Ένα μεγάλο ΓΕΙΑ και από εμάς !!!!!


Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
35
Κορυδαλλός
IMG_0408.JPG Γεια σας !!!! Είμαι η Ζωή και μένω στην Αθήνα ! Πριν από περίπου ένα μήνα , κοντά στο εξοχικό μου στην Σαλαμίνα , βρήκα τον Max , κουτάβι 2 μηνών ! Φυσικά δεν αντιστάθηκα και τον πήρα μαζί μου στην Αθήνα ! Ο Μαξ είναι ένας έρωτας ! Υπάκουος , φιλικός και μαθαίνει οοοτι του δείχνω απίστευτα εύκολα !!! Η κτηνίατρος μας είπε ότι θα γίνει περίπου 30 κιλά . Και ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι ημίαιμος ελληνικός ποιμενικός !
 

Attachments



















l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.633
7.742
Απίστευτος κούταβος!!! Να τον χαίρεσαι και μπράβο για την υιοθεσία! Στον Μαξ το λέω που σε υιοθέτησε! :)
 
  • Like
Reactions: Taitienitsa








Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
35
Κορυδαλλός
Καλώς ήρθες και να σου ζήσει ο πιτσιρής :)

Υιοθεσία αδέσποτου κουταβιού "Οδηγίες χρήσεως"
Καλησπέρα !!! Σε ευχαριστώ πολύ !!!! Το thread ήταν από τα πρώτα που διάβασα στο φόρουμ ! Πριν καν κάνω εγγραφή !!!! Τα έχω ακολουθήσει ευλαβικά όλα !!! Εκτός τα κομμάτια της βόλτας που ακόμα δεν επιτρέπεται ! Τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσουμε το έξω ! Βέβαια εγώ έχω κάνει μερικές ζαβολιές κ τον έχω βγάλει έξω στην αγκαλιά μου αρκετές φορές για να αρχίσει να έρχεται σε επαφή με το "έξω" ! Νομίζω δεν του έκανα κακό ! Πάντως ο μικρός μου μάλλον είναι όντως δώρο θεού γιατί όλα τα καταλαβαίνει τόσο εύκολα χωρίς καν να με ταλαιπωρήσει ! Τα κάνει στην πάνα του έξω στην βεράντα ! Κρατιέται 6 ώρες ,όσο είμαι στην δουλειά μέσα στο crate χωρίς να κάνει τπτ , δεν κλαίει , παίζει με τα παιχνίδια του κ κοιμάται !! Είναι παιχνιδιαρης όσο ακριβώς θέλω κ αντέχω !Εχουμε
μάθει το Κάτσε , Έλα , Μείνε και Μη με τον εκπαιδευτή ! (φυσικά κάνουμε καθημερινή "προπόνηση") . Τροφή του δίνω acana puppy and junior . Κ σκέφτομαι μήπως τον πάω στην puppy large breed . Αλλά του έχει κάτσει καλά αυτή κ δεν ξέρω αν πρέπει ...Μηπώς έχεις να προτείνεις εσυ κάτι καλύτερο ; Τέλος , έχουμε κάνει 4 εμβόλια . Εξωτερική αποπαρασίτωση με frontline στην αρχή Κ μετά με αμπούλα , δεν θυμάμαι ποια . Κ εσωτερική για 3 μέρες κρέμα κ την τετάρτη μισό χαπάκι γιατί είχε ακόμα σκουληκάκια ! Αυτά !! Συγγνώμη για το σεντόνι !!!
 




Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
35
Κορυδαλλός
6 ώρες;;;;;;; omg! εμας η Joy 6 μηνων είναι και κρατιέται 7 ώρες μόνη της
Για να φανταστείς μια μέρα έτυχε κάτι σοβαρό κ έλειψα από το σπιτι 10 ώρες :( , κ δεν είχε λερώσει τπτ ) . Αυτό ξεκίνησε με το να μασουλάει την πάνα του κ να κάθεται πάνω της . Ώσπου απλά του την έβγαλα από το πάρκο γιατί φοβόμουν μην την καταπιεί . Νομίζω ότι απλά αποφάσισε μόνος του ότι δεν θέλει να τα κάνει στο πάρκο !!!
 


Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
35
Κορυδαλλός
Καλησπέρα σας !!! Ξεκίνησαν τα κρύα μου φαίνεται !!!!! Σήμερα έχουμε περάσει την πιο όμορφη μέρα ! Με βολτίτσα , παιχνίδια και υπνάκους στον καναπέ !! Κ είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σας !!!!
 

Attachments









Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.601
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3