H αθλητική εφημερίδα έχει ένα κοινό μεγάλο - στον μέσο όρο του κοινού της Ελληνικής πραγματικότητας έτσι κι αλλιώς (όπως και ο αρθρογράφος) ο οποίος βέβαια και εκφραστικά υπολείπεται σοβαρά, αλλά δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, μπορεί να είναι εσκεμμένο δίκην εντύπου ...
Το κοινό αυτό λοιπόν - επηρεαζόμενο από την άγνοιά του αλλά και από το είδος του εντύπου το οποίο πάλι το ακολουθεί πιστά λόγω "άλλων" ταυτοτήτων (εγώ θα αξιολογούσα ώς σοβαρότερο ένα άρθρο που αναφέρεται σε άσχετο θέμα, το οποίο όμως γράφεται σε περιοδικό για μοτοσυκλέτες, παρά το ίδιο ακριβώς άρθρο αν γραφόταν σε ένα περιοδικό για νέες μαμάδες - και θα έκανα λάθος) απορροφά ευκολότερα και επικρίνει πολύ δυσκολότερα τα γραφόμενα.
Ενα το κρατούμενο - εδώ θα μπορούσαμε εύκολα με το παράδειγμα του μολυσμένου νερού να συμπυκνώσουμε τα παραπάνω, λέγοντας ότι για να είσαι σίγουρος ότι θα δηλητηριαστούν όλοι όσοι προσφέρεις το νερό, θα πρέπει να είναι διψασμένοι, ή αλλιώς δεν θα με απασχολούσε αν γραφόταν στο dogforum ...
και όλα αυτά σχετικά με το πόσο καλό είναι να γράφεται σε έντυπο ευρείας κυκλοφορίας η όποια πληροφορία - αν δεν είναι απολύτως σωστή.
Κατά δεύτερον ... το μήνυμα που θετικά περνάει είναι το "αγαπάτε τα ζώα", "μην τα δένετε και μην τα εγκαταλείπετε" κλπ κλπ εν συντομία μήνυμα ΓΝΩΣΤΟ σε οποιονδήποτε διαβάσει - η κακή πληροφορία δεν είναι γνωστή στο κοινό αυτό "το Σαρπλανίνατς και το Fila είναι φονιάς"
ΑΡΑ κάποιος που θα ενδιαφερθεί για οτιδήποτε πάνω στο άρθρο, είναι αυτός που θα πεί "ρε συ τί είναι αυτό το Σαρπλανίνατς που λέει εδώ αυτός που ΞΕΡΕΙ ότι ... " και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα είναι η σκέψη του " ααααα ... βρέ λές να μην πρέπει να χτυπάω τον σκύλο?"
Κατά τρίτον ας μην φοράμε παρωπίδες ... διάβασε αυτό το "αρθράκι" από εμένα ...
Από μικρός αγαπούσα τα ζώα ... αυτό που βλέπω στα μάτια τους είναι η άδολη προσφορά - η πίστη και η αφοσίωση, η προσπάθεια να μου προσφέρουν - έστω από ένστικτο ό,τι περισσότερο μπορούν ... θλίβομαι όταν παρατηρώ την άσχημη αντίδραση και συμεριφορά μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας πρός τα ζώα αυτά που απλά έτυχε να μην γεννηθούν σε ένα ζεστό σπίτι, αλλά στον δρόμο, έτυχε να δούν τα αδέρφια και τους γονείς τους να πεθαίνουν από φόλες. Πολύ κακό πράγμα οι φόλες ... είναι ο καθρέφτης της ανωμαλίας της ανθρώπινης ψυχής, το μίσος και η θρασυδειλία που κρύβει όλη η άρρωστη κοινωνία μας ... αποφύγετε να κλείνετε τα μάτια στις εγκληματικές ενέργειες των συμπολιτών μας ... καταγγείλτε όποιον μπορεί να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, είτε από άγνοια και κακία, είτε για να προστατέψει από τους "αλήτες" αυτούς του δρόμου το καλοχαιδεμένο - μονάκριβο και επί της ουσίας αρρωστιάρικο στην ψυχή και το σώμα γαλλικό bulldog του ...
και πές μου αν ήθελες να το δείς στον φίλαθλο επειδή πολλοί θα διάβαζαν ότι δεν είναι καλό να ρίχνεις φόλες ... :-D