Άτιμο παράσιτο! :(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Δεν μπορώ να σε κρίνω [και δεν έχω και καμμία όρεξη] γιατί δεν κατάλαβα τίποτα απ' όσα λες :confused:

Υπάρχουν καθημερινά θέματα στο φόρουμ, στα οποία μπορείς να πεις την άποψή σου.
Ενα σώφρον μέλος, θα την ακούσει μαζί με τις δεκάδες άλλες, δυστυχώς θα επηρεαστεί διπλά από το nickname σου, αλλά ελπίζω ότι δεν θα εφαρμόσει τίποτα, αν δεν τρέξει και στον γιατρό του.
Εγώ αυτό λέω. Εσύ δεν ξέρω τι έχεις καταλάβει.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Η επίκληση στην αυθεντία σε ένα φόρουμ είναι επικινδύνο "πράγμα"...
Εσύ μπορεί να είσαι κτηνίατρος, αλλά κι εγώ που δεν είμαι μπορώ να δηλώσω ότι είμαι κι αυτόματα η γνώμη μου να αποκτήσει βαρύνουσα σημασία!
Γι αυτό λέμε ότι το ζήτημα είναι η τεκμηρίωση της άπαντησης!Αυτό πρέπει να είναι το μόνο κριτήριο μας!

Σχετικά με τα λάθη...
Το forum είναι ελεύθερο για όλους κι ο καθένας μπορεί να γράψει την άποψή του, εφόσον ακολουθεί τους κανόνες του forum!
Δεν ειναι δυνατόν η διαχείρηση ούτε να ελέγχει ως προς την ορθότητά του το κάθε post, αλλά κι ούτε να ελέγχει αν αυτό που δηλώνει ως ιδιότητα ένα μέλος είναι η αληθινή!
Τώρα αν κάποιος πει κάτι λάθος είναι στο χέρι του καθενός μέλους, είτε ανήκει στην διαχείρηση, είτε όχι, εφόσον γνωρίζει ή θεωρεί ότι γνωρίζει, να το διορθώσει!

Κι πό κει και πέρα αν κάποιος θεωρεί "ευαγγέλιο" τα λεγόμενα ενός άγνωστου σε ένα ανώνυμο forum και δεν αναζητά παραπέρα είναι άξιος της μοίρας του....

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Παντως οι περισσοτεροι δεν θα λεγαμε οχι σε μια εμπεριστατωμενη αποψη μεσα στο φορουμ.
Μπορεις και εσυ vet (οταν εχεις ελευθερο χρονο) να βοηθησεις οσο και οπως μπορεις πολλους ανθρωπους με τις γνωσεις σου μεσα στο φορουμ οπως προσπαθουμε και εμεις με οσες γνωσεις εχουμε.

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Παρόλο που κάποια στιγμή είχα διαφωνήσει με το μέλος vet σε κάποιο θέμα αντιμετώπισης/συμπεριφοράς ως προς τους συνοδούς των σκύλων, οφείλω να πω ότι έχει σε μεγάλο βαθμό δίκιο σε αυτά που λέει, αν και είναι "απότομος/η;" στον τρόπο που εκφράζεται και χάνει από αυτό.
Το έχω διαπιστώσει και σε άλλα θέματα ιατρικά/κτηνιατρικά να εκφέρονται γνώμες που μπορεί να οδηγήσουν σε λαθεμένα συμπεράσματα, όχι από εσκεμμένη διάθεση να βλάψουν φυσικά, αλλά από υπέρμετρο ζήλο και αλληλεγγύη στον ιδιοκτήτη, τον σκύλο και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, αλλά σε αυτά τα θέματα πρέπει να υπάρχει κάποιο μέτρο, και να θυμόμαστε ότι ιατρική/κτηνιατρική από site ή τηλέφωνο δεν γίνεται. Και φυσικά έχει γραφτεί άπειρες φορές και αυτό που αναφέρει η mareco, ότι στο 99,9% των περιπτώσεων συνιστάται παρ'όλες τις γνώμες που δίνουν τα μέλη, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ο/η έχων το πρόβλημα, όποιο πρόβλημα να είναι και αυτό, να πάει σε κτηνίατρο. Χρειάζεται μέτρο και όχι αφορισμοί που έχουν εκφραστεί αρκετές φορές.
Και συμφωνώ με την πρόταση του Vasgial, αν και την τελευταία φορά που μίλησε κάποιος κτηνίατρος δεν αντιμετωπίστηκε και πολύ καλά (αναφέρομαι στο θέμα με τα...ωμά!) :)

veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
οτι ειμαι αποτομος ειμαι. λαθος μου. αλλα ετσι ειμαι στην ζωη μου. οχι μονο με ιδιοκτητες ζωων.
υπαρχουν συναδελφοι που ειναι πολυ χαλαροι και ηρεμοι. εχει τυχει ιδιοκτητης να εχει φερει το ζωο του σε ημιπεθαμενη κατασταση και να τον ρωταω απο ποτε ειναι ετσι? και να μου λεει κανα διμηνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και δεν φτανει αυτο μου λεει : δεν υπαρχει κανενα σιροπακι να το πιει να γινει καλα?
οταν απαντησα φαινοταν οτι ηθελα να ριξω χαστουκια. οταν συναδελφος μιλησε ηταν αταραχος. ΄-)
εμφυτα ειναι αυτα.

Last edited by a moderator:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Γιατι να κολλησεις στις λεξεις τη στιγμη που η ουσια ειναι η ιδια? Απλα για να το παιξεις ειδημων? Εγω απλα μετεφερα αυτα που κρατησα, και ειπα τι εχω κανει σε αναλογες περιπτωσεις.

Αποψεις γραφουμε, μπες και γραψε και διορθωσε οσα βλεπεις και κρινεις λαθος! Κι ασε τις γνωστες υπερβολες σου κατα μερους. Και λαθος να ειναι αυτο που εγραψα και να προκαλει τοξικοτητα κι οχι αλλεργια το ταδε φαρμακο το θεμα ειναι οτι μετεφερα αυτο που ηξερα οτι ειναι ακαταλληλο για τις φυλες αυτες. Πως θα πεθαινε λοιπον ενα σκυλι απο αυτο? Αν υπεγραφα εγω ή ο οποιοσδηποτε απο κατω απο το εκαστοτε ποστ ως κτηνιατρος τοτε να κραξεις και να κρινεις αλλα ψαχνεις τη δοξα σε λαθος μερος.

Γραψου σε ενα κτηνιατρικο φορουμ και κανε διαγωνισμο γνωσεων με τους συναδελφους σου. ;)

Τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου...:rolleyes:

veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
Γιατι να κολλησεις στις λεξεις τη στιγμη που η ουσια ειναι η ιδια? Απλα για να το παιξεις ειδημων? Εγω απλα μετεφερα αυτα που κρατησα, και ειπα τι εχω κανει σε αναλογες περιπτωσεις.

Αποψεις γραφουμε, μπες και γραψε και διορθωσε οσα βλεπεις και κρινεις λαθος! Κι ασε τις γνωστες υπερβολες σου κατα μερους. Και λαθος να ειναι αυτο που εγραψα και να προκαλει τοξικοτητα κι οχι αλλεργια το ταδε φαρμακο το θεμα ειναι οτι μετεφερα αυτο που ηξερα οτι ειναι ακαταλληλο για τις φυλες αυτες. Πως θα πεθαινε λοιπον ενα σκυλι απο αυτο? Αν υπεγραφα εγω ή ο οποιοσδηποτε απο κατω απο το εκαστοτε ποστ ως κτηνιατρος τοτε να κραξεις και να κρινεις αλλα ψαχνεις τη δοξα σε λαθος μερος.

Γραψου σε ενα κτηνιατρικο φορουμ και κανε διαγωνισμο γνωσεων με τους συναδελφους σου. ;)

Τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου...:rolleyes:
εγω απλα διορθωσα καιτ επικινδυνο που ειπωθηκε. και ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΑ γιατι πρεπεινα διορθωθει. γιατι αν καποιος το πιστευε θα μπορουσε να προκαλεσει κακο.
αλλα εσυ λες για διαγωνισμους και τετοια.

ΑΡΑΓΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΨΕΙΣ?? ΑΝ δεν το εκανα με βαση τα οσα λετε θα ημουν κακοσ κτηνιατρος. σε διορθωνω και τσαντιζεσαι και μου λεσ να παω να κανω ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ γνωσεων.

τελικα ενασ κτηνιατροσ οταν δεν λεει τισ συμβουλες του ειναι ΚΑΚΟΣ ενω οταν τισ λεει κανει τον εξυπνο που κανει διαγωνισμο γνωσεων,???

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Αν ξαναδιαβασεις τι εγραψες θα δεις πως δεν αιτιολογησες οπως λες διοτι οταν αιτιλογουμε κατι το κανουμε με επιχειρηματα κι οχι με υποθεσεις οπως εκανες εσυ. Αρα λοιπον αφου καποιος θα πει "ελα μωρε θα το δωσω κι ας παθει μια αλλεργια" (κι ειναι τοσο ασχετος με το θεμα αλλεργια) ετσι μπορει να πει "ελα μωρε κι ας ειναι λιγο τοξικο θα δωσω μικροτερη δοση". Τετοιου ειδους υποθεσεις μπορει ο καθενας να κανει ενα σωρο! Κι οπως ειπα οτι εχω κανει το κανω ΠΑΝΤΑ με τη συμβουλη του ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ.
Εγω προσωπικα δεν προβληματιζομαι καθολου με την κριτικη κι ας εχεις εσυ αλλη αποψη. Αν διαβασεις τα μηνυματα σου εδω καθε φορα προκαλεις απαντησεις σαν τη δικια μου και πολυ χειροτερες. Περα λοιπον απο εσενα δεν πιστευει αλλος αυτα που λες περι αιτολογιας και υφους. Το υφος σου σε κανει να φαινεσαι "εξυπνακιας" κι ας το αποκαλεις και εμφυτο (στο τελος θα μας το πεις και ταλεντο).

Ειχες πει οτι εισαι ακομη φοιτητης αν δεν κανω λαθος. Πριν ειπες οτι καπου δεχεσαι και ασθενεις ή καταλαβα λαθος κατι απο ολα αυτα?

Εγω σταματω εδω το οφ τοπικ και ζητω συγνωμη απο το μελος που ανοιξε το θεμα. Κανεις πριν απο εμενα δεν εβγαλε ακρη μαζι σου οποτε βγαλε συμπερασμα μονος σου...

veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
nizinny αν νομιζεισ οτι κολλησα σε μια λεξη ενω ηουσια ειναι ιδια τοτε λυπαμαι αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω. επιμενεις οπτι αλλεργια με τοξικωση ειναι ιδια.

πξηρα πτυχιο. αλλα για κακη σουθ τυχη inspector clouzo και χωρις πτυχιο μπορεις να δεχεσαι ασθενεις αρκει να επιβλεπεσαι. δηλαδη ΠΡΑΚΤΙΚΗ!!!!!!!!

κατα τα αλλα εγω προκαλω. οχι εσυ που πας να βγαλεις λαβρακι.

λες την δηλητηριαση αλλεργια και μετα σου φταιω εγω....που σε διορθωνω.

ΕΔΩ κατηγωρειται κτηνιατρος που δεν Ειπε μην αφησεις το κουταβι μονο του στ τραπεζι!!!! το αυτονοητο.
και εγ ωπου σε διιρθωνω σε κατι σημαντικο ειμαι εξυπνακιας... ΤΙ ***** ΘΕΛΕΤΕ???
να σας διορθωνουν η οχι????

veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
Αν ξαναδιαβασεις τι εγραψες θα δεις πως δεν αιτιολογησες οπως λες διοτι οταν αιτιλογουμε κατι το κανουμε με επιχειρηματα κι οχι με υποθεσεις οπως εκανες εσυ. Αρα λοιπον αφου καποιος θα πει "ελα μωρε θα το δωσω κι ας παθει μια αλλεργια" (κι ειναι τοσο ασχετος με το θεμα αλλεργια) ετσι μπορει να πει "ελα μωρε κι ας ειναι λιγο τοξικο θα δωσω μικροτερη δοση". Τετοιου ειδους υποθεσεις μπορει ο καθενας να κανει ενα σωρο! Κι οπως ειπα οτι εχω κανει το κανω ΠΑΝΤΑ με τη συμβουλη του ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ.
Εγω προσωπικα δεν προβληματιζομαι καθολου με την κριτικη κι ας εχεις εσυ αλλη αποψη. Αν διαβασεις τα μηνυματα σου εδω καθε φορα προκαλεις απαντησεις σαν τη δικια μου και πολυ χειροτερες. Περα λοιπον απο εσενα δεν πιστευει αλλος αυτα που λες περι αιτολογιας και υφους. Το υφος σου σε κανει να φαινεσαι "εξυπνακιας" κι ας το αποκαλεις και εμφυτο (στο τελος θα μας το πεις και ταλεντο).

Ειχες πει οτι εισαι ακομη φοιτητης αν δεν κανω λαθος. Πριν ειπες οτι καπου δεχεσαι και ασθενεις ή καταλαβα λαθος κατι απο ολα αυτα?

Εγω σταματω εδω το οφ τοπικ και ζητω συγνωμη απο το μελος που ανοιξε το θεμα. Κανεις πριν απο εμενα δεν εβγαλε ακρη μαζι σου οποτε βγαλε συμπερασμα μονος σου...
ειδες οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερηαποτην αμαθεια. και ομως ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!!! σε σκυλια που δεν ξερεις αν κρατανε απο τσοπανοσκυλο (ημιαιμα αδεσποτα) .

αυξανομενη δοση σιγα σιγα.!!!!! βλεπεις και συνεχιζεις.

παλι εξυπνακια ς ειμαι

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
... επιμενεις οπτι αλλεργια με τοξικωση ειναι ιδια.

...
Βαλε μου σε παραθεση το κομματι που το εγραψα αυτο.

veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
Βαλε μου σε παραθεση το κομματι που το εγραψα αυτο.

Χανεις την ψυχραιμια σου φιλε... *************************************
Γιατι να κολλησεις στις λεξεις τη στιγμη που η ουσια ειναι η ιδια?
εσυ το εγραψες.

σε ευχαριστω. εγω τουλαχιστον ευχαριστιεμαι την δουλειαμου και ας ειναι μηδαμινης αξιας.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Το θέμα καθαρίστηκε και είναι και πάλι ανοιχτό προς συζήτηση.
Παρακαλώ να λείψουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και τα εκτός θέματος σχόλια.

Κάποια μηνύματα μεταφέρθηκαν στο:
Συμμετοχή κτηνιάτρου στο dogforum

Ευχαριστώ

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
πραγματικα λυπαμαι που ισως με την ημιμαθια μου ισως με τον πανικοβλητο τροπο που εγραψα προκληθηκε ολο αυτο..φιλε veteriarian,εκφραστηκα ισως λαθος σχετικα με τη δεδομηκωση κ την ψωρα κ δεν εβγαζε νοημα ετσι οπως το εγραψα.ξερεις,για ατομα σαν εμενα με μηδαμινη κτηνιατρικη γνωση σε οποιοδηποτε θεμα η λεξη ψωρα φερνει εναν πανικο.ισως αυτο αντιληφθηκαν σε μενα οι κτηνιατροι κ μου ειπαν να μην ανησυχω κ οτι η δεδομηκωση εντοπισμενης μορφης δεν πρεπει να με κανει να φανταζομαι το σκυλο μου στην ιδια κατασταση με σκυλια με ψωρα που εχω δει.ασχετα με αυτο τωρα,για νεους ιδιοκτητες σαν κ μενα το να μοιραζονται μια φοβια τους δεν σημαινει οτι περιμενουν να ακολουθησουν το οτιδηποτε τους πει καποιος..προσωπικα ομως το γεγονος οτι καποιος που δεν με ξερει σπαταλαει το χρονο του για να μου συμπαρασταθει(με οποιο τροπο κ αν γινεται αυτο)με κανει να αισθανομαι καλυτερα.γραφω σαυτο το σαιτ καθαρα εγωιστικα,γιατι εκτος του οτι καποιος ξενος δειχνει διαθεση να σε βοηθησει ή να σου συμπαρασταθει,νιωθω ομορφα οταν σε καποιο προβλημα νιωθω οτι δεν ειμαι μονη.ευχαριστω λοιπον κ σενα κ την nizinny που ασχοληθηκατε μαζι μου.καλημερα ειπα??????????καλημερα!

veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
δεν μιλησα επι προσωπικου.
παραδειγμα εφερα.
ειναι εκπληκτικο πως μερικοι τα βρισκετε μεταξυ σας....

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
veteriarian έχουν γράψει κατά καιρούς και άλλοι κτηνίατροι στο φόρουμ. Κάποιοι μάλιστα γνωστοί σε όλους και πολλά χρόνια επαγγελματίες. Αν δεν ξέρεις ποιοι είναι (γιατί τα nicknames τους δεν προδίδουν την ιδιότητά τους ή γιατί δεν έτυχε να πέσεις πάνω σε posts τους), πες μου να σου στέιλω ένα pm. Σου προτείνω να διαβάσεις τις δημοσιεύσεις τους.
Πολύ φιλικά :)

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Πάντως είμαστε απίστευτος λαός.

Μπορούμε να παρεξηγηθούμε παντού.

Χαλαρώστε και ασχοληθείτε με την ουσία, η οποία είναι ο σκύλος. Ο ΣΚΥΛΟΣ.

Φιλικά.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
οσο για την ιβερμεκτινη δεν εφιστα την πορσοχη. λεει για ΑΛΛΕΡΓΙΑ! η αλεγρια αντιμετωπιζεται!!! αλλα το θεμα με την ιβερμεκτινη ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ!
ειναι ΤΟΞΙΚΩΣΗ.!! και στην τοξικωση λιγ α πραγματα κανεις.
ανετα καποιος που δεν ξερει πως να χρησιμοποιησει ιβερμετκινη και εχει ενα σκυλο επικυνδηνης φυλης...αν δει αυτο λεει ας του δωσω και ενταξει μωρε. το πολυ πολυ μια αλλεργια...
Να υπενθυμίσω πως βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ με ελεύθερο διάλογο και συμμετοχή από τους πάντες..
Αν βρισκόμασταν σε κτηνιατρικό φόρουμ..(αν υπάρχει..), ίσως να ίσχυαν αυτά που λες.., εδώ πίσω από ένα ψευδώνυμο, αν κάποιος θεωρήσει πως έχει γίνει διάγνωση και ότι έχει πάρει ενδεδειγμένη θεραπεία, θα είναι όντως "άξιος της τύχης του" και δεν θα φταίει αυτός που έκανε λάθος σε αυτά που έγραψε, αλλά ο ίδιος που άκουσε και έπραξε..