Αγγλικο bulldog


Sofiaa97

New Member
25 Σεπτεμβρίου 2018
2
0
26
Γεια σας! Σκεφτομαι εδω και καιρο να παρω ενα σκυλακι. Το προβλημα ειναι οτι μενω σε ενα διαμερισμα με την αδερφη μου και εχει και μια γατα μαζι. Δεν ξερω αν θα τα παει καλα η γατα με το σκυλακι που θελω να παρω και θελω βοηθεια σχετικα με την εκπαιδευση του.! Εχω διαβασει οτι τα αγγλικα μπουλντογκ δεν εχουν προβλημα να μεινουν σε διαμερισμα αλλα το θεμα ειναι η γατα. Ειναι και μες τν κακια και φοβαμαι μη γινει τιποτα και τρεχω μετα.. απλα αυτα τα σκυλια τα αγαπω!! Μπορειτε να μου δωσετε καμια ιδεα που μπορω να βρω; Γιατι εχω ψαξει αγγελιες και τα παντα και δεν τα βρισκω πουθενα.
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ειδικά για αγγλικό μπουλντόγκ εχει αρκετά πολύ καλά εκτροφεία στην Ελλάδα!
Τον άλλο μήνα εχει έκθεση στο Μαρκόπουλο - εκει θα βρεις πολλούς απο αυτούς και μπορείς να έρθεις σε επαφη μαζι τους απευθειαν.

Τώρα το θεμα με την γατα εξαρταται λιγο απο την γάτα!
Εγω ειχα παντα σκυλια με γατια και δεν ειχαμε προβλημα.
Η γατα πρεπει να εχει ενα ασφαλες μερος, οπου δεν θα την φτασει ο σκυλος- οποσδηποτε στην αρχη- και να αποτρεπεις το σκυλι να κυνηγαει την γατα!

Οία τα σκυλιά μπορουν να μενουν σε διαμέρισμα! Αρκεί να τα πας βόλτες και να εκτονώνονται!
Τωρα η ανάγκες εκτόνωσης- ειδικα το καλοκαίρι - του αγγλικου μπουλντόγκ ειναι αρκετά περιορισμενες.
Πιο πολυ να σε απασχολει το θεμα πως θα παει στο διαμερισμα!
Εαν μενεις στον 1ο η 2ο οροφο χωρις ασανσερ- αστο καλητερα! Επειδη δεν κουβαλιεται και ευκολα! Δεν τους κανει καλο να ανεβοκατεβουν σκαλες!!
 
  • Like
Reactions: SofiaEve


Sofiaa97

New Member
25 Σεπτεμβρίου 2018
2
0
26
Καλα το καλοκαιρακι ετσι και αλλιως μενω σε νησι και θα τον παιρνω μαζι. Παλι καλα το ασανσερ λειτουργει αρα δεν θα εχω προβλημα.! Και το αλλο οτι θα κανω πρακτικη και μαλλον 8ωρο. Να τον αφηνω σπιτι ή να τον αφηνω αλλου επειδη ειναι πολλες οι ωρες;
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.792
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf