Έκανε εμετό :( γιατί;

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
σημερα ο Τζερυ δεν ηταν και πολυ καλα παρολο που ειχε ορεξη το πρωι αλλα ηταν καπως ησυχος και ετσι δεν μου φαινοταν και πολυ καλα. το μεσημερι εκανε πρασινο νερουλο εμετο μιας και δεν ειχε φαει :( :( :(. γιατι? τωρα κοιματε παλι :(.
στο δρομο στις βολτες κλπ δεν εχει φαει τιποτα απο κατω η χορτα γιατι δεν τον αφινω.

μου ειπαν να του δοσω γαλα για να ξανακανει εμετο ωστε να καθαρισει το στομαχι του αμα ειναι διλητηριαση αλλα εγω δεν το εκανα επειδη ειχα διαβασει πως δεν ειναι καλο να πινουν γαλα και ετσι φοβαμε να το κανω. του εφτιαξα ριζακι που εφαγε λιγο.

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Σαλάκια έβγαλε μόνο ε? Τα γαστρικά υγρά αν είσαι σίγουρη πως δεν έφαγε κάτι!
Δες λίγο την διάθεσή του σήμερα μην τον ενοχλείς και πολύ
Κάποια αδιαθεσία έχει που επηρέασε το στομάχι του! Αν δεις πως συνεχίζει βουρ στον γιατρό και μην τον ταίσεις
Περαστικούλια σας!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Σαλάκια έβγαλε μόνο ε? Τα γαστρικά υγρά αν είσαι σίγουρη πως δεν έφαγε κάτι!
Δες λίγο την διάθεσή του σήμερα μην τον ενοχλείς και πολύ
Κάποια αδιαθεσία έχει που επηρέασε το στομάχι του! Αν δεις πως συνεχίζει βουρ στον γιατρό και μην τον ταίσεις
Περαστικούλια σας!
ναι μονο σαλακια αλλα πρασινα :/
μηπως του δοσανε τιποτα οι γονεις μου κρυφα και τον πειραξε?
υπαρχει περιπτωση να ειναι τιποτα σκουλικια η κατι τετιο? (οπου νανε θα ερθει ο καιρος για εσωτερικη αποπαρασιτωση)
επεισης ειχαμε ενα περιστατικω με μια γατουλα την δευτερα υπαρχει περοπτωση να επαθε τιποτα απο κει?

αν το σινεχισει ενοητε πως θα τον παω στην κτηνιατρο το πολυ μεχρι αυριο θα περιμενω δεν θελω να μου παθει τιποτα. :(

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Όπως το περιγράφεις, μου φαίνεται σαν να τον πείραξε κάτι...Στο λέω γιατί και ο Ερμής μου έκανε κάτι ανάλογο σήμερα, όχι με πράσινο εμετό αλλά με πράσινα και μαλακά κακά και, επίσης, πολύ ύπνο και καθόλου διάθεση. Όλα αυτά προκλήθηκαν από φαγητό που του έδωσε η γιαγιά μου το οποίο ήταν στο ψυγείο κάτι μέρες!!! :mad::mad:

Η μαμά μου του έφτιαξε ρύζι να φάει μαζί με ξηρά καθώς και τσαι. Δώσε του μια μέρα περιθώριο να το αντιμετωπίσει ο οργανισμός του κι αν βλέπεις οτι συνεχίζει και αύριο κατευθείαν στο γιατρό (το ίδιο θα κάνω κι εγώ).

Περαστικά μας! :(
Και περιμένω νέα σου εννοείται....

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
κατι απο το ψυγειο ειπατε??? η μανα μου μου ειπε πως του εδωσε κοτοπουλο που ειχε δυο μερες στο ψυγειο επειδη δεν ηθελε να παει χαμενο :( λετε δλδ να φταιει αυτο??παλι ομως το χρωμα με ανισυχει :(

ευχαριστω παρα πολυ tasoulap και Elli για την βοηθεια σας!!

tasoulap περαστικα μας!!! εννοειται πως θα σας ενημερωσω το ιδιο θα περιμενουμε και εγω με τον Τζερυ απο σας!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν νομίζω μόνο 2 ημερών κοτόπουλο να του έκανε ζημιά....
2 ημερών μαγειρεμένο φαγητό το τρώμε και εμείς μια χαρά!

Άστον λιγάκι απλά παρακολούθησέ τον!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
βολτα να μην τον βγαλω ετσι? ελεγα μηπως του εκανε καλο λιγο περπατιμα συγουρα αμα του πω βολτα ομως θα σικωθει αλλα δεν θελω να τον ζωρισω
Βγάλτον μια βολτίτσα βρε! Αν είναι τόσο down που να μην θέλει βόλτα?????

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Εκτώς από το γάλα πάντως,στις περιπτώσεις δηλητηρίασης, αν θες να προκαλέσεις εμετό στο ζωάκι σου μπορείς να του βάλεις αλάτι με χλιαρό νερο να πιεί.
Τα σκυλιά έχουν πιο δυνατό στομάχι από εμάς τους ανθρώπους,οπότε είμαι σίγουρος ότι αν έφαγε κάτι ελαφρώς χαλασμένο θα αναρώσει σύντομα.Αν δεν τον δεις να καλλυτερεύει ο γιατρός είναι η μόνη ασφαλής επιλογή.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ετσι οπως το περιγραφεις μου κανει για γαστρεντεριτιδα. Μην του βαλεις να φαει για κανενα 24ωρο να ηρεμισει το στομαχι του και νερο με μετρο. Και ο γιατρος μαλλον το ιδιο θα σου πει. Περαστικα σας.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Βγάλτον μια βολτίτσα βρε! Αν είναι τόσο down που να μην θέλει βόλτα?????
αυτος και τεζα να ειναι αμα του πεις βολτα θα ειναι λες και εφαγε το σπανακι του ποπάι. οποτε θα τον βγαλω μια μιας και θελει και ο ιδιος.

ευχαριστω παρα πολυ.

Εκτώς από το γάλα πάντως,στις περιπτώσεις δηλητηρίασης, αν θες να προκαλέσεις εμετό στο ζωάκι σου μπορείς να του βάλεις αλάτι με χλιαρό νερο να πιεί.
Τα σκυλιά έχουν πιο δυνατό στομάχι από εμάς τους ανθρώπους,οπότε είμαι σίγουρος ότι αν έφαγε κάτι ελαφρώς χαλασμένο θα αναρώσει σύντομα.Αν δεν τον δεις να καλλυτερεύει ο γιατρός είναι η μόνη ασφαλής επιλογή.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά!
δεν το ειχα ακουσει για νερο με αλατι. αν ομως δεν ξερασει?? το αλατι δεν θα του κανει κακο?
ευχαριστω πολυ για την πληροφωρια :)

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Ετσι οπως το περιγραφεις μου κανει για γαστρεντεριτιδα. Μην του βαλεις να φαει για κανενα 24ωρο να ηρεμισει το στομαχι του και νερο με μετρο. Και ο γιατρος μαλλον το ιδιο θα σου πει. Περαστικα σας. ευχαριστουμε :)
δλδ ποσο νερο περιπου? γενικα ομως δεν πινει και πολυ νερο.

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
είχε πάθει το σκυλάκι μου κάτι αντίστοιχο, καθόλου διάθεση , εμετό ( δεν θυμάμαι χρώμα ή κάτι τέτοιο) και πολύ ύπνο! πηρα τον κτηνίατρο και μου είπε να πολτοποιήσω ρύζι με κοτόπουλο για το στομαχάκι του, και έτσι έκανα. Με το ζόρι του έδινα να φάει μα τίποτα...σε κάποια φάση του πήγα το νερό του πιο κοντά , πίνει λίγο και τσαφ!! σηκώθηκε πάνω κύριος κύριος με διάθεση για παιχνίδι και γενικά έτσι όπως τον ήξερα!! ήταν σαν να ήπιε κάποιο μαγικό φίλτρο...

τον πήρες τελικά τον κτηνίατρο; τι σου είπε ;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Αν τα συμπτώματά του είναι μόνο αυτά που αναφέρεις, μην ασχολείσαι καθόλου. Απλώς παρατήρησέ τον.
Κανονικά τις βόλτες του, κανονικά το φαγάκι του όποτε είναι να του βάλεις. Αν δεν αισθάνεται καλά, απλώς δεν θα φάει.
Αν φυσικά κάνει κι άλλους εμετούς ή διάρροιες ή οτιδήποτε άλλο, τα ξανασυζητάμε.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αν το στομαχι ειναι ερεθισμενο ειναι καλυτερα να μην φαει. Αν ειναι λαιμαργος σαν τη Λαρα μονο αν ειναι του θανατα δεν θα φαει. Τελεφταια φορα που εφαγε κατι αηδιες η Λαρα και τις εκαναν αυτα τα συμπτωματα ετρωγε με το ζορι απο λαιμαργια και μετα τα εβγαζε. Καλυτερα να μεινει κανενα 24ωρο νυστικος να στρωσει. Μιλαω εκ πειρας. Γιατρος δεν ειμαι και καθε περιπτωση ειναι ειναι διαφορετικη.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
σηκώθηκε πάνω κύριος κύριος με διάθεση για παιχνίδι και γενικά έτσι όπως τον ήξερα!! ήταν σαν να ήπιε κάποιο μαγικό φίλτρο... ειπιε λιγο νερο αλλα δεν αλαξε τιποτα χθες :/

τον πήρες τελικά τον κτηνίατρο; τι σου είπε ;
ναι την πηρα και μου ειπε να τον παρακολουθισω πρωτα γιατι κατι θα εφαγε και τον πιραξε αν ομως ξανακανει σημερα τοτε να τον τσεκαρουμε και να του φτιαξω το ριζακι με νερο για να συνελθει το στομαχι του. τωρα θα δουμε θα την ξαναπαρω κατα τις 12

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Αν το στομαχι ειναι ερεθισμενο ειναι καλυτερα να μην φαει. Αν ειναι λαιμαργος σαν τη Λαρα μονο αν ειναι του θανατα δεν θα φαει. Τελεφταια φορα που εφαγε κατι αηδιες η Λαρα και τις εκαναν αυτα τα συμπτωματα ετρωγε με το ζορι απο λαιμαργια και μετα τα εβγαζε. Καλυτερα να μεινει κανενα 24ωρο νυστικος να στρωσει. Μιλαω εκ πειρας. Γιατρος δεν ειμαι και καθε περιπτωση ειναι ειναι διαφορετικη.
λαιμαργος ο Τζερυ μπαααα αν δεν θελει να φαει μεχρι και το μπολ το αναποδογυριζει λες και το κανει επητιδες. γενικα ομως δεν εφαγε ουτε απο το χερι μου που χαιρεται να τρωει αλλα ριζακι με νερο εφαγε το μισο απο αυτο που του ειχα βαλει.

mareco ναι μονο αυτα ειναι τα συμπτοματα και εμετο μετα το χθεσινο δεν ξαναεκανε απλος ειναι λιγο αδιαθετος σημερα. αν ομως σικοθω εγω κλπ θα σικωθει και αυτος δεν θα τρεχει οπως κανει σινιθος αλλα θα περπαταει οπου παω. στην χθεσινη μας βολτα και σημερινη πρωινη μας βολτα ειναι σχεδον μια χαρα χοροπιδιχτα παει απλος με κατοι σκυλια που ειναι εκει και δεν συμπαθει καθολου δεν θα κανει τις τρελες του τυπου να τραβαει και να τον πιανουν οι φωνητικες χορδες. αλλα κατα τα αλλα οκ ηταν

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Καμια φορα κανουν αυτο τον πρασινο εμετο (γαστρικα υγρα) απο την αφαγια.
Δεν ειναι τιποτα.