Άσπρα σάλια

Zoi_ren

Member
19 Αυγούστου 2019
8
2
27
Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούρια εδώ, και θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάτι, έχω ένα σκυλάκι μαλτεζακι ημίαιμο 7μηνων και έχει κάνει όλα τα εμβόλια κ έχει περάσει κ τύφο με νοσηλεία πριν 4 μήνες, και σήμερα το πρωί έφαγε ρύζι με λουκάνικα που του έβρασα και τώρα το απόγευμα έκανε 2 φορές εμετό άσπρα σάλια, τι λέτε να είναι; Κατά τ άλλα είναι ευδιάθετος και νερό πίνει, μόνο που δεν έφαγε κάτι άλλο από το πρωί. Να ανησυχείσω;;

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Έχει ξαναφάει ρύζι με λουκάνικα? Αν όχι, ενδέχεται να οφείλεται σε αυτό.

Zoi_ren

Member
19 Αυγούστου 2019
8
2
27
Έχει ξαναφάει ρύζι με λουκάνικα? Αν όχι, ενδέχεται να οφείλεται σε αυτό.
Ρύζι του βράζω συχνά αλλά όχι Μ αυτά τα λουκάνικα... Ρεβοταν κιόλας ελπίζω να ναι από αυτό γιατί έχω κ ένα κουτάβι 2μηνων και δεν έχει κάνει ακόμα όλα τα εμβόλια του και φοβάμαι

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Επικοινώνησε και με τον κτηνίατρο, αλλά με βάση τα όσα έχω δει κι εγώ από το δικό μου σκύλο, λογικά τον πείραξε αυτό που έφαγε και ο οργανισμός του προσπάθησε να το αποβάλλει.

Zoi_ren

Member
19 Αυγούστου 2019
8
2
27
Επικοινώνησε και με τον κτηνίατρο, αλλά με βάση τα όσα έχω δει κι εγώ από το δικό μου σκύλο, λογικά τον πείραξε αυτό που έφαγε και ο οργανισμός του προσπάθησε να το αποβάλλει.
Ναι θα επικοινωνήσω ευχαριστώ πολυυ

• Like
Reactions: Tri

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ρύζι με λουκάνικα, γιατί του έδωσες;
Εχει ξανακάνει έκτοτε εμετό;
Εχει φάει στο μεταξύ;

Zoi_ren

Member
19 Αυγούστου 2019
8
2
27
Ρύζι με λουκάνικα, γιατί του έδωσες;
Εχει ξανακάνει έκτοτε εμετό;
Εχει φάει στο μεταξύ;
Όχι δεν ξαναέκανε εμετό και κανονικά τρώει κ είναι και ευδιάθετος όλα καλά, ίσως να του έκατσε βαρύ το λουκάνικο ή τίποτα άλλο που έφαγε γιατί έχει αδυναμία και στα ζουζούνια

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Σ' αυτές τις περιπτώσεις, που δεν δείχνουν άμεσα επικίνδυνες για τον σκύλο, διατηρείς ψυχραιμία και παρατηρείς, αν τα συμπτώματα συνεχίζονται. Αν όχι και ο σκύλος τρώει/πίνει/έχει γενικώς διάθεση, εικάζεις ότι ήταν κάτι περαστικό της στιγμής. Οι σκύλοι κάνουν για πολλούς λόγους, τέτοιους εμετούς.

Πως και πέρασε τύφο, 3 μηνών;

Zoi_ren

Member
19 Αυγούστου 2019
8
2
27
Σ' αυτές τις περιπτώσεις, που δεν δείχνουν άμεσα επικίνδυνες για τον σκύλο, διατηρείς ψυχραιμία και παρατηρείς, αν τα συμπτώματα συνεχίζονται. Αν όχι και ο σκύλος τρώει/πίνει/έχει γενικώς διάθεση, εικάζεις ότι ήταν κάτι περαστικό της στιγμής. Οι σκύλοι κάνουν για πολλούς λόγους, τέτοιους εμετούς.

Πως και πέρασε τύφο, 3 μηνών;
Είχε αρρωστήσει της γειτονισας και πέθανε μέσα σε 3 μέρες και με το που είδα τα ίδια συμπτώματα τον πήγαμε στον κτηνίατρο και του έκανε νοσηλεία αμέσως, ευτυχώς ο κτηνίατρος είναι κορυφή και μας εξυπηρέτησε και κυριακάτικα ο άνθρωπος εδώ στην περιοχή είναι ο μοναδικός που θα το έκανε

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Το σκυλάκι σου, είναι γέννα της γειτόνισας δηλαδή;
Η καμία σχέση;