Άντε πάλι χειρουργείο....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο (κωλο) σκυλάκος θέλεις να πεις..είναι μια χαρά...γλυτώσαμε το δεύτερο χειρουργείο...και προχθές και χθες έβγαλε 2 κάλτσες.....
Πραγματικά θα του βάλω τη μάσκα του Χανιμπαλ Λέκτερ για το σπίτι!! Άσε που δεν εχω πλέον κάλτσες...

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Ευτυχώς. Πολύ χάρηκα που γλυτωσατε τό χειρουργείο.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Πες μου οτι τις τρωει και ζευγαρι για να μην ψαχνεσαι τι θα κανεις με μια καλτσα!

ευτυχως που γλυτωσατε το χειρουργειο και ελπιζω να μην σε ξανατρεξει ποτε ξανα

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Πω πω Παναγια μου! Του κουταβιου το μυαλο, διαολου εργαστηρι!
Περαστικα σας Κατερινα! Θα μεγαλωσει που θα παει.

Η δικια μου μικρη ειχε φαει ενα λαστιχακι για τα μαλλια της αδερφης μου.Κανει εμετο ΜΑΥΡΟ,λεω εγω το σκυλι παει το χανουμε,μαζευω τον εμετο με χαρτι κ φανηκε το λαστιχακι που ηταν χρωματος μαυρου.
Μ@λ@κισμενα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Σήμερα το πρωί πρόλαβα και του τράβηξα μια ακόμα κάλτσα σχεδόν από το λαρύγγι του...Ο σκύλος απλά δεν πάιζεται...Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι η μετενσάρκωση της Hoover μου που πηγα για ανακύκλωση πριν από 6 μηνες και η οποία γύρισε για να με εκδικηθει...!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Σήμερα το πρωί πρόλαβα και του τράβηξα μια ακόμα κάλτσα σχεδόν από το λαρύγγι του...Ο σκύλος απλά δεν πάιζεται...Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι η μετενσάρκωση της Hoover μου που πηγα για ανακύκλωση πριν από 6 μηνες και η οποία γύρισε για να με εκδικηθει...!!!
Δλδ αν την ειχες πάει στα σκουπίδια την σκουπα, ο σκύλος θα ετρωγε και τα βρακιά σας για εκδίκηση????
Μήπως να κόψετε τις κάλτσες και να το γυρίσετε σε σανδάλια χειμώνα καλοκαίρι?

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
ο τζακ μικρος μου ειχε φαει εναν τηλεφωνητη και 3 φορες γεματα τασακια απο τσιγαρα,οσο για καλτσες ποδοσφαιρου και ανω και ευτυχως ποτε δε χρειαστηκε τπτ παραπανω απο το να σφιχτει(συγνωμη για το αηδιαστικο της υποθεσης)...εγω ημουν χειροτερη μανα κατερινα μου μη ψαχνεις,ενα λέπτο να τον αφηνα ολο καποια μ...α θα εβρισκε να κανει...υπομονη και ελπιζω ολα να πανε καλα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Παιδιά, ο σκύλος πραγματικά είναι απίστευτος...σήμερα το απόγευμα βρήκε στο δρόμο μια στρογγυλή βούρτσα μαλλιών την οποία γυρίσαμε σε όλη τη Κάντζα και ήθελε σώνει και καλά να τη φέρει και μέσα στο σπίτι...Σακούλες, χαρτιά, καπάκια, τσιγάρα, λαστιχάκια για μαλλιά...σήμερα παρα λίγο να φάει το φιδάκι από τη βεράντα....και θα τρέχαμε για πλύσεις..βραδιάτικα

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Χαχα αμαν αυτο το κουταβι :p Μου θυμιζει την δικια μου που καθε απογευμα που παμε στο "σκυλοπαρκο" ολο και κανα καλσον ή καμια αλλη βλακεια βρισκει και κουβαλαει καμαρωτη μαζι της μεχρι το λιβαδι και το μοιραζεται με τους σκυλοφιλους της :p

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Εχει στα jumbo μια πηλινη βαση με καπακι για το φιδακι. τσεκαρε το μηπως τουλαχιστον το φιδακι το αποφυγεται.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
χαχα...τρεις τέτοιες βάσεις έχω...σωτήριες!!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εμεις τεραστιο προβλημα εχουμε με τις χαρτοπετσετες. Πρεπει να εχει φαει ολοκληρο εργοστασιο αυτο το σκυλι! Ψαχνει συνεχεια τα σκουπιδια, ανοιγει τα ντουλαπια και ψαχνει για χαρτοπετσετες να μασουλησει. Πολλες φορες ορμαει και πανω στο τραπεζι αφου το εχουμε στρωσει, η αφου εχουμε σηκωθει για να τις βουτηξει. :mad: Και το περιεργο ειναι οτι μπορει να υπαρχει στο τραπεζι μια μπριζολα και διπλα μια χαρτοπετσετα, αυτος θα διαλέξει το δευτερο να φαει!! Το φαγητό δεν το πειραζει ποτε!!!