Έκανε εμετο χωρίς λόγο!!

doggy3

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
97
0
Να ρωτήσω και κάτι μάλλον άσχετο?

Ο μικρός όταν είναι στο κρεβατάκι του ή μυρίζει (συνληθως το πάτωμα) κάνει πολλές φορές ένα θόρυβο σαν να φυσάει απο τη μύτη του και κάποιες φορές (πιο λίγες) σαν να φτερνίζεται...δε μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.

Φαντάζομαι οτι το κάνει επειδή συναντάει χνούδια κτλ έχοντας όλη μέρα το κεφάλι κάτω για να μυρίζει τα πάντα.....είναι όντως φυσιολογικό?
Όταν το πήρα το πήγα αμέσως σε κτηνίατρο για να το δει κ να μου πει αν είναι υγιές. Φυσικά έχει πολύ όρεξη για φαγητό (σε χρόνο dt αδειάζει το πιάτο του), πίνει πολύυυ νερό και είναι πολύ ζωηρός...για να είμαι όμως σίγουρη οτι δεν θα προκύψει κάτι ξαφνικά, μήπως να του κάνω και μια εξέταση αίματος αύριο που θα έρθει η κτηνίατρος να δει το ΓΠ των γονιών μου??

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Άσε παιδί μου το ζωντανό στην ησυχία του.... :D:D
Τον ενοχλεί η σκόνη που μπαίνει στα ρουθούνια του, δεν είναι τίποτα αυτό!
Και τι θα σου δείξει η εξέταση αίματος?

Εξετάσεις αίματος κάνουμε κάθε εξάμηνο - συνήθως Οκτώβριο και Απρίλιο - για καλαζάρ και ερλείχια.
Άντε και μια φορά το χρόνο προληπτικά μια γενική αίματος μαζί με τις βιοχημικές.

doggy3

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
97
0
Εντάξει, μην πυροβολείται.....:(
Έχω διαβάσει τόσα που δεν ξέρω τι να περιμένω.

Κατάλαβα...αν ρωτήσω σε τι ηλικία κάνει τις πρώτες εξετάσεις αίματος (βιοχημική???), θα είμαι υπερβολική??:confused:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Κορίτσι μου δεν σε πυροβολεί κανείς...
Προσπαθώ να σου πω ότι δεν πρέπει να αγχώνεσαι τόσο πολύ με το παραμικρό.
Εγώ έκανα γενική αίματος και βιοχημικές μόλις το Σπουκάκι έκλεισε χρόνο και από εκεί και μετά μια φορά το χρόνο κάνουμε ένα τσεκ-απ να δούμε τον αιματοκρίτη του, ζάχαρο, ουρία, τρανσαμινάσες κλπ...
Σίγουρα όμως προς το τέλος Οκτωβρίου να πας στο γιατρό σας να κάνετε εξετάσεις για καλαζάρ και ερλείχια.

Ψυχραιμία χρειάζεται, θα σε ενημερώσει και ο γιατρός, (αν και διατηρώ τις αμφιβολίες μου για τον συγκεκριμένο) και οτιδήποτε άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε, συμβουλευτικά πάντα.

doggy3

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
97
0
Κορίτσι μου δεν σε πυροβολεί κανείς...
Το ξέρω...πλάκα έκανα!

Επειδή είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία παλάιότερα....είμαι λίγο υπερβολική και προπαθώ να τα προλάβω όλα.

Όσο για το γιατρό, είμαι ήδη σε αναζήτηση νέου....

Last edited by a moderator: