Άρθρο στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Φίλαθλος

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
denis, μην ξεχνάς σε ποιό κοινό απευθύνεται η εφημερίδα...

Είναι σαν να πηγαίνεις να δώσεις εμφιαλωμένο νερό στην Αφρική, σε ανθρώπους που πίνουν μόνο από τα λασπόνερα κάποιου παραπόταμου...

Λέω εγώ, τώρα...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.065
Athens
Το σημείο για το οποίο γίνεται τόσος ντόρος (σκυλιά μάχης) είναι ζήτημα αν είναι το 5% του άρθρου και μάλλον υποβαθμίζεται από όλο το υπόλοιπο. Ας μην είμαστε αχάριστοι - έχουμε δει πολλές φορές τέτοιο άρθρο σε πρωτοσέλιδο κα μάλιστα αθλητικής εφημερίδας?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
H αθλητική εφημερίδα έχει ένα κοινό μεγάλο - στον μέσο όρο του κοινού της Ελληνικής πραγματικότητας έτσι κι αλλιώς (όπως και ο αρθρογράφος) ο οποίος βέβαια και εκφραστικά υπολείπεται σοβαρά, αλλά δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, μπορεί να είναι εσκεμμένο δίκην εντύπου ...

Το κοινό αυτό λοιπόν - επηρεαζόμενο από την άγνοιά του αλλά και από το είδος του εντύπου το οποίο πάλι το ακολουθεί πιστά λόγω "άλλων" ταυτοτήτων (εγώ θα αξιολογούσα ώς σοβαρότερο ένα άρθρο που αναφέρεται σε άσχετο θέμα, το οποίο όμως γράφεται σε περιοδικό για μοτοσυκλέτες, παρά το ίδιο ακριβώς άρθρο αν γραφόταν σε ένα περιοδικό για νέες μαμάδες - και θα έκανα λάθος) απορροφά ευκολότερα και επικρίνει πολύ δυσκολότερα τα γραφόμενα.

Ενα το κρατούμενο - εδώ θα μπορούσαμε εύκολα με το παράδειγμα του μολυσμένου νερού να συμπυκνώσουμε τα παραπάνω, λέγοντας ότι για να είσαι σίγουρος ότι θα δηλητηριαστούν όλοι όσοι προσφέρεις το νερό, θα πρέπει να είναι διψασμένοι, ή αλλιώς δεν θα με απασχολούσε αν γραφόταν στο dogforum ...

και όλα αυτά σχετικά με το πόσο καλό είναι να γράφεται σε έντυπο ευρείας κυκλοφορίας η όποια πληροφορία - αν δεν είναι απολύτως σωστή.

Κατά δεύτερον ... το μήνυμα που θετικά περνάει είναι το "αγαπάτε τα ζώα", "μην τα δένετε και μην τα εγκαταλείπετε" κλπ κλπ εν συντομία μήνυμα ΓΝΩΣΤΟ σε οποιονδήποτε διαβάσει - η κακή πληροφορία δεν είναι γνωστή στο κοινό αυτό "το Σαρπλανίνατς και το Fila είναι φονιάς"
ΑΡΑ κάποιος που θα ενδιαφερθεί για οτιδήποτε πάνω στο άρθρο, είναι αυτός που θα πεί "ρε συ τί είναι αυτό το Σαρπλανίνατς που λέει εδώ αυτός που ΞΕΡΕΙ ότι ... " και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα είναι η σκέψη του " ααααα ... βρέ λές να μην πρέπει να χτυπάω τον σκύλο?"

Κατά τρίτον ας μην φοράμε παρωπίδες ... διάβασε αυτό το "αρθράκι" από εμένα ...

Από μικρός αγαπούσα τα ζώα ... αυτό που βλέπω στα μάτια τους είναι η άδολη προσφορά - η πίστη και η αφοσίωση, η προσπάθεια να μου προσφέρουν - έστω από ένστικτο ό,τι περισσότερο μπορούν ... θλίβομαι όταν παρατηρώ την άσχημη αντίδραση και συμεριφορά μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας πρός τα ζώα αυτά που απλά έτυχε να μην γεννηθούν σε ένα ζεστό σπίτι, αλλά στον δρόμο, έτυχε να δούν τα αδέρφια και τους γονείς τους να πεθαίνουν από φόλες. Πολύ κακό πράγμα οι φόλες ... είναι ο καθρέφτης της ανωμαλίας της ανθρώπινης ψυχής, το μίσος και η θρασυδειλία που κρύβει όλη η άρρωστη κοινωνία μας ... αποφύγετε να κλείνετε τα μάτια στις εγκληματικές ενέργειες των συμπολιτών μας ... καταγγείλτε όποιον μπορεί να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, είτε από άγνοια και κακία, είτε για να προστατέψει από τους "αλήτες" αυτούς του δρόμου το καλοχαιδεμένο - μονάκριβο και επί της ουσίας αρρωστιάρικο στην ψυχή και το σώμα γαλλικό bulldog του ...

και πές μου αν ήθελες να το δείς στον φίλαθλο επειδή πολλοί θα διάβαζαν ότι δεν είναι καλό να ρίχνεις φόλες ... :-D

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
κατά την γνώμη μου είναι ένα απλοϊκό δημοσίευμα που περιέχει και αρκετές λαθεμένες αντιλήψεις.....
τα περί φροντίδας των αδέσποτων είναι εκ των ων ουκ άνευ για να γράψει το άρθρο του.....

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
denis, μην ξεχνάς σε ποιό κοινό απευθύνεται η εφημερίδα...
Ακριβώς επειδή απευθύνεται σ'αυτό το κοινό, να είσαι σίγουρος Γιάννη πως η συντριπτική πλειοψηφία θα σταθεί στη μάχη και τους φονιάδες.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ακριβώς επειδή απευθύνεται σ'αυτό το κοινό, να είσαι σίγουρος Γιάννη πως η συντριπτική πλειοψηφία θα σταθεί στη μάχη και τους φονιάδες.
Ποιο κοινο ρε παιδια? Για τον Φιλαθλο μιλαμε, αυτοι που τον διαβαζουν εχουν περασει τα πρωτα αντα για να μην πω και τα δευτερα. Ασε που δεν ειναι και καμμια εφημεριδα με μεγαλη κυκλοφορια.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ποιο κοινο ρε παιδια? Για τον Φιλαθλο μιλαμε, αυτοι που τον διαβαζουν εχουν περασει τα πρωτα αντα για να μην πω και τα δευτερα. Ασε που δεν ειναι και καμμια εφημεριδα με μεγαλη κυκλοφορια.
Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω με τον "αιώνιο";)

Χωρίς πλάκα δεν είναι μια εφημερίδα που απευθύνεται στα λεγόμενα χουλιγκάνια, που ούτε θα την αγόραζαν ποτέ ούτε θα ασχολούταν στο πρωτοσέλιδο με τέτοιο άρθρο.

Όχι οτι συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς των φυλών, απλά στο που απευθύνεται!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
Και οσοι το διαβασαν θα εξησαν λιγο το δεξι πριν ξυσουν και το αριστερο και θα γυρισαν σελιδα , πριν να τσακωθουν για τα συμφεροντα των προεδρων