Ανοίγω πάλι το θέμα...γιατί ο Keagan πάει για 6η θεραπεία καλαζάρ...
Προχθές βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και ο αθεόφοβος έχει πάλι 1/1600...
Αυτό το σκυλί θα γραφτεί στο Βιβλίο Γκίνες...7 χρόνια με καλαζάρ...με με τίτλους από 1/400 μέχρι 1/1800...με 3 θεραπείες glucantim...και οι βιοχημικές του είναι πεντακάθαρες...(φτου να μην τον ματιάσω)
Το 2011 μετακομίσαμε στα Μεσόγεια...φουλ στο κουνούπι...φουλ στη σκνίπα...τη πατήσαμε εύκολα...5η θεραπεία...Περσι περάσαμε ΤΗΝ υγρασία...και φέτος φτάσαμε στο 1/1600...
Πάμε λοιπόν για Milteforan (κυρίως λόγω ηλικίας)...
Ο Μπου ευτυχώς αρνητικός...και η κτηνίατρος μου είπε ο μικρός ακόμα και μέσα στον χειμώνα , λουρί, αμπούλες και μόλις μπει ο Απρίλιος ξεκινάμε ζιλαπουρ...μέχρι τον Νοεμβριο, (όσο είναι μικρός) και όλο τον χρόνο αργότερα εφόσον ζει μαζί με ένα μολυσμένο σκυλί.
Η βλακεία που έκανα με τον μεγάλο είναι ότι κατά καιρούς σταμάταγα το ζιλαπουρ γιατι φοβόμουν παρενέργειες...ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟς...
Έμαθα (στα γεράματα) ότι η ουσία που έχει το ζιλαπουρ (αλλοπουρινόλη) είναι η τροφή των παράσιτων. Αν βρούνε τη τροφή τους σταματάνε να τρέφονται από το αίμα του σκύλου...και σταματάνε να αναπαράγονται...οπότε το ζιλαπουρ ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ...
Επίσης, μου είπε ότι πρέπει να μην αλλάξω ποτέ τη ποσότητα...(πάει με το βάρος του σκύλου) και να είμαι τυπική στις ώρες που του το δίνω ώστε το αίμα του να μη μείνει "άδειο" από τροφή...
Για τον Μπου μου είπε ότι βγήκαν 3 καινούργιες έρευνες οι οποίες λένε ότι σε υγιή σκυλιά που ζούνε έξω, είτε σε επικίνδυνες περιοχές, είτε με άλλα μολυσμένα σκυλιά πρέπει να παίρνουν ζιλαπουρ και αυτά καθημερινά...γιατί στη περίπτωση τσιμπήματος από μολυσμένη σκνίπα...το παράσιτο θα βρει αμέσως τροφή και δεν θα εξελιχθει...
Οπότε..μαζεύουμε λεφτά για το milteforan (300) και ξεκινάω να μαζεύω λεφτά για να αγοράσω την φαρμακευτική που βγάζει το ζιλαπουρ...!!!