Έκτορας ο μπουνταλάς

Demi_k

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
71
56
41
Καλησπέρα κι απο εμάς!Είμαι η Δήμητρα και μένω στο Νέο ψυχικό!ο Εκτοράκος μου πριν 2 βδομάδες έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής,ένας χρόνος που είχε απο όλα τα συναισθήματα,μα πιο πολύ αγάπη,απέραντη αγάπη.Τον πήρα απο τους γαργαλιάνους μεσσηνίας απο τους γονείς μιας φίλης οταν ήταν ακόμα 29 ημερών αφου τα 12 κουτάβια τα είχε παρατήσει η μαμά τους νωρίς!Απ'οτι ξέρω είναι πιτ μπουλ με ντογκο αρτζεντινο,ποτε δε με ένοιαξε όμως!Δυστυχώς απο μικρός πέρασε δύσκολα αφου έχει κάνει ήδη 2 χειρουργια στο ποδαράκι του μιας και γεννήθηκε με εξάρθρωση επιγονατίδας και έπαιρνε μόνο χειρουργείο,ειίναι γενικά πολύ ευαίσθητος!Μένουμε στο σπίτι μαζί με τη μαμά και τον αδερφό μου,είναι το πρώτο μας σκυλί κι έχουμε δώσει όλοι όλη μας την αγάπη και τον αγαπήσαμε διπλά μετα τις αρρωστιες του!Δε μπορώ να φανταστώ πως θα είναι χωρίς αυτόν,επίσης δε μπορώ να καταλάβω πως ζούσα τόσα χρόνια χωρίς σκύλο!Η αγάπη του με έχει κάνει πιο ευαίσθητη απο ποτέ,μου έμαθε τι θα πεί ΑΓΝΗ αγάπη...αυτά τα λίγα κι απο μας!!!

Attachments

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ειναι κουκλος κ αξιολάτρευτος, να τον χαιρεσαι κ να ζησετε μαζι ετσι αγααπημενοι για πολλα πολλα χρόνια!

Mozart

Active Member
9 Ιουνίου 2015
30
4
32
Είναι πανέμορφος να τον αγαπάτε και να τον φροντίζετε! Σου εύχομαι καλή συγκατοίκηση! Θέλουμε φωτογραφιες

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
ενα καθυστερημενο καλωσηρθατε Δημητρα&Εκτορα και από μας!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Καλω ηλθατε κι ο Εκτορας κι εσυ! Μπραβο για την υιοθεσια, Ευχομαι να χετε μονο χαρουμενες στιγμες απο δω και περα...και μακρια απο κακοτοπιες και κτηνιατρους!

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Να τον χαίρεστε και να σας χαρίζει μόνο όμορφες στιγμές!
Μπράβο σας που του δώσατε σπιτικό!
Εύχομαι στο κτηνίατρο να πηγαίνετε μόνο για τα εμβόλιά του από δω και πέρα! :)