Άνοιγμα Επιχείρησης Κουρέματος Σκύλων ( Pet Grooming )


GiannisP

New Member
4 Φεβρουαρίου 2022
1
1
26
Καλησπέρα στην ομάδα , νέο μέλος εδώ , Σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό να ανοίξω ένα κατάστημα για κούρεμα σκύλων . Έχω βρει χώρο σε περιοχή που είναι αρκετά pet friendly και γενικά το κούρεμα - μπάνιο μικρόσωμου σκύλου είναι γύρω στα 30 ευρώ από ένα και μόνο κατάστημα που υπάρχει και σου κλείνει και ραντεβού μετά απο 1 βδομάδα εκεί και σκέφτομαι να κινηθώ πχ στα 23 ευρώ . Γενικά τι χρειάζεται κάποιος για να ανοίξει μια επιχείρηση Pet Grooming ( Που απευθύνομαι ? Χρειάζομαι κάποια πιστοποίηση ? ) . Να τονίσω πως σκοπεύω να προσλάβω 1 άτομο για αρχή και αν πάει καλά και 2 . Γενικά πείτε μου τη γνώμη σας αλλά πιστεύω δεν είναι πολύ δύσκολη η διαχείρηση μιας τέτοιας επιχείρησης - εύρεσης εξοπλισμού , ειδικά για κάποιον φιλόζωο .

Ευχαριστώ ! Φιλικά Γιάννης
 
  • Like
Reactions: milou7


sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Ένας γνωστός μου είχε ανοίξει πριν μερικά χρόνια πετ σοπ και γκρούμινγκ, δεν είχε χρειαστεί κάποια ιδιαίτερη πιστοποίηση εκτός των γενικότερων απαιτήσεων καταστήματος. Μάλλον ένας λογιστής θα σε κατατοπίσει πιο ενημερωμένα.

Αυτό πάλι, δεν ξέρω πως το εννοείς:

... αλλά πιστεύω δεν είναι πολύ δύσκολη η διαχείρηση μιας τέτοιας επιχείρησης - εύρεσης εξοπλισμού , ειδικά για κάποιον φιλόζωο . ...
Η φιλοζωία και η επιχειρηματικότητα είναι τελείως άσχετες, και η πρώτη δε διασφαλίζει και δε βοηθάει ούτε κατ' ελάχιστο τη δεύτερη.