Ηλεκτρική σκούπα ...2016

Ποιά ηλεκτρική σκούπα έχετε/συστήνετε;


  • Total voters
    14

nazou

New Member
14 Μαρτίου 2019
4
0
55
Το "θορυβώδης" που μου λες μου κάνει εντύπωση, γιατί στα specs δίνει 71 dB, που είναι περίπου όσο όλες, και μάλιστα καλύτερα από την Cat & Dog, ας πούμε.
Καλά όλα τα άλλα, αλλά με την τρίχα του πιτσιρικά πώς τα πάει (καναπέδες, χαλιά, κ.λπ.); Γιατί δεν βλέπω ειδικό εξάρτημα για PET.
Τελικά, στο κομμάτι της τρίχας αποκλειστικά, είδες διαφορά από μια κοινή ηλεκτρική σκούπα;
 


Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.847
ΑΘΗΝΑ
Αμφιβάλλω για το νούμερο αυτό που δίνεται θεωρητικά. Η σκούπα κάνει δυνατό θόρυβο. Από όπου περάσει, ρουφάει τα πάντα. Με άλλη κοινή σκούπα δεν έχω μέτρο σύγκρισης ,φαντάζομαι όμως ότι οι "κοινές" δεν έχουν τόση δύναμη και ενδεχομένως να μπουκώνουν. Πάντως η τρίχα του δικού μου δεν καρφώνεται πουθενά, απλά γίνεται τούφες, οπότε είναι πιο εύκολο υποθέτω να τις μαζέψει η σκούπα.
Τώρα κακά τα ψέματα, αν έχεις στο σπίτι χαλιά, ο σκύλος ανεβαίνει στους καναπέδες κτλ, γνώμη μου είναι ότι καμία σκούπα από μόνη της δε μπορεί να εξαφανίσει όλες τις τρίχες. Σίγουρα θα πρέπει να παίξει και κάποια άλλη βοηθητική μέθοδος.Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα, ένα πέρασμα με την σκούπα και όλα είναι οκ, αλλά παίζουν ρόλο όλα αυτά που ανέφερα
 


TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.168
2.985
ΑΤΤΙΚΗ
PARKSIDE σκούπα (τύπος βαρελάκι) για στερεά και υγρά .
Στα πλην, η μπόλικη πλαστικούρα (που την κάνει βέβαια πολύ ελαφριά) και το καλώδιο που δεν μαζεύεται αυτόματα . Υπάρχουν και κάποια εξαρτήματα που πωλούνται εξτρα...που δεν νομίζω οτι θα χρειαστώ ποτέ.
Με 50,00 ευρώ , δεν περίμενα ούτε στο ελάχιστο μια τέτοια ποιότητα και απόδοση στο σκούπισμα. Χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης με τις πολύ εξειδικευμένες και πανάκριβες σκούπες, για εμένα με 8 σκυλιά στο σπίτι είναι η καλύτερη σκούπα που είχα ποτέ.
 


nazou

New Member
14 Μαρτίου 2019
4
0
55
Σας ευχαριστώ. Οταν καταλήξω, θα μεταφέρω με τη σειρά μου τις εντυπώσεις μου.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.609
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3