Άλιμος: καυγάς με Δημ. Αστυνομία


Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ε ναι, αν δεν τον έχεις πάει τη βόλτα του πριν.

Θεωρητικά, αν ο σκύλος ήταν σίγουρο ότι δεν θα τα έκανε μέσα στην παιδική χαρά θα έπρεπε να μην είναι πρόβλημα... Αλλά δεν το βρίσκω παράλογο να μην θέλουν σκύλους στην παιδική χαρά.
 


Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που το βρίσκει παράλογο Δάφνη μου.. Κι εγώ την ερώτηση την έκανα εξαρχής όχι γιατί το βρίσκω παράλογο που δεν θέλουν σκυλιά μεσα στις παιδικές χαρές, αλλά αν όντως επιτρέπονται σε περίπτωση που είναι απίθανο να λερωσουν. Εγώ την πάω τουλάχιστον μιάμιση ώρα βόλτα (ναι ξεχνάμε να γυρίσουμε σπίτι χαχαχα) και στο γυρισμό ήθελα να μπορω να την αφήνω 5 λεπτα να τρέξει για να ξεμουδιασει, χωρίς όμως να τα ακούω απο περαστικούς και γείτονες. Κι επειδη δυστυχώς εδώ που μένω είναι τα μοναδικά περιφραγμενα μέρη για αυτο και ρώτησα.. :)
 


Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Κοίτα, δεν ξέρω τι γίνεται με τις παιδικές χαρές συγκεκριμένα αλλά σε γενικές γραμμές -και απ΄ότι έχω διαβάσει εδώ- ο νόμος υπερισχύει της απόφασης του δήμου ή του κανονισμού της πολυκατοικίας κοκ. Θεωρητικά, λοιπόν, αν η ταμπέλα στην παιδική χαρά είναι του δήμου, της παιδικής χαράς κλπ (όπως στις παραλίες δηλαδή) και ο νόμος δεν αναφέρει τίποτα για τις παιδικές χαρές, δεν απαγορευεταί.

Παρ'όλα αυτά, ακόμα και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα λερώσει ο σκύλος σου δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να πας. Ακριβώς επειδή, στη λογική του γείτονα, είναι σκύλος και θα λερώσει σε μέρος που παίζουν παιδάκια (άσχετα αν είναι εστίες μικροβίων, όπως είπε και η μαρέκο). Καλό είναι να μην δημιουργούμε εντάσεις, να μην προκαλούμε τη βλακεία και την κακία του "φιλόζωου" γείτονα.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.600
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3