δεν το αποκλείω, αλλά δεν το θεωρώ και πιθανόΉ μπορεί να κάνει σωστή επιλογή εκτροφέα και με την καθοδήγηση του να γίνει μία παραδειγματική νεαρή ιδιοκτήτρια χάσκυ. Αυτό γιατί το αποκλείουμε;
Ή μπορεί να κάνει σωστή επιλογή εκτροφέα και με την καθοδήγηση του να γίνει μία παραδειγματική νεαρή ιδιοκτήτρια χάσκυ. Αυτό γιατί το αποκλείουμε;
Είμαι σίγουρη ότι αν μιλήσει με τον εκτροφέα του gaia lykaia θα την ενημερώσει όπως πρέπει.
Μυρτω...kalhmera psaxnw ellhnes ektrofeis husky kati eixa diavasei oti vrisketai enas sthn thessaloniki kai einai apo edw miamish wra kai exw diavasei polla pragmata gia ta husky exw peira hdh apo 2 skilakia kanis einai ta exw mesa sto spiti.opote mporw na pw eimai etoimos gia enan tetio skulo giati prosexo kai apo enan silogo megala skilia kai ta paizw ta taizw kai apo ola ta husky ta exw erwteutei parafora kai epeidh se 1 xrono teleiwnw sxoleio kai den mporw na menw monos otan fugw foithths gia mena thewreitai to katallhlo skuli.
Tha parakalesw na mhn uparksoun epithetika minimata giati den eimai edw mesa gia na tsakotho mporei na mn exw thn teleia oikonomiki anesh gia na dosw 500 eurw na to parw alla tha to kanwkai epishs apekleisa ola ta pet shop giati den einai ugies ta skilakia pou fernoun kai einai krima....
δεν ξέρω έχουν περάσει όμως από μενα τρία χάσκι και θα γίνουν περισσότερα για να ξέρω τι δεν είναι αυτάεπισης γιατι να υπαρξει δυσαρεστημενο?μπορει να ειναι ενα χαρουμενο χασκυ ποτε δεν θελησα το κακο απο τα ζωα οποτε θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να μην ειναι δυσαρεστημενο και απο την στιγμη που δεν ξερεις τι ειδος ατομο ειμαι και τι δυνατοτητες εχω μην το αποκλειεις!
επίσης υπήρξα και φοιτητήςδεν ξέρω έχουν περάσει όμως από μενα τρία χάσκι και θα γίνουν περισσότερα για να ξέρω τι δεν είναι αυτά
Χαραμίστηκα τελικά, άλλο επάγγελμα έπρεπε να έχω ακολουθήσει..Μυρτω...παλι αλλαγες φυλου κανεις στα μελη?
![]()
Και το πρώην αδέσποτο έχει τις ίδιες απαιτήσεις. Εφόσον όμως ήδη είσαι με σκύλους θα το γνωρίζεις. Αλλά αφού έχεις ήδη δύο σκύλους γιατί θέλεις τρίτο;@l.kyveli θα τους ξαναπω να υιοθετισουμε ενα αδεσποτο θα δω τι θα πουν
Διάβασε τα πάντα για τη φυλή, τι χαρακτήρα/τανπεραμέντο έχουν, τι εκτόνωση χρειάζονται κλπ. Γενικά τα χάσκυ δεν εκπαιδεύονται εύκολα, καθότι πολύ ανεξάρτητοι κ θα έλεγα -για τα δικά μου δεδομένα- απαιτητικοί σκύλοι.επισης γιατι να υπαρξει δυσαρεστημενο?μπορει να ειναι ενα χαρουμενο χασκυ ποτε δεν θελησα το κακο απο τα ζωα οποτε θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να μην ειναι δυσαρεστημενο και απο την στιγμη που δεν ξερεις τι ειδος ατομο ειμαι και τι δυνατοτητες εχω μην το αποκλειεις!
δεν έχεις όμως χάσκι. Για να προσέχεις και να τρέχεις τα σκυλιά σου θα έχεις καταλάβει (όπως θα έλεγε κι ο φίλος της Χλόη) ότι είναι κάτι παραπάνω από μαλλιαρούς σάκους, έχουν αισθήματα και απαιτήσεις.ξερω οτι εχει μεγαλες και πολλες ευθυνες ενας σκυλος εχω ηδη 2 και τα προσεχω και τα τρεχω εγω
Χωρίς παρεξήγηση, οι φυλές είναι δύο, labrador retriever και golden retriever. Labrador golden retriever δεν υπάρχειγιατι προτιμω τα μεγαλοσωμα και αυτα θα τα κρατησει η μαμα μου :ρ τα ιδια ελεγαν και στην ξαδερφη μου που πηρε labrador golden retriever δωρο της το πηγανε και ομως το εκπαιδευσε το γυμναζει το προσεχει