καλημέρα ψάχνω έλληνες εκτροφής husky κάτι είχα διαβάσει ότι βρίσκεται ένας στην θεσσαλονίκη και είναι από εδώ μιάμιση ώρα και έχω διαβάσει πολλά πράγματα για τα husky έχω πείρα ήδη από 2 σκυλάκια κανεις είναι τα έχω μέσα στο σπίτι.οποτε μπορώ να πω είμαι έτοιμος για έναν τέτοιο σκύλο γιατί προσέχω και από έναν σύλλογο μεγάλα σκυλιά και τα παίζω τα ταΐζω και από όλα τα husky τα έχω ερωτευτεί παραφορα και επειδή σε 1 χρόνο τελειώνω σχολειό και δεν μπορώ να μένω μονος όταν φύγω φοιτητής για μένα θεωρείται το κατάλληλο σκυλί.
Θα παρακαλέσω να μην υπάρξουν επιθετικά μηνύματα γιατί δεν είμαι εδώ μέσα για να τσακωθώ μπορεί να μη έχω την τέλεια οικονομική άνεση για να δώσω 500 ευρώ να το πάρω αλλα θα το κάνω και επίσης απέκλεισα όλα τα pet shop γιατί δεν είναι υγιές τα σκυλάκια που φέρνουν και είναι κρίμα....
Θα παρακαλέσω να μην υπάρξουν επιθετικά μηνύματα γιατί δεν είμαι εδώ μέσα για να τσακωθώ μπορεί να μη έχω την τέλεια οικονομική άνεση για να δώσω 500 ευρώ να το πάρω αλλα θα το κάνω και επίσης απέκλεισα όλα τα pet shop γιατί δεν είναι υγιές τα σκυλάκια που φέρνουν και είναι κρίμα....
Last edited by a moderator: