Δεσιμο η οχι?


Candie

New Member
5 Δεκεμβρίου 2018
3
0
26
Καλησπερα.
Προσφατα (πριν 2 μηνες) υιοθέτησα ενα σκυλάκι (αδεσποτο).Ειναι 6 μηνων ημίαιμο πρέπει να εχει λίγο απο κυνηγοσκυλο αλλα ειναι σχετικά μεσαίου μεγέθους.
Στο θέμα μας.Ζω σε νησι,οπου γυρω γυρω εχουμε χωραφια και το αφηναμε ελευθερο εως τωρα,κοιμοταν στο σπιτακι του στην αυλη μας και το βαζαμε για μερικες ωρες μεσα.Οι γονεις μου δεν με αφηνουν να το εχω μεσα.Αποτελεσμα της ελευθεριας της ηταν οτι κυνηγαει τα ζωακια απο αλλα χωραφια (κοτες,προβατα).Η κατασταση αυτη δεν ειναι καθολου καλη,και οι γονεις μου αποφασισαν πως θα το δεσουμε και θα ειναι ολη μερα στον χωρο του,και να τον πηγαινω βολτες,η θα πρεπει να του βρουμε αλλο σπιτακι.Το θεμα ειναι οτι την βλεπω πολυ στεναχωρημενη,δεν τρωει το φαγητο της και στεναχωριεμαι και εγω που την βλεπω ετσι.Δεν μπορω να πεισω με τιποτα τους γονεις μου,εκεινοι μου λενε οτι θα συνηθησει.Θελω παρα πολυ να την κρατησω,διοτι εχω αναπτυξει ηδη μια σχεση μαζι της ,και το καλοκαιρι που θα φυγω για σπουδες θα την παρω μαζι μου.Τι γνωμη εχετε για την ολη κατασταση,για τα δεμενα σκυλακια.Ραγιζει η καρδια μου που την σκεφτομαι μονη της.
 


Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
818
668
Σκυλακι 6 μηνων εξω μονο του ειναι εγκλημα δεν ειναι θεμα γνωμης ειναι παρανομο.
 
Last edited:


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.103
10.055
Athens
Δεμένο ούτε καν, είναι επικίνδυνο. Από το να του την πέσουν άλλοι σκύλοι, να πνιγεί, να να να... Αφού δεν το θέλουν μέσα στο σπίτι, δεν υπάρχει κάποιος περιφραγμένος χώρος δικός σας - το σπίτι σας δεν έχει κάποια περίφραξη; Και φυσικά βόλτες από τώρα στο λουρί γιατί είναι κάτι στο οποίο πρέπει να συνηθίσει και για όταν το πάρεις μαζί σου.
 
  • Like
Reactions: Aliki V.


GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.815
5.047
patra
grdane.blogspot.com
Το δεμένο ούτε καν... Δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες κι αν είναι τώρα 8μηνων σε 2-3 μήνες θα έχει πάλι τις γνωστές περιόδους φόβου.
Καλύτερα είναι στην αυλή σου να δημιουργήσεις μια μικρή περίφραξη 3*5 μέτρα περίπου φτηνή είναι και να βάλεις κι ένα σπιτάκι.
Να πηγαίνεις συχνά να την βγάζεις βόλτα για παιχνίδι κάι να της καθαρίζεις τον χώρο κι όλα καλά
 
  • Like
Reactions: Aliki V. and DORIS


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.609
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3