Άρης ο τεράστιος !

elena21

New Member
6 Μαϊου 2014
3
0
32
καλησπέρα σε όλους , να σας συστήσω τον Άρη :) είναι 10 μηνών γλύκας και τον απέκτησα 1 μηνών (ξέρω είναι πολύ νωρίς αλλά οι ιδιοκτήτες της μαμάς του δεν μπορούσαν να κρατήσουν παραπάνω τα κουτάβια ). Η μαμά του ήταν λύκος διασταύρωση με βελγικό ποιμενικό και ο μπαμπάς του δεν έχουμε καμία ιδέα :/ σε αυτό θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια σας για το τι μπορεί να είναι γιατί έχει μια ιδιαίτερη συμπεριφορά** που ίσως να παίζει ρόλο . Είναι πιο μεγαλόσωμος από λυκόσκυλο τώρα είναι κάπου στα 49 κιλά και δεν έχει τάση για να σηκώσει τα αυτιά του (βασικά τα σηκώνει μερικές φορές αλλά όταν το αντιληφθεί κάνει τα πάντα για να τα ρίξει ) έχει κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια και εξετάσεις για την ηλικία του και σφύζει από υγεία :)

**είναι πολύ πολύ επιθετικός με όλους (εκτός από εμένα ) και πάντα κάνει αυτό που θέλει αυτός, χωρίς να ακούει κανέναν
Χωρίς τίτλο.png CAM00172.jpg CAM00667.jpg CAM00724.jpg CAM00753.jpg

Attachments

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Έλενα καλωσήρθες και να σου ζήσει ο Άρης.
Αν έχεις τη δυνατότα να συμβουλευτείς εκπαιδευτή κάνε το όσο συντομότερα μπορείς.
Είναι ακόμα μωρό, δεν είναι φυσιολογικό να είναι επιθετικός (ούτε αν ήταν μεγαλύτερος θα ήταν, αλλά τώρα που είναι κούταβος ένας λόγος παραπάνω). Σκέψου ότι ίσως να χρειαστεί να τον αφήσεις κάπου για μερικές μέρες, τι θα κάνεις;

• Like
Reactions: avapimou

elena21

New Member
6 Μαϊου 2014
3
0
32
ευχαριστώ πολύ καλώς σας βρήκα!! ναι όντως το έχω κατα νου τον Ιούνιο γιατί το κουτάβι είναι με τους γονείς μου λίγο απομακρισμένα από μεγάλες πόλεις και εγώ σπουδάζω σε άλλη πόλη αρκετά μακριά ,οπότε περιμένω να τελειώσω για το καλοκαίρι να το πάρω ( δυστυχώς στο διαμέρισμα ) για να τον πάω σε κάποιον εκπαιδευτή ... θα πρέπει να στριμωχτεί για λίγο και να αφήσει την άπλα των κήπων !

avapimou

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
176
24
νικαια
να τον χαιρεσαι ειναι ενας κουκλος!!! κ εγω προτεινω εκπαιδευση οσο ειναι νωρις... σωζει καταστασεις πολλες! ευχομαι μια καλη συμβιωση στο διαμερισμα...

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
και τώρα γι τις ράτσες που ρώτησες, εμένα δεν μου μοιάζει με τίποτα.ούτε με λύκο ούτε και με βέλγο για την ακρίβεια.
να σου ζήσει να τον χαίρεσαι και να περνάτε πάντα καλά καθότι όπως ομολόγησες είναι και γλύκας.
όπως ακριβώς σου είπαν , χρειάζεσαι εκπαιδευση πολύ γρήγορα. όχι μόνο επειδή είναι λίγο αφύσικο σε κουτάβι να βγάζει τόση επιθετικότητα αλλα επειδή είναι τεράστιος!(αν βγει εκτός ελέγχου πώς θα τον συγκρατήσετε?)
μην σε ανησυχει η συμβίωση στο διαμέρισμα πιό ευτυχισμένος θα είναι, ακόμα και σε τηλεφωνικό θάλαμο να μένατε(που λέει ο λόγος.......)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ελένη, ξεκίνα απο τώρα βάρη. :whistle:
Αν είναι τόσο ατίθασος όσο λες και τον πάρεις στο διαμέρισμα το καλοκαίρι (που σημαίνει ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δε τον βγάζεις εσύ βόλτα) σίγουρα θα χρειαστείς πολλή δύναμη στα χέρια (και στα πόδια θα έλεγα..) για να μπορέσεις να συγκρατήσεις 50 κιλά σκύλο με τέτοια συμπεριφορά.
Αύριο ξύπνημα στις 7 για αερόβια και μετά βάρη:cool::p

• Like
Reactions: ioanna a

elena21

New Member
6 Μαϊου 2014
3
0
32
σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας :) πραγματικά τις χρειάζομαι !!! το κακό είναι ότι άργησα να ξυπνήσω σήμερα οπότε πάει η γυμναστική :( αύριο τώρα χιχιχιιχ
πάντως το πάσχα που ήμουν στο χωριό τον έβγαζα βόλτα απέκτησα ποντίκια και κοιλιακούς παίρνει το λουρί στο στόμα και τρέχει και το πιάνει κάπου στη μέση και το κάνει σα μαστίγιο και βαράει ασύστολα ... δράμα η κατάσταση :/
όσο για τις ράτσες μάλλον δεν πήρε τίποτα από τη μαμά του γιαυτό χρειάζομαι βοήθεια στο να προσδιορίσουμε τον μπαμπά :)