Άγανα... μεγαλοκαρδία και καλαζάρ!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πριν από 2 εβδομάδες πήρα μία λαχτάρα από τον Keagan...που δύσκολα θα τη ξεχάσω...

ΣΚΗΝΗ ΠΡΩΤΗ

Σάββατο απόγευμα και ο σκύλος είναι μαζί μου στη βεράντα....ξαφνικά εκεί που κάθεται...κάνει ένα βήξιμο και βγάζει μία μεγάλη κηλίδα αίμα από το στόμα του...

Όσοι με ξέρετε μπορείτε να φανταστείτε...τι έπαθα...ή λέξη πανικός είναι understatement...

Βουτάω το κινητό και παίρνω τον Κέστη...ακόμα πανικόβλητη...προσπαθώ επί 3 λεπτά με ακατάληπτες λέξεις χωρίς καμία συνοχή του στυλ..."ο σκύλος μου...αίμα...όχι από τη μύτη...κόκκινο...αχ, τι θα κάνω" να του εξηγήσω τι έχει συμβεί...
Any way κάπποια στιγμή ο άνθρωπος καταλαβαίνει και μου εξηγεί ότι

1. ΔΕΝ είναι εσωτερική αιμοραγία γιατί το άιμα θα ήταν σκούρο πολύ και ο σκύλος θα ήταν ημι-λιπόθυμος..
2. ΔΕΝ είναι γαστροραγία γιατί πάλι το άιμα είναι σκούρο καφέ έως μαύρο...
3. ΔΕΝ πεθαίνει ο σκύλος μου ΤΩΡΑ γιατί γαυγίζει, χοροπηδάει και έχει φάει με μεγάλη όρεξη..

ΣΚΗΝΗ ΔΕΥΤΕΡΗ
Δευτέρα φτάνω στις 09.00 στον Κέστη, (ανοίγει στις 10.00...αλλά δεν έχει σημασία).
Κάνουμε φουλ τσεκ απ του σκύλου, αίματος, ακτινογραφία πίσω ποδιών, ακτινογραφ'ία θώρακος...καθαρισμός δοντιών ...καλαζάρ, ερλειχίωση, λεμφαδενικό επίχρισμα....μόνο πλαστική που δεν του έκανα!!

ΣΚΗΥΝΗ ΤΡΙΤΗ
Δευτέρα απόγευμα ...τα αποτελέσματα.
1. 2 άγανα είχαν μπει στη μύτη του και ο χαζός κατάπινε αίμα , ποιος ξέρει πόσο καιρό...και τελικά το έφτυσε...το θέμα είναι ότι ο σκύλος ούτε φταρνιζόταν, ούτε έδειχνε ότι κάτι τον ενοχλεί...
Παέι αυτό...

2. Οστεοαρθρίτιδα στο πίσω δεξί πόδι λόγω ηλικίας....

3. 1/800 καλαζάρ με ενεργά παράσιτα . Αποτέλεσμα από το λεμφαδενικό επίχρισμα..πάμε για 5ο κύκλο θεραπείας..

4. Και αφήνω το καλύτερο για το τέλος...
Από την ακτινογραφία θώρακος φάνηκε μία μεγαλοκαρδία...
Τέζα η Κουρούκλη στο γραφείο του Κέστη...μόνο άλατα που δεν μου έβγαλαν για να συνέλθω...
Drama queen..εγώ έχω αρχίσει και κλαίω που το παιδί μου θα πάθει ανακοπή ...που είναι καρδιακός και τι θα κάνω..

ΣΚΗΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ
Κανονίζουμε υπέρηχο καρδιάς στο γραφείο το Κέστη...
Εγω ήδη χήρα...
Αποτέλεσμα : ΤΙΠΟΤΑ...απλά την ώρα που έκανε την ακτινογραφία ο σκύλος ανέπνευσε και τα πλευρά του συρρικνώθηκαν με αποτέλεσμα η καρδιά να φανεί μεγαλύτερη..

Ούτε στον χειρότερό μου ΄'εχθρο...αυτό που π'ερασα!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ηρωας αυτος ο Κεστης :p αν δεν υπηρχε κ αυτος ο ανθρωπος τι θα καναμε στη σκυλοζωη μας ?? :)

Περαστικα στον ομορφο!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Περαστικά σας!!!
Χαίρομαι πολύ που είναι όλα καλά!
:)
4. Και αφήνω το καλύτερο για το τέλος...
Από την ακτινογραφία θώρακος φάνηκε μία μεγαλοκαρδία...
το σκυλί μου αυτό έχει - καρδιακή ανεπάρκεια από μεγαλοκαρδία αλλά αυτό
...

Τέζα η Κουρούκλη στο γραφείο του Κέστη...μόνο άλατα που δεν μου έβγαλαν για να συνέλθω...
Drama queen..εγώ έχω αρχίσει και κλαίω που το παιδί μου θα πάθει ανακοπή ...που είναι καρδιακός και τι θα κάνω..
δεν δικαιολογείται γιατί η αγωγή γι' αυτή την κατάσταση (ανάλογα και με το στάδιο βέβαια) μπορεί να τα κρατήσει στη ζωή πολλά πολλά χρόνια (και σε σούπερ κατάσταση) :):):)
Και σου μιλάει άνθρωπος πιθανά πιο αγχώδης από σένα ;)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καλά δεν το συζητάω...εγώ πάντως ΄θα είχα αποδημήσει πριν τον Keagan τη περασμένη εβδομάδα με τη τρομάρα που πηρα!!
Ευτυχώς που ο άνθρωπος ξέρει με τι τρελούς έχει να κάνει!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Ηρωας αυτος ο Κεστης :p αν δεν υπηρχε κ αυτος ο ανθρωπος τι θα καναμε στη σκυλοζωη μας ?? :)
Κάτω τα χέρια απ' τον Θεό, έτσι; :p

Κατερινάκι, μου έλειψες :D Περαστικά του μπούλη και αγύριστα :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ρωτάω για να ξέρω....για το επόμενο κουτάβι μου...!!
Βρήκε ένα μικρό φύσημα μόνο το οποίο μου είπε ότι θα με απασχολήσει , αν με απασχολήσει, σε 3 χρόνια...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δεν θελω να σας στεναχωρησω κοριτσια αλλα ο Κεστης ειναι δικος μου!!!!:p:D

Να ναι καλα αυτος ο ανθρωπος με εχει σωσει, λοξυγγα θα εχει παλι!

Στη θεση σου δεν θα τα χα γλυτωσει τα εγκεφαλικα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Που είναι ο vasbar να βάλει μια δημοσκόπηση: "Πόσες απ' το φόρουμ, πέφτουν τ' ανάσκελα για τον Κέστη;" :D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Kαι για ενα περιεργο λογο ολο νεαρες ελευθερες γυναικες πανε στον Κεστη ... χαχαχχααχαχχαχα :p

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κοπελιές....Κάτω τα ξερά σας από τον Κέστη...λέω να ψάξω να βρω σπίτι κοντά στο δικό του για να είμαι ακόμα πιο σίγουρη!! :D:D:D

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Κοπελιές....Κάτω τα ξερά σας από τον Κέστη...λέω να ψάξω να βρω σπίτι κοντά στο δικό του για να είμαι ακόμα πιο σίγουρη!! :D:D:D
Νοικιαζεται στην απεναντι πολυκατοικια ενα διαμερισμα μηπως να το σκεφτεις??!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Νομίζω ότι ο Κέστης έχει καταλάβει ότι έχει μπλέξει με ένα μάτσο τρελές....αλλά τι να κάνει ο άνθρωπος???
Ειρήνη...θα το κοιτάξω...αυτό για το διαμέρισμα!!