Έλληνες εκτροφείς husky?

1 Φεβρουαρίου 2012
21
0
καλημέρα ψάχνω έλληνες εκτροφής husky κάτι είχα διαβάσει ότι βρίσκεται ένας στην θεσσαλονίκη και είναι από εδώ μιάμιση ώρα και έχω διαβάσει πολλά πράγματα για τα husky έχω πείρα ήδη από 2 σκυλάκια κανεις είναι τα έχω μέσα στο σπίτι.οποτε μπορώ να πω είμαι έτοιμος για έναν τέτοιο σκύλο γιατί προσέχω και από έναν σύλλογο μεγάλα σκυλιά και τα παίζω τα ταΐζω και από όλα τα husky τα έχω ερωτευτεί παραφορα και επειδή σε 1 χρόνο τελειώνω σχολειό και δεν μπορώ να μένω μονος όταν φύγω φοιτητής για μένα θεωρείται το κατάλληλο σκυλί.
Θα παρακαλέσω να μην υπάρξουν επιθετικά μηνύματα γιατί δεν είμαι εδώ μέσα για να τσακωθώ μπορεί να μη έχω την τέλεια οικονομική άνεση για να δώσω 500 ευρώ να το πάρω αλλα θα το κάνω και επίσης απέκλεισα όλα τα pet shop γιατί δεν είναι υγιές τα σκυλάκια που φέρνουν και είναι κρίμα....

Last edited by a moderator:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Mάλλον εννοείς αυτό το εκτροφείο ;
Siberian Husky Breeders - Siberian husky puppies available - GAIA LYKAIA
Για να βρεις όλα τα εκτροφεία husky στην Ελλάδα μπορείς να επικοινωνήσεις με τον ΚΟΕ (ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) στο τηλέφωνο ΤΗΛ: +30 210 8145165
Mην γράφεις greeklish . :)

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Siberian Husky || ΓΑΙΑ ΛΥΚΑΙΑ

Καλώς ήρθες.. όπως θα σου πουν και οι υπεύθυνοι, θα πρέπει να γράφεις ελληνικά (είναι πιο ευανάγνωστα) !
Καλά έκανες και απέρριψες τα pet shop!
Μόνο Χάσκυ θες; Γιατί δεν κοιτάς για κάποιο αδέσποτο; :)

1 Φεβρουαρίου 2012
21
0
θέλω μόνο χάσκυ γιατί είναι μεγαλόσωμα και θα με κάνει να νοιώθω ποιο ασφαλής ξέρω ότι δεν κάνει για φύλακας άλλα το θέλω πιο πολύ για παρέα κοίταξα για άδεσποτο αλλά οι γονείς μου έχουν ένα μικρό θέμα

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
το εκτροφείο Γαία Λυκαία δεν υφίσταται πλέον έχουν προκύψει δύο νέα εκτροφεία απο αυτό τα οποία συνεχίζουν τις γραμμές του
το ένα λέγεται ΛΥΚΑΥΓΕΣ
και το άλλο ΑΡΚΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
για το λυκαυγές είμαι σίγουρος
για το αρκτικός μύθος όχι-αλλά είναι το πιο πιθανό

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
θέλω μόνο χάσκυ γιατί είναι μεγαλόσωμα και θα με κάνει να νοιώθω ποιο ασφαλής ξέρω ότι δεν κάνει για φύλακας άλλα το θέλω πιο πολύ για παρέα κοίταξα για άδεσποτο αλλά οι γονείς μου έχουν ένα μικρό θέμα
Θέλεις να μας πεις πιο αναλυτικά τι χαρακτηριστικά ψάχνεις ; Ίσως να έβλεπες από τις προτάσεις που θα σου κάναμε και αρκετές άλλες φυλές αξιόλογες ή πιο κοντά σε αυτό που ψάχνεις! :)

Οι γονείς σου γιατί έχουν θέμα; Τους έχεις εξηγήσει ότι τα αδέσποτα δεν είναι κατά κανόνα άρρωστα σκυλιά ή προβληματικά;

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και είσαι μαθητής ακόμα, όπως είπες παρόλο που δεν έχεις άνεση, θα βάλεις ένα σεβαστό ποσό...
Μπορείς να το κρατήσεις και να υιοθετήσεις ένα αξιόλογο σκυλάκι! Εγώ επιμένω... συζήτησε τους και θα έχεις πολλές επιλογές σκυλιών που ψάχνουν ανθρώπους να τα υιοθετήσουν για να βρουν ένα σπίτι και να νιώθουν και αυτά ασφάλεια! ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Πάντως famehausofgaga μπορείς να πάρεις τα τηλέφωνα του site gaialykaia και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις πληροφορίες.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
άλλαξε μυαλά

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Μηπως ειναι λιγο λαθος να παρεις ενα τετοι σκυλο σε αυτη την περιοδο της ζωη σου?

Ενα χασκυ εχει τρομερα αποθεματα ενεργειας,και μιας και θα εισαι φοιτητης ισως να μην βρισκεις τοσο χρονο καθημερινα γιααυτο.

Στο λεω μιας και ημουν κατοχος χασκυ και το εχω ζησει απο την καλη του και την κακη του πλευρα.

Καλως ηρθες .

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Είμαι σίγουρη ότι αν μιλήσει με τον εκτροφέα του gaia lykaia θα την ενημερώσει όπως πρέπει.

1 Φεβρουαρίου 2012
21
0
εχω αφθονο ελευθερο χρονο θα μπορω να ασχολουμαι με το χασκυ το μονο που μπορει να γινει ειναι να παραμελο την σχολη μου και να ειμαι με τον σκυλο πιο πολυ που αυτο θα γινει

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
εχω αφθονο ελευθερο χρονο θα μπορω να ασχολουμαι με το χασκυ το μονο που μπορει να γινει ειναι να παραμελο την σχολη μου και να ειμαι με τον σκυλο πιο πολυ που αυτο θα γινει
Ε τωρα και εσυ....
μπορει να ακουστω οπως μου ελεγαν οι γονεις μου,αλλα στην σχολη πας οχι για να την παραμελησεις.....:)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
ή να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου να παραμελείς σκύλο και σχολή και να έχουμε ώ τι έκπληξη άλλο ένα μη κοινωνικοποιημένο και δυστυχισμένο χάσκι που φυσικά θα σου ανακαινίσει το σπίτι

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
βρε famehausofgaga ... διάβασε σε παρακαλώ πολύ πάλι αυτό και πες μου... εσένα δεν σου ακούγετε ανώριμο;

Είμαι σίγουρη ότι με αυτόν τον τρόπο θες να μας δείξεις το πόσο πολύ τα αγαπάς και θα ασχολείσαι... αλλά δεν αναιρεί το ότι αυτό που λες είναι λάθος! ;)