Μπουκιτσα όνομα και πράγμα.


El3naldaki

Member
3 Απριλίου 2019
18
85
34
Είμαι η Μπουκιτσα από 35-40 μερών με βρήκε η κυρία που ερχόταν και τάιζε τη μαμα και με πήρε εμένα και τα 4 αδέρφια μου από το χώρο που μουνα με την μαμα μου ( αν κι είχα ώρες να την δω εκείνη τη μέρα) πήγαμε βόλτα με ένα μεγάλο κουτί κι μετά άνοιξε το κουτί και αντίκρυσμα αυτόν που σήμερα φωνάζω μπαμπά κάτι με ώθησε να πάω στο μέρος του κι με πήρε αγκαλιά εγώ ψιλοφοβηθηκα και κρύφτηκα σε μια τρύπα σκοτεινη μασχάλη μου παν πως λεγεται αλλά μετά Μ άρεσε και με πήρε ο ύπνος μεταα ήρθε η κυρία που φωνάζω πλέον μαμά και πήρε αγκαλιτσα τον αδερφό μου το μικρό μετά από λίγο με χάδια και αγκαλιές η κυρία έφυγε με τ αδέρφια μου και εγώ έμεινα με τον μπαμπά και τη μαμά. Από τότε ήμαστε αχωριστοι ο μπαμπάς φεύγει που κι που πάει κάπου που το λένε χωράφι δεν ξέρω τι είναι μου λένε θα μάθω μόλις μεγαλωσω κι άλλο κι έχω τη μαμά να Μ ακολουθεί παντού και την ώρα που κάνω την ανάγκη μου δεν είναι κατάσταση αυτή . Όπως κι να χει. Έχει πλάκα ειδικά όταν βάζω χαρτιά στο στόμα η πράγματα κι με κυνηγάει να Μ τα βγάλει. Μια μέρα μετά με πήραν αγκαλιά και πήγαμε σ' ένα τεράστιο κουτί που είχε μέσα κι άλλα σκυλάκια Μ και κάτι αλλά γατάκια μου τα πάνε. Δεν Μ άφησαν ν πλησιάσω κανένα δεν Μ άρεσε αυτό κι έκλαιγα κι έκλαιγα μέρα μια κυρία με πήρε αγκαλιά και με κοιτούσε σ όλο το κορμάκι μου. Μετά φύγαμε αν κι κατάλαβα ότι θα ξαναπάμε δεν ξεμπλεκω εύκολα από κει. Όπως κι να χει αν και μου λειπουν η οικογένειά μου τους βλέπω μερικές φορές στο ύπνο μου και πετάγομαι κι μετά παιρνω πολλά χάδια Μ αρέσει κ εδω.! Θα σας γράφω που κι που τις περιπέτειες μου. Τώρα θα την πέσω για ύπνο γιατί νυσταξα μην ξεχνάτε είμαι ακόμα μωρό και χρειάζομαι νάνι! Φιλάκια και σαλάκια σ' όλο το προσωπακι σας!
 








El3naldaki

Member
3 Απριλίου 2019
18
85
34
Σήμερα κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο. Βάλαμε μισό κιλό σε μια βδομάδα. Και δεν σταματαμε το παιχνίδι και τα δαγκώματα. Τελεια.
Ερώτηση. Όταν σφουγγαριζεται Μ αποσμινη την ξεβγαζεται μετά με νερό; εγώ όχι Για αυτο μάλλον ερεθιστηκε η κοιλίτσα της που ξαπλώνει στα πλακακια. Όχι κάτι σοβαρό. Θα το ελέγχουμε απλά μέχρι τ επόμενο εμβολιο αλλιώς μετά μπανάκι Μ ειδικό σαμπουάν.
 




El3naldaki

Member
3 Απριλίου 2019
18
85
34
Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό . Κάναμε το 2ο εμβόλιο. Κι ειμαι 4.4Kg υγιέστατη κουταβα. Σε είκοσι μέρες μέρες πήρα 2.4 κιλά . Δεν είναι ζωή αυτή. Εγώ είμαι μανεκεν καλε. Πώς θα με δουν οι γαμπροί σε κάνα μήνα που θα βγαίνω βόλτες;;
 

Attachments







El3naldaki

Member
3 Απριλίου 2019
18
85
34
Πώς θα κλέψουμε τον μπαμπά από την μαμά

Βήμα 1
Την ξυπνάμε και καλά αγκαλιές και χαδάκια

Βήμα 2
Μας ανεβάζει στο κρεβάτι και σιγά σιγά με δόλιο και αποτελεσματικό τρόπο χωνόμαστε στη μέση

Βήμα 3
Την εκτοπιζουμε από το κρεβάτι ενώ τεντωνομαστε και χωνόμαστε στην αγκαλιά του μπαμπά

Βήμα 4
Είναι δικός μου.

Αποστολή εξετελεσθη

#ourmornings
 

Attachments



El3naldaki

Member
3 Απριλίου 2019
18
85
34
Να φάω;
Να μασουλησω παντόφλα μαμάς;
Να δαγκώσω παντελόνι μπαμπά;
Να κοιμηθώ;
Να πιω νερό;
Να παίξω;
Κι αν ναι με ποιο παιχνίδι;
Αααα το βρήκα θα γαβγίζω στη μαμά δίχως αυριο χωρίς λόγο και αιτια έτσι γιατί είμαι εγώ.!
<Μπουκιτσα 2019>
 

Attachments





El3naldaki

Member
3 Απριλίου 2019
18
85
34
Χθες βγήκα την πρώτη μου δοκιμαστικη βόλτα. Τι κι αν είμαι κουτάβι κ λένε ότι κουραζόμαστε εύκολα αμ πως; Έτσι σας λένε; Μεγάλο ψέμμα. Επί 2 ώρες ετρεχα σαν κατσικακι. Στην αρχή με πήγαν σ ένα χωράφι γτ στο αυτοκίνητο ψιλοκουραστηκα κ κατουριομουνα. Μετά πήγα σ μια μεγάλη αλάνα άδεια κ ετρεχα πέρα δώθε. Τον μπαμπά τον ξεθεωσα. Πήγαμε να δούμε κι τις βαρκούλες. Κ μετά πήγαμε κι για καφέ αμ πως.;;; Είμαι μεγάλη κοπέλα κι πάωκι για καφέ. Εσείς πώς περάσατε το Σάββατο σας;;
 


El3naldaki

Member
3 Απριλίου 2019
18
85
34
Σήμερα πήγαμε για το τρίτο εμβόλιο . Κι ο κτηνίατρος ακόμα δεν μας αφήνει βολτιτσες αν δεν κάνει το αντιλυσσικό τον άλλο μηνα. Την βγάλαμε ένα βράδυ που την έπιασε μουρλα πριν καιρό αλλά καπου ήρεμα που δεν είχε ζωάκια κόσμο κτλπ. Απλά το κουτάβι πλέον είναι 9 κιλά δυσκολοκινητο για αγκαλιές μόνο το πάρκο που της είχαμε για εξόδους μας άφησε χρονους. Με πολύ ενεργεία κ με το παιχνίδι στο σπίτι δεν το βγάζει όλο κι κάθε μέρα είναι και πιο ανήσυχη. Λέτε ν την βγάζουμε από τώρα; Αλλά όχι σε πολυσύχναστους χώρους ;; Κι κάτι ακόμα ο κτηνίατρος μας έδωσε βεκτρα 3d αμπούλα για τον άλλο μήνα. Αλλά έχω ακούσει πολλά κι επειδή θα ναι η πρώτη φορά που την βάζει αυτή. Κι δεύτερη γενικά αμπούλα π βάζει ψιλοφοβαμαι. Πείτε γνώμες..
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.221
7.753
προσωπικα το να περιμενεις το αντιλυσσικο το βρισκω υπερβολη ..... ζητημα αν υπηρχαν 10 κρουσματα πανελληνιως τα τελευταια 5 χρονια, και αυτα σε αγροτικες δασικες περιοχες προς τα συνορα.
Μια εβδομαδα μετα το τριτο ομως χρειάζεται ακομα καποια προσοχη.
 
Last edited:


El3naldaki

Member
3 Απριλίου 2019
18
85
34
προσωπικα το να περιμενεις το αντιλυσσικο το βρισκω υπερβολη ..... ζητημα αν υπηρχαν 10 κρουσματα πανελληνιως τα τελευταια 5 χρονια, και αυτα σε αγροτικες δασικες περιοχες προς τα συνορα.
Μια εβδομαδα μετα το τριτο ομως χρειάζεται ακομα καποια προσοχη.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Να αυτό κάναμε. Κι τώρα αρχίσαμε κανονικότατα τις βολτες.
 
  • Like
Reactions: paliotspos


El3naldaki

Member
3 Απριλίου 2019
18
85
34
IMG_20191101_103801.jpg Μεγάλωσα κι εγώ. Τελείωσα τ εμβόλια μου. Τώρα έχω κάτι τον καινούριο χρονο να κάνω μέχρι τότε. Θα έχω γίνει τετραπλάσια . 14 κιλά είμαι. Βγαίνω βολτιτσες κι τρώω τα πάντα γύρω μου. Πριν μια βδομάδα έφαγα ένα κουτάκι με τσαγακια. Αφήστε τα δράμα. .. κατά τ αλλά. Κάνω τη ζωή του μπαμπά κι της μαμάς δύσκολη αλλά συνάμα πανέμορφη . Είμαι το κουκλί τους λένε. Εσείς τι αλλά νέα;
 




El3naldaki

Member
3 Απριλίου 2019
18
85
34
Καλέ τι κάνετε; Σας έχασα. Εγώ να εδώ μεγαλώνω. Έχω να σας πω πολλά από τη τελευταία φορά .
Είμαι έντεκα μηνών πια γυναικάρα δύο μέτρα και εικοσιέξι κιλα
Ααααα σας το πα; Εγινα γυναίκα κι τώρα δεν Μ αφήνουν να τρέξω κι να χαθώ στα χωράφια δίπλα. Μ έχουν συνέχεια στις βολτες με το λουρί και τους έχω κι συνέχεια πάνω από το κεφάλι μου να προσέχουν κάθε Μ κίνηση με καλέ δεν Μ αφηνουν να πλησιάσω κανένα φίλο μου.
Βρήκα κ ένα αγαπητικο π κάθε βράδυ κι μέρα την βγάζει έξω από το παράθυρο Μ κ κλαίει κ με φωνάζει. Εγώ όμως Κιουρια δεν πέφτω με τέτοια τσαλιμακια. Αν κ έδωσα κάνα δυο φιλάκια έτσι πεταχτά στα γρήγορα ( ελπίζω να μην Μ ειδε κανείς) .
Τώρα λένε το καλοκαίρι θα Μ κάνουν κάτι να μην έχω αυτα π έχω τώρα. Λένε για το καλό μου. Δεν ξέρω θα σας πω όταν συμβεί .
Εκαι που λέτε μια μέρα ξινομουν πολύ. Με κοιτάει η μαμά και αρχίσει κι ταιριάζει πάνω από το κεφάλι Μ . Καλέ τρόμαξα. Κάτι για τσιμπούρια είπε κι άρχισε να με ραντίζει με κάτι π βρωμουσε αχ αφήστε τα με επρηξε από τότε κάθε μέρα έχω έλεγχο μετά τη βόλτα αντί να Μ αφήσει στην ησυχία Μ που είμαι πτώμα . Τώρα τελευταία Μ έβαλε κι κτ στο λαιμό για το καλό Μ κι αυτό.
Μα καλά πόσα πράγματα πρέπει ν κάνω για το καλό Μ.
Εσείς τι λέτε;

Φιλάκια σαλιαρικα σ όλη τη σκυλοπαρεα εδώ πέρα. IMG_20200512_200520.jpg
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.609
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3