known Member
1 Μαϊου 2012
367
618
Επειδή γράφτηκαν παρά πολλά, θα σχολιάσω μονο αυτά που αφορούν το δικό μου μύνημα.
Αληθεια όλοι εσείς που βρίσκεται κακή την ιδέα να βγαίνεις βόλτα με παιδιά και σκύλο γιατί μπορεί να γίνει μανουρα με άλλο σκύλο εκδρομές πάτε?
Βάζετε τα παιδιά σας σε αυτοκίνητο να πάτε το τριήμερο στο χωριό?
Αν δείτε τις στατιστικές θα αφήσετε τα αυτοκίνητα και θα αρχισετε τις βόλτες με τα πόδια μαζί με τον σκυλο που είναι πολύ πιο ασφαλές.
 
  • Like
Reactions: vasilis_mike


barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
@barouf
Όπως λοιπόν θα έχεις δει, διαβάζοντας το θέμα από την αρχή, δεν εξαπελυσα κανένα οχετό και κανένα προσβλητικό χαρακτηρισμό.
Μόνο πάρτε φορά, ανθρωπάρια
για ξαναδιάβασε καλύτερα τι έχεις γράψει.....


@barouf δεν έχω εκπαιδευμένους σκύλους.
Δεν μπορεις όταν είσαι κακομαθημένος και δεν εμαθες ποτέ να προβλέπεις τις συνέπειες των πράξεων σου. Αλλά αφού σε άλλες χώρες μπορουν μάλλον το ανθρώπινο είδος γενικά μπορεί δεν νομίζεις; Κατά τα άλλα συμφωνώ σε πολλά μαζί σου.
@l.Kyveli , μάλλον επειδή προσπάθησα να είμαι σύντομη, δεν έγινα κατανοητή. Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση η παιδεία του κόσμου στη Γερμανία και ειδικά των μικρών παιδιών όσων αφορά το θέμα σκύλος. Στην Ελλάδα, όταν ο Βαρουφ ήταν κουτάβι, του την πέφτανε από χίλιες πλευρές για χάδια, γιατί ήταν και σαν αρκουδάκι, κουκλί ζωγραφιστό! Καθώς μεγάλωνε, ο κόσμος δεν είχε την ίδια αντίδραση απέναντί του. Το σκυλί όμως είχε μάθει να είναι επιθυμητό. Τραβούσε να πλησιάσει όταν συμπαθούσε κάποιον, και συνήθως ο κάποιος πεταγόταν ή φώναζε. Τι να καταλάβει το σκυλί? Πως να μάθω σε αυτό το σκυλί τι πρέπει και τι δεν πρέπει? Όσο και να προσπαθούσα, πολλές φορές δεν μπορούσα να εφαρμόσω αυτό που ήθελα στο σκύλο, γιατί το περιβάλλον ήταν μη υποστηρικτικό. Ειπώθηκε οτι έγιναν πολλά συνεχόμενα λάθη. Έγιναν. Αυτό που ήθελα να πω, και προφανώς δεν είπα, είναι οτι ζούμε σε μια χώρα που η παιδεία μας σε σκυλοθεματα είναι ακόμα μικρή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ένας άπειρος ιδιοκτήτης, ακόμα και αν προσπαθήσει, να μην καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο που θέλει με το σκυλί και την εκπαίδευσή του. Δεν είμαι κακομαθημένη επειδή δεν μπόρεσα να μάθω τον Βαρουφ να μην τραβάει στη βόλτα και άμα έρθει κανα παιδί δεν θα μπορώ να τους βγάλω μαζί βόλτα. Στη θέση της θα βρεθώ αν κάνω παιδί, όσον αφορά τη βόλτα, και όμως προσπάθησα....
Ελπίζω να έγινα έστω και λίγο κατανοητή...

@barouf επειδή μάλλον ξεχνιόμαστε...εδώ είναι σκυλοφόρουμ.
Δεν παρέχουμε ψυχολογική υποστήριξη στον άνθρωπο, γιατί δεν είναι και δουλειά μας, αλλά συμβουλευτική, υπέρ του σκύλου, ο καθένας βάσει των εμπειριών του.
Όχι απαραιτήτως για τον θεματοθέτη. Για όποιον μπει να διαβάσει το θέμα αυτό, κάποια άλλη στιγμή. Ισως ψάχνοντας να αποκτήσει ένα labrador. Να δει και να καταλάβει, ότι δεν είναι απλά τα πράγματα.
Είχα γράψει και πολλά ακόμη. Σεντόνι ολόκληρο. Το μετάνιωσα. Δεν συζητώ καν, το αν είμαι φάουλ να σκέφτομαι, ότι η επιλογή του να δώσω τον σκύλο μου, απλά δεν μπορεί να υπάρχει.
το ότι είναι σκυλοφορουμ δεν αναιρεί το γεγονός οτι είμαστε άνθρωποι. Αν σε ένα φορουμ για αυτοκίνητα κάποιος γράψει οτι χτύπησε σκυλί, αλλά το αυτοκίνητο τούμπανο, δεν έπαθε τίποτα, να μην το σχολιάσουμε? Γιατί το φόρουμ είναι για αυτοκίνητα?
Η κοπέλα δεν ζήτησε ψυχολογική υποστήριξη. Αν της την δίναμε όμως, όπως έκαναν κατά κάποιο τρόπο πχ η @Μάρθα & Σίλβα και ο @vasilis_mike, πιο πιθανό είναι να τη βοηθούσαμε να ξεπεράσει το σκόπελο, να δει οτι και άλλοι βρέθηκαν στην ίδια θέση και τελικά τα κατάφεραν.
Η αγανάκτησή μου αφορούσε τη φρασεολογία ορισμένων. Οι θέσεις του καθενός μπορεί να είναι όποιες είναι, δικαίωμά του.

@barouf
Αρα εδω εσυ τι κανεις; Στην αρχη καταδικασες το κραξιμο και μετα πηρες εσυ το φτυαρι; Γιατι σε αρκετα σημεια του post σου παρακατω κυριαρχει η ειρωνια. Προσεξε, δεν στην λεω που ειρωνευτηκες, ο καθενας γραφει οτι θελει,οπως θελει εδω μεσα και αντιστοιχα ο καθενας κρινει και κρινεται. Δεν συμφωνεις ομως οτι κανεις και ο ιδιος αυτο ακριβως που στηλιτευεις;
όχι @Haris Drazen, δεν κάνω το ίδιο. Δεν χαρακτήρισα κανέναν και φτυάρι δεν υπάρχει πουθενά. Είναι η άποψή μου, γραμμένη ίσως σε ένα ύφος πιο ιδιαίτερο, ίσως αιχμηρό, αλλά δεν προσβάλει κανέναν... Αν το έκανα, (και αυτό το λέω με μεγάλη ειλικρίνεια) ο θιγμένος να μου το πει και θα ζητήσω συγνώμη, γιατί δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.

μόνη εξαίρεση στο παραπάνω, το καλσόν... αλλά εδώ, θα πάρω την ευθύνη της κουβέντας μου και δεν θα την πάρω πίσω, γιατί όταν κάποιος απευθύνεται σε κάποιον άλλον σε φάση τύπου βγες έξω μάγκα μου, αν κοτάς, να τα πούμε, ε, εμένα μόνο το καλσόν μου έρχεται ως σχόλιο.

2. Επειδή έχεις θράσος, αν θες, θα σου πω ποιος είμαι, να μου τα πεις αυτά σε αυτό το ύφος, face to face, εσυ, ο άντρας σου ή κι οι 2 μαζί... ( Μόνο πάρτε φορά, ανθρωπάρια...)
και αυτή είναι και η απάντησή μου σε εσένα @Allendog για το συγκεκριμμένο.




[QUOTE="sake, post: 929391, member: 18944"]
θα σου πω μονο οτι οταν πηρα τον τυσον εμενα μονος μου, εγω και ο τυσον !! εγω δουλευα 9 ωρες τη μερα που σημαινει οτι ο τυσον εμενε αρκετες ωρες μονος του.. οσο περνουσε ο καιρος στεναχωριομουν που εμενε τοση ωρα μονος του(δεν ειχα σκεφτει καλα τα ωραρια και οσο περνουσε ο καιρος τοσο πιο πολυ δενομουν μαζι του)... ξερεις τι εκανα ?
γυρισα στο πατρικο μου, εχασα τη βολη μου, την ευχαριστη ηρεμια μου, την ανεξαρτησια μου μονο και μονο για να ειναι παντα μαζι με καποιον παρεα ! δεν τον παρατησα ....[/QUOTE]

εδώ φίλε μου αναιρείς τον εαυτό σου... Από οτι φαίνεται ούτε εσύ είχες υπολογίσει καλά το πρόγραμμά σου, τη ζωή σου και τις ανάγκες του σκύλου σου. Και μάλιστα δεν υπολόγισες καλά τις ισχύουσες συνθήκες, αυτές που είχες όταν πήρες το σκύλο, δεν είναι οτι άλλαξε κάτι στη ζωή σου και βρέθηκες να μην έχεις χρόνο ενώ είχες. Σε σχέση με τη θεματοθέτρια ήσουνα απλά πιο τυχερός, γιατί είχες την επιλογή να πας στο πατρικό σου και να μπορεί ο σκύλος σου να έχει παρέα. Άμα δεν την είχες..............? Έλυσες το πρόβλημά σου, γιατί είχες βοήθεια από κάποιον τρίτο. Δεν το έλυσες μόνος σου.
 
  • Like
Reactions: p__nat


sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Απλά θα εμένε μόνος του λίγο παραπάνω.. Δεν θυμάμαι να ανέβασα αγγελία χαρίζεται Πιτ μπουλ
 


Allendog

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2017
156
703
33
@barouf καμιά από τις λέξεις που χρησιμοποιώ στις απαντήσεις μου δεν είναι προσβλητική από μόνη της...
Εσύ πάλι δεν καταλαβαίνω ως τι κοπτεσαι, και μου απαντάς σε αυτό το ύφος...
Επίσης δεν είδα καμιά ευαισθητοποίηση για τη δημοσιοποίηση των στοιχειων μου...
Οπως και να έχει, τα πάντα έχουν πάρει ήδη το δρόμο τους.
@Savic87
Αλήθεια, μου έκανες τη μούρη κρέας... Ξεχνας μάλλον πως είχα ανεβάσει ήδη φωτό στην οποία φαίνομαι...
Αλήθεια, για μοιράσου μαζί μας, πως αισθάνεσαι που ένα "αγυμναστο παιδάκι" μπορεί και κουμαντάρει σκύλους συνολικού βάρους 80 κιλών και βολταρει μέσα στον κόσμο, την ώρα που εσύ δε μπορείς να τα βγάλεις πέρα με το 5 χρόνων ανεκπαιδευτο λαμπραντορακι σου....???
Ευχαριστώ για το κοπλιμεντο περί ηλικίας, είχα αρχίσει να αισθάνομαι πως μεγαλώνω...
Και για το "αγυμναστο" έχεις δικιο, από Σεπτέμβρη τουλάχιστον σκοπεύω ν' αρχίσω γυμναστήριο, όχι να διώξω το σκύλο μου.....
 


vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
το ότι είναι σκυλοφορουμ δεν αναιρεί το γεγονός οτι είμαστε άνθρωποι. Αν σε ένα φορουμ για αυτοκίνητα κάποιος γράψει οτι χτύπησε σκυλί, αλλά το αυτοκίνητο τούμπανο, δεν έπαθε τίποτα, να μην το σχολιάσουμε? Γιατί το φόρουμ είναι για αυτοκίνητα?
Η κοπέλα δεν ζήτησε ψυχολογική υποστήριξη. Αν της την δίναμε όμως, όπως έκαναν κατά κάποιο τρόπο πχ η @Μάρθα & Σίλβα και ο @vasilis_mike, πιο πιθανό είναι να τη βοηθούσαμε να ξεπεράσει το σκόπελο, να δει οτι και άλλοι βρέθηκαν στην ίδια θέση και τελικά τα κατάφεραν.
[/user]
Η κοπέλα μπορεί να μην ζήτησε ψυχολογική υποστήριξη, αλλά όσοι έχουν περάσει από το στάδιο των πρώτων 2 ετών, του πρώτου παιδιού, καταλαβαίνουν τον γολγοθά του ζευγαριού και ιδιαίτερα της μάνας που όσο και δυνατή να είναι, θα φτάσει η στιγμή να πελαγώσει.

Υποτίθεται εγώ είμαι ο γκρινιάρης και είμαι αυτός που αποτρέπω πολλούς υποψήφιους να πάρουν σκύλο και ιδιαίτερα μεγαλόσωμο, αλλά είμαι και αυτός που δεν θα πιάσει από το μούτρα ένα άνθρωπο που βρίσκεται σε πανικό. Γιατί αυτό που μας παρουσίασε (όχι από την αρχή, αλλά στα μετέπειτα λεγόμενά της) η @Oliver!!! είναι πανικός.

Κατανοώ και την "αγανάκτηση" ορισμένων για το γεγονός, αλλά καλώς ή κακώς, στον πανικό ένας γονιός θα βάλει μπροστά το παιδί του, πάνω από όλα και από τον ίδιο.
(θυμάστε το νήμα-που δεν σας άρεσε- που έλεγα τι θα κάνεις σε καιρό πολέμου, αν έχεις να επιλέξεις μεταξύ παιδιού και σκύλου)....

Αυτό που δεν κατανοώ, (δεν απευθύνομαι σε σένα) είναι πως σε άλλο νήμα κάποιοι υποστήριζαν την αγορά από 20χρονο φοιτητή ενός ddb -αρκεί βέβαια να είναι από εκτροφέα, χαχαχαχα- αλλά τώρα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους.

Τέλος πάντων, ελπίζω ή το ζευγάρι να βρει τον δρόμο του και να κρατήσει τον σκυλάκο στην οικογένεια (το καλύτερο για μένα), ή ο σκυλάκος να καταλήξει σε ένα άλλο καλό σπίτι αντί να απομονωθεί σε κάποια βεράντα.

Υ.Γ
Κάποια θέματα όντως είναι για καφενείο (όπως με κατηγόρησαν μερικοί :), αλλά κάποια θέματα αξίζουν μια πιό σοβαρή και ψύχραιμη αντιμετώπιση).
 


Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.847
ΑΘΗΝΑ
όχι @Haris Drazen, δεν κάνω το ίδιο. Δεν χαρακτήρισα κανέναν και φτυάρι δεν υπάρχει πουθενά. Είναι η άποψή μου, γραμμένη ίσως σε ένα ύφος πιο ιδιαίτερο, ίσως αιχμηρό, αλλά δεν προσβάλει κανέναν... Αν το έκανα, (και αυτό το λέω με μεγάλη ειλικρίνεια) ο θιγμένος να μου το πει και θα ζητήσω συγνώμη, γιατί δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.
μόνη εξαίρεση στο παραπάνω, το καλσόν... αλλά εδώ, θα πάρω την ευθύνη της κουβέντας μου και δεν θα την πάρω πίσω, γιατί όταν κάποιος απευθύνεται σε κάποιον άλλον σε φάση τύπου βγες έξω μάγκα μου, αν κοτάς, να τα πούμε, ε, εμένα μόνο το καλσόν μου έρχεται ως σχόλιο.
καλα,καλα, επι της ουσιας το ιδιο πραγμα κανεις (θες με διαφορετικο τροπο,με αλλο υφος,πες το οπως θες), αλλα δεν θα κολλησω εκει, εμενα δε με ενδιαφερουν οι συγνωμες...
Αλλα με ενδιαφερουν. Καταρχας να μου απαντησεις σε αυτο, αν θες, που το προσπερασες:
την επομενη φορα που θα εμφανιστει στο φορουμ καποιος πιτσιρικας (ή τελος παντων οποιοσδηποτε "ακαταλληλος") που θα ρωταει αν πρεπει να παρει ddb ή μαστιφ, θα σε δω πρωτο πρωτο να γραφεις και να του εξηγεις γιατι δεν πρεπει καν να παρει σκυλο;
Και το βασικοτερο:
Εσυ βρηκες οικογενεια να παρει τον Ολιβερ;
Ή ολο λαδι-λαδι και τηγανητα τιποτα; Γιατι απο θεωριες νομιζω οτι ειμαστε καλυμμενοι...

υγ. καλα κανετε εσεις που δινετε θαρρος στην θεματοθετρια να τα δει πιο ψυχραιμα και να το ξανασκεφτει, αληθεια το λεω. Ομως οταν καποιος εχει φτασει στο σημειο να ψαχνει να δωσει τον σκυλο του για προβληματα επιλυσιμα (κατα την αποψη μου παντα), πιστευετε οτι πραγματικα θελει να τον κρατησει αυτον τον σκυλο; Οσο και να της συμπαρασταθειτε, οσο και να το ξανασκεφτει...Και στην τελικη ο σκυλος θα ειναι καλυτερα εκει; Ή καπου αλλου;
 
  • Like
Reactions: vasilis_mike


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Το τελευταίο διάστημα δε πρέπει να χει πολλά Juicy θέματα γιατί παρατηρώ πιανεστε απο ένα κ το τραβάτε όσο δε πάει!
Πολύ αμπελοφιλοσοφια πλάκωσε!
Χμ χμ.
Οι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι κ ανεύθυνοι.στοπ.
Μπορεί να βοηθήσει κανείς ουσιαστικα?ας το κάνει διακριτικά.στοπ.
Δε μπορεί κανεις?πάμε παρακάτω.ΣΤΟΠ.
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.795
Μέλη
19.921
Νεότερο μέλος
Αργυρώ Π