K katerina kordali New Member 28 Μαϊου 2009 3 0 28 Μαϊου 2009 #1 ειναι ενα σχετικα μικρου μεγεθους,ιμιαιμο τζακ ρασελ θυλικο με ουρα τεριε,ασπρο με μαυρες βουλες στο ματι κ στο σωμα(2) κ φορουσε 2 λουρακια ενα ροζακι κ ενα μπεζ για το καλαζαρ.ειναι 1 ετων κ κατι μηνες.δεν εχει τσιπακι κ για τζακ ρασελ εχει ψιλα ποδια.εφυγε απο τη λυκοβριση κ επειδη ειναι πολυ ευελικτη μπορει να εχει απομακρυνθει κ να βρισκεται σε γειτονικες περιοχες. παρακαλω οποιος κυκλοφορει προς τα κει κ δει κατι ας ενημερωσει αμεσα.ευχαριστω πολυ Last edited: 28 Μαϊου 2009
ειναι ενα σχετικα μικρου μεγεθους,ιμιαιμο τζακ ρασελ θυλικο με ουρα τεριε,ασπρο με μαυρες βουλες στο ματι κ στο σωμα(2) κ φορουσε 2 λουρακια ενα ροζακι κ ενα μπεζ για το καλαζαρ.ειναι 1 ετων κ κατι μηνες.δεν εχει τσιπακι κ για τζακ ρασελ εχει ψιλα ποδια.εφυγε απο τη λυκοβριση κ επειδη ειναι πολυ ευελικτη μπορει να εχει απομακρυνθει κ να βρισκεται σε γειτονικες περιοχες. παρακαλω οποιος κυκλοφορει προς τα κει κ δει κατι ας ενημερωσει αμεσα.ευχαριστω πολυ
Chloe Well-Known Member 14 Δεκεμβρίου 2006 8.321 30 43 Αθήνα prigipissa-straydog.blogspot.com 28 Μαϊου 2009 #2 Περνάω καθημερινά από Λυκόβρυση και θα 'χω το νου μου! Όμως βάλε τηλέφωνο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Και φωτογραφία του ζώου!!!
Περνάω καθημερινά από Λυκόβρυση και θα 'χω το νου μου! Όμως βάλε τηλέφωνο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Και φωτογραφία του ζώου!!!
foibos Well-Known Member 12 Ιανουαρίου 2009 7.527 19 28 Μαϊου 2009 #3 Κι εγώ είμαι στην περιοχή!Θα έχω κι εγώ τα μάτια μου 14!! Καμία φωτογραφία δεν υπάρχει; Ελπίζω πάντως να βρεθεί!!
Κι εγώ είμαι στην περιοχή!Θα έχω κι εγώ τα μάτια μου 14!! Καμία φωτογραφία δεν υπάρχει; Ελπίζω πάντως να βρεθεί!!
K katerina kordali New Member 28 Μαϊου 2009 3 0 29 Μαϊου 2009 #4 Σας ευχαριστω ρε παιδια για το ενδιαφερον κ την εθαισθησια σας.Ευχομαι να μην τυχει σε κανεναν αλλον.Φωτογραφια απο χθες προσπαθω να βαλω αλλα δεν τα καταφερα(αχρηστη).θα με βοιθισει καποιος να βαλω το βραδυ.το τηλ μου ειναι 6936454966
Σας ευχαριστω ρε παιδια για το ενδιαφερον κ την εθαισθησια σας.Ευχομαι να μην τυχει σε κανεναν αλλον.Φωτογραφια απο χθες προσπαθω να βαλω αλλα δεν τα καταφερα(αχρηστη).θα με βοιθισει καποιος να βαλω το βραδυ.το τηλ μου ειναι 6936454966
aggeliki1 Well-Known Member 2 Φεβρουαρίου 2007 407 0 48 Ν.ΜΑΚΡΗ 29 Μαϊου 2009 #5 πηγαινε στο www.imageshack.us πατa browse,διαλεξε την φωτο και μεγεθος και πατα upload μετα κανε copy το link
πηγαινε στο www.imageshack.us πατa browse,διαλεξε την φωτο και μεγεθος και πατα upload μετα κανε copy το link
Μ ΜΑΚΗΣ Well-Known Member 6 Ιουλίου 2006 4.160 2 29 Μαϊου 2009 #6 http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=668